Hát ez a kép egy gyönyörûség! Áruld már el, hogy hány órakor készült! Ha lehet, légyszi olyat is tegyél fel, amin hétágra süt a nap, felderít a mai szomorú nap után! Köszi: bryam
Jaszu Dearlie !Kalosz irthesz !!!Légy általam is üdvözölve !Én is Caravel lakó leszek !Ja!És nagyon szükségem lenne egy gyógymasszázsra,mennyiért vállalsz ?
Nagyon nem vagy vele egyedül! Mi van a többiekkel, mindenki most alszik a nyaralás elõtt? Vagy vacsiznak? Ennyit nem kéne enni, mert a buszajtó szûkös lesz!
Egészségedre, látom melegítesz elõre a nyaralásra! Tuti, hogy én is sok tengergyümölcsét és gyrost fogok enni, ha hazafele nem férek fel a buszra, majd Jowissáék feltolnak! bryam
Ez egy görög finomság ( a sok ezerbõl ). Olyan mint egy fánk, amin mézes öntet van. Kis ping-pong labda méretû. 3 vagy 4 darab van egy fapálcára fûzve. Nagyon finom de drága is. Mintha ugy emlékeznék hogy 1,70 euro. A tengerparton árusítják a képen látható módon. Az árus ( aki általában albán ) elég sok nyelven el tudja adni a termékét.
Hát ahogy ránéztem, azt hittem, hogy lángos! Csupán az volt a furi, hogy azt írtad, hogy édes! Valószínû a kisfiamnak ízleni fog, mert eléggé szereti az édességet, viszont a húst nem eszi meg! Köszi a választ! bryam