Végig a pályán Athén felé, a Larissa ! kijárónál menj ki Kalambaka felé, a többit a táblák mutatják. Ügyelj arra. hogy Kalambakába beérve ne fordulj jobbra az első Meteora táblánál (ez egy szállodához vezet)hanem egyenesen menj át a városon. Ez az út a Varlam és a "Nagy" kololstorhoz vezet, de innen meg tudod találni a többit is.
Bocsi, elírtam! A Larissa 4 kijárót keresd! A többi stimmel!
-törölt nick 12762 | #136052 | 2010-05-28 21:09:25 | Válasz a #136027. hsz-ra
Ne menj át a városon!
Kalambakába érkezve átmégy egy vasúti sínen, utána jobbra az első lehetőségnél (aszem egy sárga, lapostetős épület van a sarkon). Van tábla is egyébként, a vasúti átjáró után figyelj erősen jobbra és meglátod. Elmégy az ikonfestő előtt, és a következő elágazásnál lesz egy nagyobb reklámtábla (lehet hogy ez azt a bizonyos szállodát IS mutatja) az alján balra mutat egy nyíl, arra kell menni a kolostorok felé. Nem fogsz eltévedni.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget ,csak azért kérdeztem ,mert Toloba csak egy félét fogadott el a doki.Látom ti előttünk mentek ,majd írsz egy kis élménybeszámolót ha haza jöttetek?
Természetesen. Tavaly is írtam, mert akkor voltunk először a gyerekekkel külföldön. Legalábbis tengernél. Szerencsére nem kellett doki. Mivel asztmás mindegyik gyerek így felkészültem mindenre. EU kártya + biztosítás.
Első nap meg is kerestem a dokit, hogy tudjam hova kell menni, ha baj van. Ne akkor rohangáljak össze vissza.
Persze nagyon sok infót kaptam itt a fórumon.
Brobert és Cserrobi volt akitől a legtöbb infót kaptam, ezer köszönet érte.
Mire elindultunk már tudtam mit hol találok majd így tök jó volt, minden egyből megvolt.
Tavaly az északi részen voltunk, most a déli vagyis inkább a közép részen. Azért meglepődtem, mert kisebb településre gondoltam és szerintem elég nagy. Igaz bejárható simán, mert minden közel van és mindig van mit nézni. AZ emberek nagyon kedvesek. Érdemes ajándék vásárlás előtt feltérképezni mi hol mennyi, mert mi is jártunk úgy, hogy máshol sokkal olcsóbb volt pl a metaxa.
Nagyon várom már. Gondolom ti is. De olyan hamar el telt ez az első 5 hónap. És már nem kell sok és ismét csak a nyugalom és pihenés.
sziasztok!
engem az érdekelne,hogy lehet e autót bérelni Nei Porin.És ha igen mennyiért?
remélem valaki tud nekem infót szolgáltatni mert nem találok róla semmit.
Nagyon köszi az infókat,remélem nekünk se lesz szükség dokira.Mi is nagyon várjuk már ,hogy kint legyünk mivel tavaly sajnos nem jött össze a nyaralás ,de idén szeretnénk mindent bepótolni.Ha majd kint leszünk remélem nem telnek el olyan gyorsan a napok ,mert van mit kipiheni és megnézni a környéken.
sziasztok!
ha jol tudom nem pont N.poriban de a közelben lehet kocsit bérelni ,tipustol függöen 40-60 euro volt naponta még tavaly, nekünk Larissábol hozták volna,de kis motor lett a vége
sziasztok!
az idén inkább viszünk magunkkal kocsit,hogy ne kelljen bérelni
szia!
utazási iroda segítségével tudtatok volna autót bérelni?
mindenképpen szeretnénk néhány helyre eljutni,de nem fakultatív kirándulással.
Tavaly Anett tours-al mentünk busszal, természetesen segitenek a kocsi bérlésben ,nekem sehova nem is kellett volna menni,az auto jön helybe.
Az árakrol volt egy lista autotipustol függöen