sziasztok, mi is készülünk júliusban Nei Poriba. Az a baj, hogy a legtöbb helyen kedden van a turnusváltás. Viszont mi úgy szeretnénk menni, hogy szombattól szombatig, vagy esetleg péntektől. Esetleg tudtok segíteni? köszi szépen
Szia
Mi julius 11-én vasárnap indulunk N.Poriba és ugyi következö hét kedden van turnusváltás, a munka miatt nem tudunk szombaton,a megoldás nálunk az hogy sátrazunk két napot. Palaiopyrgosnál van egy folyo ott lehet egyszer kétszer jot sátrazni és pecázni, a torkolatnál hihetetlenül jo a tengerpart és a viz is. Valamint N.Pori parton is lehet egy napot vagyis éjszakát kihuzni sátorral. Reméljük kitették a mobil vécéket az idén is, a zuhany is müködik, kaja meg mindenhol van.
Szia, köszi a választ, de mi 2 kis gyerekkel megyünk, és velük nem akarok sátrazni, és hát őszintén én sem vagyok oda ezekért a dolgokért.
Én annak örülnék a legjobban, ha péntektől vagy szombattól már lenne apartmanunk.
Ha esetleg valakinek van elérhetősége vagy ötlete, azt megköszönöm.
Valaki meg tudja nekem mutatni a Kalliope apartman pontos elhelyezkedését? 3 térképen három féle változatot találtam. Azt tudom hol van a fotisz a katerina és az aranyház ,de ezt sehogy se találom
Sziasztok,
Illemhely témában. Mi mindig bementünk egy bárba vagy étterembe, sosem kérték, hogy igyunk vagy együnk valamit érte. Ahogy látták hogy gyerekkel megyek, már mutatták is az utat. na nem az udvar felé....
Mondjuk én nem vettem észre a parton egyet sem. Zuhanyozni se nagyon tudtunk, mert tele volt darázzsal. Én meg nem szeressem őket.
Írd be az utazó listába magad és akkor látjuk mikor mentek.
Mellesleg mi pont, akkor mikor Ti is.
Mi ugy terveztük hogy hajnalban 3 kor talákozunk pesten az M5 melletti tesconál a shell kuton ,megvesszük a pályadijat tankolunk és nyomás.
Két kocsival megyünk
Az utazolistát hol találom? agyon kerestem magam
Mi ugy terveztük hogy hajnalban 3 kor talákozunk pesten az M5 melletti tesconál a shell kuton ,megvesszük a pályadijat tankolunk és nyomás.
Hajnali 3-kor indultok? Nem kései egy kicsit? Mi este 6-8 között indultunk eddig mindig, és akkor értünk le kb. délelőtt 9-re. Mikorra tervezitek az érkezést?
Ugyan ezt számolgattam...
Most akartam kérdezni, hogy így mikorra értek le?
Mi olyan 3 fele indulunk Győrből. Tehát 6 óra fele érünk a határra és így ha minden simán megy reggelre ott lehet lenni.
Én nem akarom az első napot azzal eltölteni, hogy estére érek oda.
Utazólista az a Főmenü --- Utazás és itt találod az Utazólista menüpontot.