Örülök, ha tudtam segíteni.
Ez a fórum így működik. Nekem is segítettek, én is segítek Nektek és Ti is fogtok valakiknek majd segíteni.
Nyugodtan kérdezzetek, amire tudok nagyon szívesen válaszolok.
Jó készülődést: Josza
Szia Kyra
Csak csatlakozni tudok az elöttem szólóhoz.
Mi tavaly és idén is Tsilivibe megyünk nagyon szuper hely,és nem drága.Tsilivi Admiralba Jul 18 án.Már nagyon várjuk,főleg a gyerekek.
Josza!
Tsilivi-vel kapcsolatban. Milyen távolságra van a reptértől? Kis város? Üzletek, tavernák árai nagyon drágák?
Kedves Kyra!
Tsilivi kb. 6-7 kilométerre van a reptértől. Nem tarozik a kisebb települések közé. Talán a harmadik legnagyobb a szigeten. (Zakynthos, Laganas, Tsilivi). Közepes árfekvésű. Nagyon részletes árakat nem tudok, mert mi csak kirándulni voltunk ott, de olcsóbb, mint Laganas. Majdnem az összes ajándékot ott vettük, mert nagy volt a választék és nem volt drága. Ami árakat láttunk kitéve nem voltak magasak (a sziget viszonylatában). Nagyon tetszett a város, mert olyan nyüzsis, de kellemes, igazi üdülőhely.
Üdv: Josza
Igen tudjuk! Ne haragudj, de már tele van a mokaszinom (s gondolom ezzel nem vagyok egyedül) a reklám hadjáratoddal! A Hellasz nem cégeink, könyveink....stb reklámozásáról szól ! Leírtad elégszer, nyomatékosan kérem: fejezd be!
Köszönettel egy régi hellasz tag!
Kedves Andi és Angel!
A 201-206 képek A sziget déli csücskénél Keri feletti kilátó tavernából az óriás zászló tövétől és a Farosi világítótoronynál lévő területről készültek.
A másik (339)pedig pontosan az ellenkező oldal, a sziget északi csúcscsánál lévő Schinari világítótorony alatti hajóállomásról készültek mellette vannak a kék barlangok. A hajóállomásról oda és a Navaggio öbölhöz lehet bérelni üveg fenekű kishajókat és mototrcsónakokat.
Az Angel által kérdezett 390-es kép a nyugati parton Kampi község mellett lévő Schiza szirtől készült. Ott is van több kilátó taverna is. Mindeképpen ezeket meg kell nézni. Csodálatos a kilátás a Stavros öbölre. A képen látható kereszt 36 m. magas.
Nagyon gyönyörűek a képek! Most megyünk mi is nem sokára:) és nem szeretnék semmit se kihagyni. Megkérdezhetném hogy a 201-206 képek hol vannak és hogy lehet eljutni oda?Illetve a 339?
Tényleg nagyon tetszenek a képek és alig várom hogy élőben láthassam a szigetet.
Szia Detti!
Persze, leírom majd a tapasztalatainkat,figyeld majd a fórumot!
ciao!
Szia Jamaica,
Már nagyon várlak haza és várom a beszámolódat és ha lesznek képek akkor azokat is!!!
Még biztos a gondtalan nyaralás közepette vagy és nem szabadna sürgetnem az időt ... de irigykedem, hogy te ott vagy a csodálatos tengerparton én meg egy szürke irodában