És esetleg van néhány elérhetőséged? Ezalatt leginkább e-mail címet vagy honlapot, mert a telefonszámmal nem tudnék mit kezdeni, a szóbeli angol nyelvtudásom nagyon gyér, hát még a görög.
Azért kellene, mert megpróbálom rávenni páromat, hogy egy hetet töltsünk ott augusztus legvégén, csak egy jó kis olcsó szállás kellene.
Üdv mindenkinek!
tegnap értünk haza Marmarasról. Mi vonattal mentünk sok MÁV-os társaságában, de senkinek sem ajánlom a vonatozást. na de ez itt off.
Marmaras továbbra is gyönyörű, szerencsére kevés a magyar, szerb, román turista. Így nyugodalom van.
Mi a Marmarasi ízekben ettünk tengeri dolgokat, mint ahogy tavaly is: polipot, tintahalat, kardhalat.
Gyrost a legnagyobb gyrosozóban a kikötőben.
Az árak nem igazán emelkedtek, ha valaki konkrét árakra kíváncsi, akkor leírom szívesen azokat.
Mi az Atheneben voltunk,s nagyon jó volt, főleg ennyiért.
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget, hasznát tudtam venni ott tartózkodásunk alatt. Tettünk egy kirándulást -egyénileg-Porto Carrasba, Kishajó indul óránként Marmarasból is és visssza is.A viteldíj 5 euró/ fő volt, 8 éves kisfiamért nem kért viteldíjat Jannisz kapitány.
Ellátogattunk Parthenonasba is, ami kb. 5 km-re van a központtól.Nagyon hangulatos kis falu, annak ellenére, hogy kihalt, elég sok új tulaj van, aki gyönyörűen felújította a régi házakat. csodálatos a kilátás is innen, sajnos délelőtt voltunk és az a hangulatos kis taverna zárva volt.
Maga Marmaras is egy csodálatos hely a kis dimbes-dombos utcácskáival.Itt valóban nem az "üdülőfalu " érzést éli át a vendég, hanem láthatja az itteniek mindennapjait is , igazi, hamisítatlan görög kisváros.
A csütörtöki piac tetszett, jó árban volt a cipuró (1,5 l 45 fokos 6 euró volt ),rengeteg ruhanemű, zöldség, gyümölcs, friss hal.
A tavernák közül én is bátran ajánlom a Christost, a vendéglőnek még a tenger felett, stégen is vannak asztalai.Konyhája nagyon jó, árak rendben, személyzet barátságos.A Pigasos magyar étlappal is rendelkezik,szintén csak jót tudok róla írni. A "kosárpálya alatti halas éttermek " közül mi kipróbáltuk a kymatát, ebben sem kellett csalódni, semmilyen szempontból.
Az árak általánosságban kb. a tavalyiak, kivéve a benzin , ami eléggé megdrágult, 1,49-1,51 körül van.
Az egész családnak tetszett ez a gyönyörű hely, kívánom, hogy mindenki jusson el ide is, aki akar.
Vaesz!
Grand Tours-al megyünk, a Mouses apartmanba. Remélem meg leszünk vele elégedve. Nézve a GT weboldalán, nem sokan foglaltak még ott szobát, de legalább nyugalom lesz.
Sziasztok! Mi Nyíregyházán fogunk felszállni a buszra Júl. 19-én, és az Athéne B1-es szobában leszünk, mint Nászutasok! Nagyon várjuk már, már csak egy pár nap! Sok mindent olvastam itt a fórumon, és sok jó dologgal gazdagodtam is ezáltal! Ennyit akartam mindenkinek kellemes kikapcsolódást kívánok a nyárra!!!
Sziasztok!
Engem a Neos Marmarasból induló buszjáratok érdekelnének. Pár közeli kis településre is szeretnénk ellátogatni. Szóval, aki Neosban utazott már busszal a települések között, kérem segítsen nekem.
Köszönöm előre is.
Van egy buszmenetrend a neten, a K-TEL honlapján, de elég
szegényes. A közelmúltban én az e-mail címükön (info@ktel-chalkidikis.gr) kértem és kaptam felvilágosítást (angol nyelven).