Mi ugy terveztük hogy hajnalban 3 kor talákozunk pesten az M5 melletti tesconál a shell kuton ,megvesszük a pályadijat tankolunk és nyomás.
Hajnali 3-kor indultok? Nem kései egy kicsit? Mi este 6-8 között indultunk eddig mindig, és akkor értünk le kb. délelőtt 9-re. Mikorra tervezitek az érkezést?
Nekünk 13-án kedden kell ott lenni, igy is két nappal elöbb 11-én vasárnap indulunk.a hajnali indulás azért van, hogy délután már lubickoljunk egyet,plusz még ott a hétfö is szabadon választott horgászáshoz.
hello. Ja, csak azt ne felejtsetek el, hogy a szallasokat altalaban delnel elobb nem lehet elfoglalni.
Sátrazni fogunk két éjszakát, ezt igy terveztük, a 14 éjszakás nyaralásbol kihozunk 16 éjszakát.Sajnos a 14 nap eltelte után már nem tudunk ott maradni, helyett megyünk 2 nappal korábban.
sziasztok, mi is Győr mellől megyünk. Úgy terveztük, hogy este 8 körül indulunk itthonról és akkor valamikor délelőtt ott lehetünk, de ahogy most itt olvasgatom a hozzászólásaitokat, jó lesz az délutánnak is... Határon sokat szoktak szivózni? Azt hallottam, hogy vigyünk kisebb ajándékokat és azzal az esetleges büntetéseket ki lehet váltani. Igaz ez? Pályadíjakról van valami infótok? köszi
Igen későn fogtok oda érni ha este 8kor indultok.
Mi az oka, hogy akkor akartok?
Az első napotok estélyére értek oda fél nap kárba vész valamit melegben teszed meg az út nagy részét.
sziasztok, mi is Győr mellől megyünk. Úgy terveztük, hogy este 8 körül indulunk itthonról és akkor valamikor délelőtt ott lehetünk, de ahogy most itt olvasgatom a hozzászólásaitokat, jó lesz az délutánnak is... Határon sokat szoktak szivózni? Azt hallottam, hogy vigyünk kisebb ajándékokat és azzal az esetleges büntetéseket ki lehet váltani. Igaz ez? Pályadíjakról van valami infótok? köszi
Saját példámat tudom megosztani. Először este 8-kor indultunk pestről az M5 kivezetőjétől. Egy autóval mentünk kevés megállással és így értünk le délelőtt 9-kor. Másodszor 18 órakor indultunk ugyan onnan 4 autóval. Emiatt több pihenőre volt szükség. Így értünk le 9 órára. Határokon nem volt különös gond, kivéve, ha a törököket kifogjátok. Tavaly a bulgárokon keresztül mentünk próba képen, és Blageovgradban "aludtunk" egyet, és hajnalban indultunk tovább. Ezt a formációt senkinek nem javaslom
szerintem pesttől 13-15 órát lehet számolni az útra megállások számától függően. Mi mindenhol betartottuk a sebesség határokat.
semmi különösebb oka nincs, hogy akkor akarunk indulni csak így számolgattunk, de ahogy látom, ez elég késő lesz. Át kell terveznünk az egészet. Köszi az infókat.
semmi különösebb oka nincs, hogy akkor akarunk indulni csak így számolgattunk, de ahogy látom, ez elég késő lesz. Át kell terveznünk az egészet. Köszi az infókat.
Szerintem, ha pestet 8 körül hagyjátok el az jó lehet