Közbe eszembe jutott még néhány apróság ha nem gond leírom:
- Víz legyen nállatok motortúrára!
- Víz legyen nállatok, amikor el kell hagyni a szállást, mert a betonon fogtok csücsülni 3 óra hosszát!
- Víz legyen nállatok, ha túrázni idnultok a hegyekbe!
- Víz legyen nállatok, ha későn este akartok zuhanyozni! (nállam egyszer elment a víz és tiszt ahab voltam )
Erre (is) céloztam kicsit régebben, mikor úgy tűnt, hogy fikázom Sartit.
Sajnos nagy buzgalmukban, hogy minél több nyaralót tudjanak fogadni, az infrastruktúrát elfelejtették rendesen felmérni és fejleszteni. Sajnos mára már nem bírja el Sarti azt a sok embert. Ezért van az, hogy évről évre egyre több panasz van arra, hogy nincs víz.
2008-ban mi is így jártunk. kb. 30 órás utazás után (vonattal mentünk) este 10 tájban érkeztünk meg Sartira, mire megkaptuk a szállást (Alekos) és kipakolhattunk, már 23 óra volt. Ilyenkor mire vágyik legjobban az ember? Zuhanyozni. Csak hogy nem folyt víz a csapból. Házibácsi riasztás.... aki valamit machinált a masinával, és hidegvizünk lett, majd meleg is időnként. És 2 héten keresztül ez volt a műsor. Gyakran azért mentünk vissza a szállásra korábban, hogy jusson még nekünk víz a zuhanyzáshoz.
Sziasztok! Ismét szép napsütéses meleg napra ébredtünk. Úgyhogy indulunk is fürdeni....
Tegnap volt egy 15 perces eső, aztán ezerrel tovább sütött a nap. Nagyon meleg volt. Ittam mythost, ettem gyrost (Evrosban) isteni finom volt. A parton árult fánk is nagyon finom. Első nap vettünk egy csokisat egy csoki fiútól (nagyon cuki, ahogy kiabál) és azóta akárhol talizunk a parton, vagy a faluban, mindig köszön és kérdezi "once more chocolate? Ez amúgy nagyon jellemző az emberekre, köszönnek, mosolyognak, de nem tolakodóan.
További szép napot Nektek!
Valaki kérdezte, nem sikerült konditermet találni még. Úgyhogy addig rendezzen be valaki egyet:-). Vagy valami beach tornába vagy aqua aerobik-ra beneveznék.
Hátha valamelyik kedves fórumozótársunk és párja szerepel a webkamerás képen.
Ttottii, aranyos vagy, hogy minden nap bejelentkezel. Jó strandolást!
Mi is szombaton.
Ha az úton nem is, de Sartiban biztos összefutunk.
Majd figyelek minden ceruzarajzot. hátha felismerlek.
Minket nem lesz nehéz.
Csak két világszép, rosszcsont kisfiút kell keresni, ha ők megvannak, ott vagyunk mi is a közelben...
Szeretném kérdezni, hogy a Kalózhajó turára hol és kinél kell jelentkezni??? Mi 19 nap mulva indulunk és már nagyon-nagyon beleéltük magunkat a tuti nyaralásba
Boros Family!
Ha nekem címezted, mi most indulunk, de kb 10 npig maradunk.
A találkozásra így van esély.
Nekem is lesz 3 fiam, 1 férjem
Fiúk 14 éves 2 db, 18 éves 1 db.
Az egyik csak keresztfiúnk.
Különben tényleg hasonlítok a képre, de ma fodrászkodás, és akkor 1-2 napig emberi formám lesz.
Aztán a strand mindent megold!
Szeretném kérdezni, hogy a Kalózhajó turára hol és kinél kell jelentkezni??? Mi 19 nap mulva indulunk és már nagyon-nagyon beleéltük magunkat a tuti nyaralásba
A Kalóztanyában kell jelentkezni. Bővebben a www.sartikirandulas.hu oldalon találsz infót, sőt előre egyeztetni is lehet.
Mi tavaly voltunk velük, és mondhatom az egyik legjobb program volt a nyaralás alatt.
Én is írtam e-mailt a Kalózosoknak, de hiába próbáltam őket körbeudvarolni, hogy szorítsanak nekünk helyet mire megyünk, csak annyit írtak vissza, hogy az érkezés napján keressem meg őket és jelentkezzek
Visszatérve egy kicsit a motorbérléshez. Ha mondjuk úgy döntünk, hogy 3 napra bérelünk robit és mondjuk hétfő-kedd, aztán szerdán lenne a kalóztúra és csütrötök a harmadik nap, akkor hogy lehet megoldani a robogó dolgot?