Jaszasz!
Én is júliusban megyek Paraliára nyaralni. Harmadjára
Olvasgattam a fórumot és nagyon megteccett.
Én is beszélek picit görögül.
Úgy érzem, hogy nagyon jó a közhangulat. Remélem sikerül beilleszkednem.
Jaszu Pöpi!
Én és Paralia szétválaszthatatlan. Egész évben csak arra várok, hogy kijussak . Most is készülök, de még nem tudom full érezni a feelinget, mert államvizsgára kell tanulnom Délelõtt meg suliban vagyok. Én július 28tól megyek aug5ig a Caravelbe Panos barátomhoz. Vagy ahogy kinnt hívjuk Kanoshoz.
Államvizsga témát tök átérzem, én 2-án megyek júniusban, és már zombi vagyok a tanulástól...Te mit tanulsz?
Én is pont akörül jövök haza egy hétvégére, mikor te is:)
Én csak 16-án megyek! Sajnos kommunikációt tanulok. Ami még nem is olyan gáz. De van benne szemiotika meg újságtörténet. Tök uncsi és magolós dolgok. egyébként meg gyógymasszõrnek tanulok. Sok anatómiával, de azt imádom. De már csak meg kéne csinálni ezt az államvizsgát! Te mit tanulsz???
Majd rájövök, hogy kell képet feltölteni és teszek fel egy kettõt, mert van ám sok jó képem!
Én pszichológiát tanulok, de egyre nagyobb kedvet érzek a szuicidáláshoz a tételeimet elnézve....rengeteg. Én szeretem amit tanulok, viszont mûkörmös leszek ...érdemes szenvednem...na mindegy, a végén már nem adom fel. 2-án vizsga, 3-án irány Paralia-katerinis
Pszichomókus! Az jó én is annak készültem, de végül nem odajutottam! De bnõm az elten nyomja az ipart! Akkora klassz 3án Paralia! Szerencsés vagy!Én meg még akkor fogom nyomni az ipart!
Szia Ildi!
Már rég nem bitefightolok, mert mindig megharapdáltak és nem haladtam sehova. Befeszültem és hagytam az egészet!
Éljen Paralia!
Tényleg valaki tud kezelni Paralia függõséget??? Mondjuk egy paraliai úttal
Alig várom lesüttetem magam! Visszajövök elvégzem a masszõrit és kivándorlok!