Szia, Google: camping lefkada, Itt meg tudod nézni a választékot,mondjuk a Kathsima pont nincsen rajta és a Santa Mavra sem. De egyiket sem ajánlom (voltam mindegyikben), ha kedveled a családias odafigyelő embereket akkor ajánlom neked a Desimi campinget, Több infó tel vagy privátban. Ebben az évben 5 magyar család nyaralt itt hetekig,szerény közremüködésemmel.
igen. görög esten mi is voltunk. szinte a teljes buszbrigád a Symposium tavernában.
nagyon jó volt tényleg:) mi is sokat táncoltunk meg tapsoltunk meg tànyért törtünk:)
sziasztok! itt vagyunk Lefkadan! Lenne egy gyors kérdésem. A vízesésben Nidrinél, van ilyenkor víz. Valahol olvastam hogy ki szokott száradni, potyára nem akarunk felmenni, de most nincs időm keresgetni. Köszi
Sziasztok!
Az egész fórumot visszaolvastam, köszönjük a hasznos infokat, viszont azt szeretném megkérdezni, hogy konyharuhát, mosogatószivacsot, mosogatószert kell –e vinni a Filioba? Erről nem találtam információt. Ez lesz az 5. görög nyaralásunk, és az a tapasztalat, hogy nem mindenhol vannak ezek a dolgok meg az apartmanban.
Köszi,
Barbi
a hellaszon is olvasható lefkadai beszámolót picit bővítettem, képekkel 'dúsítottam'. olvasható, nézegethető a vonal alatti blogban, akinek van hozzá kedve.
Tisztelt fórumtársak!
Segítségeteket szeretném kérni abban hogy az Apollon Travel és az Aeolus Travelen kívül mely utazási irodák szerveznek Magyarországról buszos utazásokat?
Már a jövő évi nyaralásomat tervezem melynek kapcsán Lefkadát vettem célba és a szóba jöhető irodákat szeretném megtudni.
A segítséget előre is köszönöm szépen!