Köszönöm Éva a választ!
Mi is úgy tervezzük hogy június végén (29-én) mennénk Sidariba.
Lenne olyan kérdésem, hogy akkor június végén milyen az idő?
Milyen árak voltak tavaly?
Az tuti, hogy mi 3x voltunk Sidarin, és minannyiszor leszakította a fejünket a szél, a part menti kajáldákban mindenhol elhúzták a plexi-falakat, mert mindenhol homok volt, napokig ropogott a homok a fogunk alatt
Kedves Kónyu! most ez komoly??? tudom kicsit vicces, de nálunk most ez befolyásoló tényező....párom nem tud úszni, és habár nagy hullámok lesznek akkor nem tud csak a a parton "pancsolni".....
Szia!
Szerintem a hullámoktól ne féljetek, nem voltak nagyok. Én sem vagyok egy hú de tuti úszó, de azért úszkáltam bátran. A csatornán nagyon klassz volt átúszni, többször is mentünk. A napágy bérlés kissé drága 7€ 2 főnek.
A nagy strandon sokáig be lehetett gyalogolni, kicsi a víz. Igaz az elején még hidegebb volt, de ahogy telltek a napok érezhetően melegedett.
A szél szerintem nem volt annyira zavaró, néha azért "csípett" a homok, de kibírható. A tengert nem korbácsolta fel.
Gyros a Sanremo-ban 2.5€ finom volt. Kenyér 0.90€, fánk 1.5€. Hatos víz 1.8€ ha jól emlékszem
Az időjárás? , viccet félre - nagyon meleg volt, jó volt a tengerben megmártózni.
De miért Sidariba akartok menni??? annyi de annyi szebb hely van annál .... Csak pár példa. Paleokastrica, Kalami, Glyfada ,Kassiopi stb.... Vagy a nyugati oldalon Agios Gordios...
Birsalma!
Én csak az én tapasztalataimról tudok írni, de személy szerint én is Paleokastritsát vagy Kassiopit ajánlom!! Sidari nekem már akkor túl zsufi volt, pláne, hogy a 99%-a angol tini - ez nálam kizáró tényező. De nem akarlak ijesztgetni, másokat is hallgass meg, aztán dönts!!
Kerkyra!
Paleo is a nyugati parton van, meg persze Glyfada is - a többi stimmel
Köszönöm a válaszokat! Naná hogy meghallgatok mindenkit hisz ez a fórum lényege )) minden jó és rossz érdekel, hisz így tud tutira menni.
Rettentően vágyom már egy gyönyörű nyaralásra, nekünk a pihi, a nyugi a kirándulás a romantika a lényeg )))
A lényeg hogy kettesbe legyünk és gyönyörű legyen
igazából Sarti teljesen lenyűgözött minket tavaly, gyönyörű volt a Naracspartról nem is beszélve
De fiatalok vagyunk, így más helyre vágyunk. Most még TOLO és LEFKADA is benne van a pakliba, de az utazási irodában megtettszett nekünk KORFU és ráadásul fillérekért van.
a további ötleteket és javaslatokat szívesen hallgatom
Sziasztok!
Nem tud senki információval szolgálni, hogy tavaly hogy működött ez a repülőgép induluásos dolog? Rákérdeztem az utazási irodában még egyszer, de ma kell befizetni az előleget és ha nem tudnak addig értelmes válasszal előállni, vagy garantálni a repülő indulásának idejét, akkor nem fizetjük be. Eléggé aggódok, lehet, hogy nem lesz semmi ebből a Paleoból, illetve Korfuból sem. Én nem akarok egy nappal kevesebbet ott tölteni, mint amit kifizettem!
Végül is lefoglaltuk az utat az utazási irodában. Majd júniusban kiderül, hogy mikor is indul a gépünk, de ha wizzair-rel utazunk, akkor éjjel fogunk odaérni, viszont az elutazás is éjjel lesz, tehát azt az időt visszakapjuk utolsó nap. Addig is gyűjtöm az információt a szigetről
Szia! Megkérdezhetem, hogy tavaly hol szálltatok meg Sidariban. Mi is oda tervezzük nyáron az utat, csak nem tudunk szállás ügyileg dönteni... Előre is köszi mindenféle hasznos információt!
Szia!
Mi a Dias Zeus Travellel voltunk, a Luisa apartmanban volt a szállásunk. Alap felszereltségű konyha, erkély, zuhanyzó. Aki szeretne lehet reggelizni 3-5€ a bár résznél. Van egy jó kis medence, napozóágy, ernyő.
A szerelmesek csatornája nincs messze tőle. Sidari központja kb. 30 perc az apartmantól.
Luisa
Üdv.: Éva
Szeretnék érdeklődni hogy valaki volt-e már a Katerina apartmanban Sidariban??
Ha igen akkor legyen szíves írni róla, milyen, milyen a felszereltsége, milyen főzési lehetőség van, esetleg fényképet ha tud legyen kedves küldeni.