Mi is szinte reggeltől-estig a parton vagyunk. Ha forróság van, csak a vízben és a parti árnyékos helyen lehet kibírni. És reméljük az lesz, mert fázni nem szeretünk!
Szerinted/szerintetek mennyire lehet hinni pargai időjárás előrejelzéseknek??Egyszerre többet is nyomon követek, de nem tudom mennyire megbízhatóak ezek.
És, ahogy többen már írtátok, engem is nagyon érdekelne, hogy mikor kel fel kint a nap és mikor nyugszik, mert a webcam szerintem sem a valódi időnek megfelelő képet mutatja.
Renault | #140070 | 2010-06-18 20:20:38 | Válasz a #139998. hsz-ra
Szia Breki
Szeretném megkérdezni hol találhatóak a képen levö strandok Be tudnád jelölni a térképen
Van kerékpárkölcsönző, de mint már írtam is korábban itt nem érdemes Parga-n a szintkülönbségek miatt kerékpárt bérelni
mert nem nagyon tudod kihasználni.
Ezt úgy mondom mint nagy versenykerékpáros aki itthon szinte mindenhová versenybringával megy, de ott eszembe se jutott.
Köszi Breki, az jó, ha van kölcsönző, feltéve ha van gyerekülés is... 1 vagy 2 napon jó lenne ilyen program is. Kinéztem a google earth-ön 1-2 jelölt távot, (kifejzetten bicajos túrának jelöli) amire nem ír nagy szintkülönbséget, közel megy a parthoz, nem tudom, autók járhatnak-e rajta, és nekünk könnyebb két kisgyerekkel tekerni, mint gyalog, ill. babakocsival haladni. Így nagyobb területet járhatunk be. Persze nem versóval gondoltam...
Nem tudom, mi legyen a szállással, azt tudom, hogy van 3 kemping Pargán, 2 amit említettél, meg egy a "Parga camping", ami nem a parton van, viszont egy teljesen árnyékos olajfaligetben. EGy német hasonló fórumon többen ajánlották nyugalom szempontjából inkább Plataria egy kempingjét, csemeték pihenésére az alkalmasabbnak tűnik. Párom viszont tart tőle, hogy ott nem olyan tiszta a víz, mert nincs messze Igoumenitsa.
Van Parga annyira zsúfolt, mint Sarti? Pár éve Sarti mellett, Kalamitsiben voltunk, Sartira bejártunk enni, de késő délután olyan tömeg volt a településen, hogy úgy menekültünk vissza Kalamitsi csodás nyugalmába. Ha itt is ennyien vannak (tudom, más a tömeg összetétele, de akkor is), akkor inkább kicsit távolabb keresgélnénk kempet.
Ha azt mondod (mondjátok ), hogy Parga nem olyan vészesen zsúfolt, akkor viszont jó lenne tudni, hogy a 3 kemping közül melyik a legnyugisabb. VAn tapasztalat? A német fórumon az egyikről azt írták, hogy a kocsival nem lehet a sátor mellé állni... ez sem mindegy persze.
Szia Napfény!
Mi is a Bakasba megyünk hamarosan. Válaszolnál pár kérdésemre? Az emeleti vagy a földszinti apt. tartod jobbnak? Van tengerre néző szobája? Van törölköző, vagy vinni kell? Szúnyogháló van-e az ajtón/ablakon? Köszi és jó pihenést Nektek.