Szia
Használd a keresőt alul, de most sem tudunk mást mondani mint anno.Mikor indultok?Addig hátha lesz valakinek friss infója. Mi egy hét múlva megyünk, megpróbálom megkeresni az apartmant és bejelölöm majd térképen ha megtaláltam
sajnos ,az valahogy nem passzol ,amit irtatok ,bár a keresö által kiadott apartman sem eggyezik az iroda által kinált hellyel.ezért lenne jó pontosabb infó. köszi a kedvességeteket.
A Margarita apt. a Piso Krioneri beach-nél van, pár méterre a Bakas apt.-tól.
Viszonylag közel a kikötőhöz és a központhoz. Közvetlenül az apartman mellett van több jó étterem, pékség és supermarket, kisebb üzletek.
Autó kölcsönző is van a közelben, de ha jól emlékszem akkor kicsit drágább volt, mint a fő út melletti kölcsönzők. De ez nem saját tapasztalat, csak hallomásból tudom.
Mire vagy kíváncsi az apartmannal kapcsolatban?
Mi a Bakasban voltunk, így belülről nem láttam. Nyugodt helyen van és zárt udvarban. A kaput zárják, adnak hozzá kulcsot.
Úgy rémlik, mintha a konyha rész nem lett volna túlzottan felszerelt, de az alap dolgok persze ott is megvoltak.
Miis ezt a helyet mondtuk neki, de úgy látszik ez nem jó
Autókölcsönzők közül a lépcsősornak majdnem alján lévő iroda a legolcsóbb
Ez tapasztalat mert mi az összeset végigjártuk, de egy élelmes útitársunknak hála rátaláltunk erre,
ahol akár egy napra is sokkal olcsóbban kaptuk meg mint máshol.
Utólag is köszönet neki mi biztos nem találunk rá mivel nem csak kölcsönző inkább olyan utazási iroda.
Köszi a tájékoztatot.ezzel igy most már teljes a kép a többit azt hiszem majd személyesen fogom meg tapasztalni.
Még egyszer köszönöm mindenkinek ,és neked a kimerítő infókat.
Búvár holmikkal kapcsolatban. Csak amatőrként űzöm én is nyaraláskor, bár nem sok választott el anno, hogy szakmaként űzzem.
Amint breki is megírta a nagyáruházakban is lehet elfogadható cuccokat venni. Bár én inkább a közép kategoriától ajánlok ilyesmit venni.
Ha csak a felszínről szeretnétek a vízben nézelődni, akkor az olcsóbb (de márka - 2000-4000 Ft) is megteszi. De, ha merülni is szeretnétek benne 2-15 m, akkor csak a középkategóriától ajánlok maszkot venni (6000Ft-tól).
Eleve, ha rendszeres nyaralók vagytok, akkor hosszabb élettartama miatt, lehet olcsóbb is hosszútávon.
A pipa az lehet bármilyen, csak legyen rikítóan színes (sok fürdőhelyen vannak motorcsónakosok és a jobb láthatóság miatt), esetleges uszony vásárláskor csak a keménységét nézzétek. Kb milyen erőkifejtést bírtok el a vízben (szintén rikító)
Nem reklámként, de én itt vásároltam a dolgaim, csak ajánlani tudom:
DIVEX búvárbolt