Szia T.Márta!
Budapestről autópályán mentetek?Valami útvonalat írhatnál,mert arra törekszünk minnél kevesebb legyen az odaút.Szerintem mi is felmegyünk Pestre és onnan autópálya ameddig lehet.
Szia Safarne!
Röszkénél mentünk át, Szerbia - Macedónia. Az utikalauz.hu-ba menj be és Szekeres István leírását tanulmányozd. Mi is az alapján mentünk és teljesen korrekt.
...ujra itt...Neoi Pori és Platamon...immár, május végén kellemes 26-28 fok körüli,szinte már nyárias meleggel fogadja az ide erkezőket.A tavernák, kávézók és a part is benépesült, hogy végre megjött a jó idő....elengedhetetlenül itt a nyár ismét, viszont van ami állandó: a helyiek rendületlen kedvessége, az ismerős arcok, helyek...mintha megállt volna az idő...és persze a visszatérő kedves vendégeink rendithetetlen szeretete Görögország iránt jelzi, hogy ide jó visszajönni.. újra és újra.....
Gratulálok, ezek szerint sikerült újra kimenned, még 97 nap és újra találkozunk. Addig is tudósíts bennünket, mert minden hír örömet okoz. Addig a pár percig míg olvaslak, újra ott vagyok Nei Poriban. Könnyebben kibírom azt a sok napot, ami még hátravan az utazásig. Lényegesen változott valami??? Az árakra én is kíváncsi vagyok, ha tudsz írj.