olimpiába nemigazán tudom de fakultatívot oda asszem nem indítanak, összekülönbözés után én nem igazán kerestem tovább a hölgyet inkább ágiékkal vette fel a kapcsolatot. De vicceset beszólt még a hölgy a hazautazásnál hogy jó utat és remélem élveztétek a kirándulásokat. Csak nem volt arcom visszaírni hogy igen mert nem veletek voltunk
Tyű, micsoda képek az erődről Breki! Tutira megmásszuk! Köszönöm mindenkinek, aki ajánlotta!
Már nagyüzemben vasalok, pakolok, 2 nap és indulandusz, indulabusz:) Juhééé!
Toroniban is hasonlóan gáz idegenvezető volt. És ők ezért a Paradicsomban élnek, fizetést kapnak. De szerencsére nektek volt alternatíva, Ágiékkal eljutottatok oda, ahova szerettetek volna.
Mikor mi voltunk sem indult sajnos Olympiába fakultatív, oda mi is elmentünk volna velük. És még Monemvassiát néztük, oda egyénileg hajóval terveztük, de sem egyénileg, sem fakultatív nem indult. Ági azt mondta, hogy sajnos Olympiára is kevés az igény, így már egy ideje nem indul az a program! Nagyon sajnáltuk, sajnos ott is érezni, hogy kevesebb a pénze még a nyaralóknak is.
Sziasztok, augusztus elején megyünk Tolóba autóval. Egy napot Athénban töltenénk, ahogy látom most, oda autóval nem mennénk be. Úgy gondoltam Pireusban parkolnék le, onnan metróval el lehet érni, amit ennyi idő alatt meg tudunk nézni. Kérdésem, hogy Pireusban hol, hogyan lehet parkolni, mondjuk a metró végállomás környékén, vagy egyéb helyen? Ha itt nem, akkor hol érdemes letenni az autót?
Másik kérdésem, a Pireusi hajózási múzeummal (Naftiko Moussio) kapcsolatban van: úgy olvastam, hogy 9-14 óráig van nyitva, de azt írták, hogy augusztusban néha zárva van. Miért, és mi a helyzet mostanában; lehet-e augusztus elején is ilyesmire számítani, hol lehet friss infót kapni erről? Előre is köszönöm.
Ezek szerint idén Olympia kimarad. Talán majd legközelebb...
Kazoo, átadom az Áginak az üdvözletedet, köszönöm a hasznos infókat, sokat segítettél.
Ha hazajöttem, hozom a legfrissebb beszámolót!
Holnaptól irány Tolo.
Szeretném megkérdezni azoktól, akik már voltak a Stella apartmanban, hogy van-e szárítókötél, vagy valamilyen alkalmatosság amire a vizes pl.: törölközőket ki lehet teríteni.
Bár én a Stella-ban nem voltam, de biztos hogy van ott is valami kötélféleség kihúzva amire tudtok teregetni. Én csipesszel szoktam mindig készülni mert az többnyire nincs.
Sziasztok!
Köszönjük annak,aki Júl 15.én szombathely-szeged útvonalon (Tolos buszos nyaralás júl.15-24) 1fekete női pénztárcát talált,benne a "3"ezer ft ot,illetve a személyi igazolványt stb nem adta oda a sofőrnek!!!!!!!!!!!!KÖSZÖNJÜK HOGY ELTETTE!!!!SUMÁK MÓDON!!!!!!!!!!!!!NAGYON RENDES TŐLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!