Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 36 37 38 ... 901 902 903   >
Üzenet
  T.Márta | #22733 Üzenet | 2007-03-14 16:12:19 |
Szia Bea
Mi baj volt az Andreou-val ? a tavalyi prospektusban egész jól néz ki a ház, ha most lett volna és itt van hely, biztos foglalok ide. A leírása is jól hangzik. A képrõl úgy tünik,hogy jobb állapotban van mint a Sotiria.
Lehet,hogy ezzel még jól járunk a végén? bízom benne mert annyira elvagyok foglalva ezzel az apartmannal,hogy ezzel kelek és fekszem.
Az indulásik gyagyás leszek tõle.
De már nagyon-nagyon várjuk!
  Bogobea | #22735 Üzenet | 2007-03-14 16:47:05 |
Sziasztok!

Igazából tényleg nem tudom, mi történik az apartmancserékkel kapcsolatban. Ehhez nem tudok hozzászólni. Sajnos. Nekem is azt kell tudomásul venni, ami van, nem az én hatásköröm. Ez a Dias apartman ez most pontosan mi is? Még nem hallottam róla.

Márta!
Szavakkal elmondani nem tudom mennyivel jobban jártatok a Sotíriával, mint az Andreuval jártatok volna! Lehet, hogy kívülrõl nem csúnya, de az állapotáról inkább ne is beszéljünk. Kb 20 éve nem volt talán felújítva, és a tulaj egy pénzéhes sárkány volt. Na de hagyjuk is, ami volt, elmúlt.
Sajnos én belsõ képet nem tudok küldeni a Sotiriáról sem, mert a lakók szerintem nem díjazták volna, ha bent fotózgatok, mikor már ott laknak, váltáskor pedig annyi idõm nincs, hogy levegõt vegyek.
  T.Márta | #22736 Üzenet | 2007-03-14 17:15:23 |
Szia Bea
Kár,hogy nincs képed, de azért mindíg meg nyugtatsz egy kicsit.
  Sancho.dl | #22742 Üzenet | 2007-03-14 19:37:53 |
Nem is gonsoltam hogy ilyen gondok lehetnek a szállással. Nekem eddig nem volt gondom sehol. Mindig szép és csini apartmanok voltak icon_smile.gif
De azt már elsütöttem, hogy én akár egy kartondobozban is ellaknék ha már kint vagyok...
Reméljük hamar eltelik ez 135 nap...
  Katus | #22744 Üzenet | 2007-03-14 19:50:48 |
Szia bodorpetya!
Szerintem érdemes megnézni az irodák ajánlatait,és itt felvenni a kapcsolatot Beával/ Bogobea/.Ezenkívül Március végén lesz az utazási kiállítás,ha jól tudom 29-tõl, Április 01.- ig
Oda is érdemes elmenni.Látogasd meg az Anett tours illetve a Dias Zeusz vagy a Neckerman irodák honlapjait.De sok iroda utaztat Görögbe.Azután meg még az is elképzelhetõ,hogy ha egyénileg autóval mentek,helyben találtok is.Mi 2 éve így mentünk Sartira és kb 10-15 perc alatt találtunk nagyon klassz szállást.
Jó keresgálást.
Üdv
Katus
  Bodorpetya73 | #22749 Üzenet | 2007-03-14 20:09:44 |
Köszönöm a segítséget Beával/ugye nem gond,hogy így szólítom/nem tudom,hogy hol tudom felvenni a kapcsolatot.Az Anett Tours-nál már nincs ilyen apartman,a Zeus lapja frissítés alatt van.
  Rebeka | #22750 Üzenet | 2007-03-14 20:17:03 |
Hát lányok látom nagyon paráztok a Hermestõl. Amikor mi foglaltunk (jan. vége) nekünk egybõl mondták, hogy a tavalyi katalógusban szereplõ házakban már nincs hely, így ajánlották ezt a házat. Nekem nem tünt rossznak, a barátainknak sem. A távolság a parttól sem tünik oly nagynak, bár mi is 5 gyerekkel megyünk. A gyerkõcök életkora 5-16 évesig van és jó sok cuccal szoktunk kipakolni. icon_confused.gif Egyik évben ennél nagyobb távolságot úgy hidaltunk át, hogy a csónakba bepakoltuk a holmi nagy részét, így egyben két ember levitte a partra.
Nos természetesen mindenki döntse el mit szeretne, hisz ennek következményeit maga viseli, nem gondolom hogy bárkit is le vagy rá szeretnék beszélni bármire. Én mindenesetre tök nyugodtan várom az elõttem lévõ 100 nap végét. icon_wink.gif Aztán majd mesélek. icon_wink.gif
Katus! Ti már tudjátok melyik házban fogtok lenni? Kérdem, hisz 1 hétig egyidõben leszünk kint.
  Rebeka | #22752 Üzenet | 2007-03-14 20:19:40 |
bodorpetya!
Beával itt tudsz értekezni, Bogobea néven olvashatod a hozzászólásait.
  Katus | #22757 Üzenet | 2007-03-14 20:31:15 |
Szia Rebeka!
A Fotíni házban leszünk, de már nagyon várom. icon_lol.gif Az az igazság,hogy nekünk is nagyon jó lesz,semmi gondom nem lesz a Fotínivel.Mint ahogy nem volt tavaly a Diassal sem Makrin.
Csak eleinte csalódtam,mert nem azt kaptam amit válaszottam.De Beának köszönhetõen pillanatok alatt szertefoszlottak kétségeim, az apartman miatt icon_redface.gif .Nem utolsó sorban én is azt vallom,mint Sancho......mindegy miben akár ,,kartondobozban" is,csak ott lehessek Görög ,,hazámban "icon_wink.gif icon_razz.gif
Szia
Katus
  Katus | #22758 Üzenet | 2007-03-14 20:39:07 |
Szia bodorpetya!
Medici travel/Kalioppe/apartman-ház,Apollon travel-nél is vannak kétszobás apartmanok.
Ha találok még szívesen segítek.
Szia
Katus
  Bogobea | #22764 Üzenet | 2007-03-14 22:19:37 |
A Kalliopiban nincs klíma icon_wink.gif

Tudok kétszobás apartmanokról, de sajnos egyikben sincs légkondi. Az El Grecoban légkondi van, viszont a 4 ágy egy légtérben van! Szóval ha a légkondi és a kétszobás apartman csakis együtt érvényes, akkor én sajnos nem tudok segíteni.
  édes | #22765 Üzenet | 2007-03-14 22:20:01 |
Sziasztok !
Haza értem a dolgozóból.A Hermes CSAK azért nem tetszik,mert semmi nincs ami árnyékot tartana csak azok a kis napernyõk.Olyan pucér a ház.De ettõl még lehet jó.
DIAS ház most lett felújítva,katalógusban ez SEM szerepel.Kénytelenek voltak ezt kibérelni mert annyi az utas-fõleg így,hogy a Kaloudából kiszedik õket.
Ha nem kapok képet hétfõig,kénytelen leszek a Sotiriát választani.Minden jobb lehet,mint a tavalyi ANDREOU. Juli 13án indulunk.
  Bogobea | #22766 Üzenet | 2007-03-14 22:21:47 |
Kedves Sancho és Katus és Rebeka!

Minden elõzetes rossz hír ellenére sajnos le kell mondanotok a "kartondoboz-komfortfokozatról", mivel a házak (bármelyik) ennél azért jóval többet kínálnak!
icon_rolleyes.gif icon_wink.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
  Bogobea | #22768 Üzenet | 2007-03-14 22:24:20 |
Szia Édes!

A Sotiria nem rossz!!! Nem gyõzöm hangsúlyozni!! Ha valakinek nem okoz gondot a 3. emelet, akkor semmi más probléma nem lehet!
A Dias ház nekem is zsákbamacska, mert nem tudom melyik az. Ennyi lesz az utas?? icon_rolleyes.gif Hûha!! Lesz meló!! icon_confused.gif

De kit érdekel, ha sok ilyen kedves ember jön, mint ti itt! icon_wink.gif
  Katus | #22770 Üzenet | 2007-03-14 22:27:13 |
Szia Bea!
Látom még most is ,,dolgozol" icon_wink.gif Nem tudsz aludni:)))
De ez csak nekünk jó. icon_cool.gif
A kartondoboz törölve.......hihihihihi jöhet a Fotiní,de könyörgöm azonnal!!!! icon_razz.gif icon_razz.gif
Szia
Jó éjt
Katus
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 36 37 38 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu