Szerintem kép a Paliochori strandról készült.
Döme! Én is sajnálom, hogy nem együtt repülünk. Azért megszervezhetünk egy találkát a szigeten. Piszokul örültem, hogy mások is utaznak velem egy időben.
Te Döme, a ti szállásotok Agia Kyriakin van és nem Paliohorin. A kép meg a Schwefelbergwerk Palioremaban. Tippeltem.
Csz75 | #104848 | 2009-06-16 21:04:29 | Milói Vénusz szobor
Sziasztok!
Nemrég abban a szerencsében volt részem, hogy élőben láthattam Párizsban a Louvre-ban a Milói Vénusz szobrát. "Elhoztam" Nektek is néhány fotó erejéig.
Pontosabban a szállásunk Agia Kyriaki öblében van, ami légvonalban kb. egy km. Paliochoritól... (bocs, de nekem az már bizony innen nézvést majdnem ott van ),
A tipp nem nyert ! (pedig könnyű volt ) Tessék tovább próbálkozni !
Szanna tippelgessen csak, nekem meg légyszi írd meg hogy a másik kép hol készült, mert ezt feltétlenül látni szeretném... annyira különleges, nem is értem hogyan alakulhatott ki ez is meg a többi más egyedi szikla
Reméljük, hogy meg lehet közelíteni...legalább felfedezed az oda vezető utat...
Az oldal egyáltalán nem írja, hogy oda lehetne menni... Tul.képpen a kitermelő cég ad infót a kibányászott anyagok összetételéről, mennyiségéről, felhasználási módjairól, stb...Ezért írtam, hogy nem biztos, hogy csak úgy oda lehet sétálni...