Nem vagyunk kuriózumok...azt gondolják hogy lengyelek vagyunk.
Pedig valóban csinosan mentünk le a városba és a strandra sem penny-s szatyorral de a legtöbb helyen kérdezték hogy polski?
A görög barátom azt mondta hogy az angolok, egyebek olyan lenézően viselkednek velük és nem kérdezik állandóan hogy How much this?
Ebből tudják h mi nem nyugatról jöttünk.
Mi mosolygunk, próbálunk gagyogni görögül a "nyugatiak" nem erőlködnek ezen...
Azonban ha mondod h Im from Hungary , általában vissza kérdeznek hogy Budapest? és mondjáj : Ó, beautifull....
Szia!
A tenger kb.20-22 fokos,reggel szoktatni kell magunkat hozza,de utana nagyon kellemes.Delutan mar sokkal jobb 10-tol delutan 4-5ig nem erdemes a parton lenni,mert nagyon eros a nap.
Nektek is biztosan nagyon jo lesz,mi akkor mar csak otthonrol vagyakozunk vissza
Szep estet!
Napfeny
Ha az sg-s fórumra gondolsz, az az ide írók érdeme.
Ha megyek egy új helyre akkor végigolvasom a fórumot + általában még az indexest is és amit fontosnak érzek bemásolom oda,
és indulás előtti a már oda kiválogatott anyagból készítek egy doksit amit kinyomtatva elviszek oda.
Persze a profibbak már laptoppal mennek.
Én a Valtoson sose néztem a vizitaxi-t, de majdnem biztos vagyok benne, hogy lehet menni onnan is.
A kikötőben a kis bódénál ki vannak plakátolva az utak indulási időpontok és az árak
Sarakiniko 12 km
Agios Ioannis 10 km
Agios Sostis 4 km (ezt szerintem elírták 14 lehet)
"You can go to Ai-Sostis beach with a boat from the port of Parga; it takes 20 minutes to arrive and this is the most recommended way, since the road to this beach is in very poor condition. Those who like to have a bit of adventure and count on a jeep can follow the narrow, rough road to Anthousa village."
Én úgy csinálnám, hogy valtos végében felmennék és gyalog a tenger parton Sarakiniko-ig közben ugye egy csomó látnivaló lesz és egy két kilométerenként meg lehet állni fürdeni kis öblökben ahogy az sg-s hozzászólásban látható is.
És visszafelé lehet jönni Vizitaxival.
Ezt az utat én nagyon sajnálom, hogy kihagytam, ha eljutok újra első dolgom lesz erre elmenni!
Azt hiszem véletlen rájöttem, hogy hogy lehet itt saját hozzászólást hosszabb ideig szerkeszteni
mint ahogy a szerkesztés gomb engedi, de nem tudom mit szólnának a moderátorok hozzá ha elárulnám
mivel tulajdonképpen ez egy kiskapu
Kedves Breki, sajnos én nem találom ezt az sg-s fórumot. Meg tennéd, hogy leírnád, hol lehet ezt megtalálni? Olvasom a fórumot folyamatosan, igyekszem jegyzetelni, én is úgy szoktam, hogy kinyomtatom és viszem magammal. De ha van egy ilyen gyűjtésed (tudom, hogy így nagyon kényelmes, mostmár az idő sürget megtennéd, hogy elárulod?
Mi hétfőn indulunk és már nagyon be vagyunk sózva...
A gyönyörű és érdekes képekért hálás köszönet, és mindenkinek a sok infóért.
Napfény: úgy irigyellek benneteket, bár nekünk is nemsokára jó lesz.... De a 42 fok egy picit durván hangzik. Nagyon szép napokat nektek!!!