Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 357 358 359 ... 505 506 507   >
Üzenet
  Adri79 | #156918 Üzenet | 2011-02-22 09:25:22 | Válasz a #156898. hsz-ra
Szia Verka!

Külföldi multi, és outsourcing tevékenységgel foglalkozik pénzügyi, IT és csomó más területen.

Hát, ez a térkép ötlet tényleg későn érkezett.... Talán majd legközelebb....

Az érzés, hogy tényleg szinte mindent felismerek képről jó, de élőben már nagyon-nagyon várom.... icon_wink.gif
  Macsosz | #157042 Üzenet | 2011-02-23 21:37:02 | Válasz a #156917. hsz-ra Előzmény #156917
Adri icon_exclaim.gif
Xerocambos mellett ki ne hagyd Itanost Vai fölött :!:Vaiból kifelé vettünk egy "tonna"krétai banánt és Itanoson jól belaktunk belőle icon_lol.gif
Nekünk jobban tetszett a strand,csodás homokos.Az albumomban képet is találsz róla icon_exclaim.gif Büszke vagyok rá,mert ez a legnézettebb album eddig!
És a helyek,amiket láthattunk egyszerűen felejthetetlenek icon_razz.gif Eddigi útjaink során talán ez hagyta bennünk a legmélyebb nyomot.Még a nyugati oldal sem ér fel a helyek hangulatával icon_exclaim.gif Talán Skopelos volt még hasonló hatással rám icon_exclaim.gif
Beszámolóm ugyan nincs,mert lusta vagyok írni,de vhol az oldalakon azért van rövidebb lélegzetű leírásom és válaszaim a kérdésekre.

Üdv,Macsosz icon_smile.gif
  Adri79 | #157047 Üzenet | 2011-02-23 22:10:44 | Válasz a #157042. hsz-ra Előzmény #157042
Szia Macsosz! icon_biggrin.gif

Szerintem én is megnéztem az albumodat, nem is egyszer icon_lol.gif Volt egy-két hét, amikor éppen arra voltam rákattanva, hogy a Kréta albumokat nézegettem reggeltől-estig icon_lol.gif

Igen, benne szerepel a programban Vai és Ithanos is icon_razz.gif Sokan csináltak róla képeket és nagyon tetszett mindkét hely icon_razz.gif Olvastam a banánligetről is, az egyik útikönyv szerint lehetőség van csoportos "kirándulásra" a banánligetben. Na, ez nem annyira világos, hogy hogyan kivitelezhető, de hátha.... megpróbáljuk icon_wink.gif

Az úticélok kiválasztásánal jórészt az itteni véleményekre és beszámolókra hagyatkoztunk, megnéztünk csomó képet, utánaolvastam a dolgoknak és végül sikerült megalkotni a nyugati és a keleti oldal programját icon_lol.gif

Most már csak az időnek kéne gyorsabban telni...

Üdv.
Adri
  Feros | #157192 Üzenet | 2011-02-26 17:52:45 | Válasz a #156897. hsz-ra Előzmény #156897
Sziasztok!

Mi már voltunk Krétán, de nem jutott mindenre idő, hogy megnézzük. Most Stalisba mennénk, ami szinte biztos, tudnátok ajánlani vmi szállást? Mi félpanziós helyet szeretünk, eddig a Paloma, illetve a christiana volt a terv, de ...?Láttunk szebb helyeket is, esetleg van vmi ötletetek?
Köszönöm: Feros
  Krakler | #157326 Üzenet | 2011-02-28 17:13:09 |
Sziasztok!
A strandokon kívül tudtok esetleg jó túrázóhelyeket, szurdok, hegytető ilyesmi?
Köszi: Ági
  BoAt | #157345 Üzenet | 2011-02-28 18:34:50 | Válasz a #157326. hsz-ra Előzmény #157326
Szia Ági! Samaria, Imbros,Mili szurdokok, a Sarakinas-kanyon, így hirtelen:) Van bőven miből válogatni, tele van meghódításra váró csúcsokkal a Lefka Ori és szurdokkal az egész sziget. Én a Samariát gyalogoltam le, többre esélyem nem volt az egy hét alatt, amit ott töltöttem. Alapozás legyen előtte:)
  Krakler | #157433 Üzenet | 2011-03-01 20:47:27 | Válasz a #157345. hsz-ra Előzmény #157345
Szia!
Köszi, esetleg tudod hogy hol vannak ezek?
Mivel alapozzunk, esetleg jóféle házipálinka...? icon_lol.gif icon_twisted.gif
  BoAt | #157437 Üzenet | 2011-03-01 21:14:09 | Válasz a #157433. hsz-ra Előzmény #157433
Szia:)

A Mili északon, a többi meg délen:
Maps of Crete

A pálinka meg jó utitárs, csak nem a legnagyobb melegben:)
  Krakler | #157443 Üzenet | 2011-03-01 21:30:35 | Válasz a #157437. hsz-ra Előzmény #157437
Köszi, a pálinka csak humor volt, (b kategóriás... icon_redface.gif ) még hidegben sem szeretem...
A képeid közül a szurdokos az ugye Samaria?
Lehet, hogy megelégszünk a kisebbekkel...
Üdv!
  Adri79 | #158198 Üzenet | 2011-03-15 10:53:13 | Válasz a #157192. hsz-ra Előzmény #157192
Szia Feros!

Nagyon pang a fórum, látom nem is "harapott" rá senki a kérdésedre....

Sajnos nem tudok konkrétan Stalison szállást, de javasolnám, hogy nézz körül a www.booking.com oldalán, de van még http://www.stalis.info/default.htm (bár ez német nyelvű), aztán www.thehotel.gr. Ezen a honlapon is találsz szállást Stalisban: http://www.explorecrete.com/hotels-crete/hotels_Stalis.html

Sajnos egyik hotelt vagy apartmant sem ismerem, mert mi nem oda megyünk, de ha visszaolvasol a fórumon, volt már szó Stalisról, csak nem emlékszem melyik oldalon, biztosan találsz még plusz infókat.

Remélem tudtam segíteni.... Ha másért nem, akkor azért nézd meg ezeket az oldalakat, hogy legyen az árakban összehasonlítási alapod....

Üdv.
Adri
  Bjeffy | #158276 Üzenet | 2011-03-16 11:29:38 |
Sziasztok!
Tud-e valaki segíteni abban, hogy használható felbontású (beszkennelt) Szamaria szurdok és térsége térképhez juttasson? A nyáron ha minden igaz el szeretnénk jutni mostmár oda is (harmadik Krétai turnénk alkalmával...)

Egyeztetés után akár magán emil vagy Mammutmail (v.hasonló megoldásokkal...icon_smile.gif)

Köszike
  Krakler | #158293 Üzenet | 2011-03-16 15:00:22 | Válasz a #158276. hsz-ra Előzmény #158276
Szia!
Egy-két hozzászólással feljebb találsz egy linket (krétai térképek) én is onnan nyomtattam, és elég jók!
Üdv: Ági
  Krakler | #158294 Üzenet | 2011-03-16 15:02:40 | Válasz a #157192. hsz-ra Előzmény #157192
Szia Feros!
Én is megnéztem ezeket, bár mi Matalára megyünk, én a HRS-nél találtam ugyanazt a szállást Matalán a legolcsóbban, még a szállás saját honlapjához képest is vagy 40 eurót nyertünk, próbáld meg!
Üdv: Ági
  Krakler | #158295 Üzenet | 2011-03-16 15:15:05 | Válasz a #158198. hsz-ra Előzmény #158198
Szia Adri!
Mi újság, mi van Veletek, mindenki tavaszi fáradt és nem ír? Vagy mint én belevesztem a google earth böngészésbe, hogy végre eldöntsem melyik részre menjünk. Bár már foglaltam Matalát, de most olvastam az indexen hogy ott hippifesztivál lesz még két napig mikor érkezünk, hát nem tudom, két napot ki lehet bírni, de az itthoni szigetes tapasztalatokból ítélve nem lesz ott ezután óriási szemét...meg ott ragadt csövesek..., de viszont a szállás meg ott a legjobb... de az Elafonissi rész túl messze van, viszont ez a rész nem hemzseg a túristáktól, szóval kétségek közt hányódom. A férjem most már teljesen rám bízta a szervezést, csak azt kérte, hogy a végén szóljak hogy hová is megyünk. Jó lenne végre eldönteni...megnéztem Falassarnát ahová mentek az is gyönyörű!! Úgy irigylem azokat akik eldöntenek valamit és aztán megnyugszanak...én bezzeg ötvenszer módosítok mire valami lesz. Na nem baj a lényeg, hogy megyünk.
Ti már teljesen kész vagytok, minden lefoglalva stb.?
Üdv Ági
  Adri79 | #158373 Üzenet | 2011-03-17 08:59:41 | Válasz a #158295. hsz-ra Előzmény #158295
Szia Ági!

Köszi kérdésed, jól vagyunk icon_biggrin.gif Bár ennek az időnek nem nagyon örülök....

Nehogy azt hidd, hogy könnyen ment a választás! icon_lol.gif Érdekes volt, mert először teljesen kizártuk Krétát, mert valamiért "féltünk" a sziget méreteitől, meg nem igazán találtam jó képeket és nem tudtam, hogy hova érdemes menni. És aztán feltévedtem a fórumra és vki pont Balosról tett fel képeket, teljesen kész voltam. Elolvastam az egész fórumot, megnézegettem a helyeket, amiket a többiek kiemeltek és tudtam nagyjából, hogy miket szeretnék látni. Aztán jött az, hogy rábeszéltem a páromat, bár ravasz módon képeket mutogattam neki és mivel szerencsére egyezik az izlésünk, teljesen rácuppant ő is icon_lol.gif Innen meg már egyszerü volt, én utánajártam a dolgoknak a család meg megszavazta a végső úticélokat icon_lol.gif A sok segitséggel, amit kaptunk már szinte le van szervezve minden, már csak a biztositást kell majd megkötni, de az még ráér icon_lol.gif Most már csak ki kell várni, hogy elteljen az idő icon_lol.gif

Hmmm, ez a hippi dolog érdekesen hangzik, reméljük, hogy nem lesz nagy felfordulás utána vagy azt, hogy a helyiek azért rendet raknak, mivel ott gondolom jórészt a turizmusból élnek. Az biztos, hogy nehéz döntéseket hozni, hogy hova menjetek, de szerintem ird fel az összes úticélt, nézd meg még egyszer a képeket róla, meg olvasd el az infókat és aztán válaszd ki azt a helyet, amiről úgy érzed, semmiképpen sem tudnád most kihagyni. Talán igy egyszerübb icon_biggrin.gif Az anyagiak azért nálunk is befolyásoló tényezők közé sorolhatóak, szóval azt is jól meg kell gondolni....
Remélem hamarosan sikerült összeállitani a tervet, kiváncsian várom, hogy mi lesz a döntés! icon_lol.gif

Jó tervezgetést, szép napot!

Üdv.
Adri
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 357 358 359 ... 505 506 507   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu