Szia!
Én még nem voltam soha, pedig ez (és Mykonos, ahol már voltam) volt álmaim szigete, nem gondoltam még egy pár éve, hogy láthatom õket! Az én párom faggatott eddig Titeket, köszönjük a sok infot!
Sajnos még mindig nem tudjuk, hogy hova kerülünk, de nekem mindegy, csak Santorini legyen!
Emlékszem rád tavalyról a Párga topikból, de józsára nem emlékeztem, így már tiszta egy kép, hogy ti egy pár vagytok
Santoriniben nem fogtok csalódni. Két hétre mentek (már lehet, hogy írtad, csak figyelmetlen voltam).?
Sziasztok?
Volt már valaki santorínin az Aeolussal?
Szia Josza!
2005-ben voltam velük, Perissaban. Mindennel meg voltam elégedve, azt leszámítva, hogy az idegenvezetõ nem beszélt magyarul.
A szállás is rendben volt, de az az apartman amiben én laktam, az most az idén nincs a katalógusukban.Halaris volt a neve az apartmannak.
Abban az évben csak Pozsonyból indult a gép, Bpestrõl nem.
A transzfert az iroda megoldotta, benne volt az árban.
Köszönöm. Kedves Asteri!
Most is így van, mármint , hogy a reptér Pozsonyban van.
Még nem tudjuk, hogy Perissában, vagy Kamariban leszünk elszállásolva. Gondoltam , valaki talán tudja, vagy ismeri, hogy milyen szálláshelyei vannak az Aeolusnak.
Üdv: Josza
Nagyon szivesen!
Szerintem Kamari és Perissa is nagyon jó hely, jól fogjátok érezni magatokat!
Amikor én voltam velük, a Halarison kívûl még az Antik Thiraban volt apartman az Aeolusnak. Ez ha jól emlékszem, most is szerepel a katalógusban. Mind a kettõ apartman a hegy mellett, közel a parthoz volt. Onnan indul a kis "hajó" naponta többször Kamariba.
Az apartman tiszta, kényelmes és nyugis helyen volt.
Nekem csak kellemes emlékeim vannak errõl a nyaralásról, pedig kicsit tartottam tõle elõször.
Bpestrõl csak 3-an mentünk, a többi utas szlovák volt, igaz én az utolsó turnussal voltam.
[Szia Asteri!
Én az Aeolussal Pargán voltam tavaly és rosszat nem mondhatok rájuk. Most mi a feleségemmel elsõ turnussal megyünk Santorinire, azaz oda busz-hajó, vissza repúlõ.
Nagyon várjuk már az indulást.
Te merre indulsz idén?