Boros Family!
Ha nekem címezted, mi most indulunk, de kb 10 npig maradunk.
A találkozásra így van esély.
Nekem is lesz 3 fiam, 1 férjem
Fiúk 14 éves 2 db, 18 éves 1 db.
Az egyik csak keresztfiúnk.
Különben tényleg hasonlítok a képre, de ma fodrászkodás, és akkor 1-2 napig emberi formám lesz.
Aztán a strand mindent megold!
Szeretném kérdezni, hogy a Kalózhajó turára hol és kinél kell jelentkezni??? Mi 19 nap mulva indulunk és már nagyon-nagyon beleéltük magunkat a tuti nyaralásba
A Kalóztanyában kell jelentkezni. Bővebben a www.sartikirandulas.hu oldalon találsz infót, sőt előre egyeztetni is lehet.
Mi tavaly voltunk velük, és mondhatom az egyik legjobb program volt a nyaralás alatt.
Én is írtam e-mailt a Kalózosoknak, de hiába próbáltam őket körbeudvarolni, hogy szorítsanak nekünk helyet mire megyünk, csak annyit írtak vissza, hogy az érkezés napján keressem meg őket és jelentkezzek
Visszatérve egy kicsit a motorbérléshez. Ha mondjuk úgy döntünk, hogy 3 napra bérelünk robit és mondjuk hétfő-kedd, aztán szerdán lenne a kalóztúra és csütrötök a harmadik nap, akkor hogy lehet megoldani a robogó dolgot?
Valaki vígasztaljon már meg, hogy ez a motsok idő, amit a kamerán látok Sartiban csak egy átmeneti dolog és mire megyünk már nem is fognak még a helyiek sem emlékezni rá
Valaki vígasztaljon már meg, hogy ez a motsok idő, amit a kamerán látok Sartiban csak egy átmeneti dolog és mire megyünk már nem is fognak még a helyiek sem emlékezni rá
Szia Shancho!
Hát vígasztalni ugyan nem tudlak,mert épp az előbb beszéltem az egyik barátnőmmel aki most is kinn dolgozik Sartiban, a narancsparton van a büfében és azt mondta,hogy habár mi szeptember közepén megyünk,de lehet hogy inkább sífelszerelést kéne vinnünk,mert lehet,hogy akkor már havazni is fog amilyen rossz odakinn az idő.ugyan is 3 napja esik az eső kisebb megszakításokal. De tudod,mint azt már itt sokan , én is sokszor tapasztaltam is odakinn, ez nem jelent semmit,mert ott pillanatok alatt jóra fordulhat az idő.
-Tehát ,csak pozitivan,és minden O.K.lesz.