Köszi szépen, én se hallottam Krétával kapcsolatban cápákról, de ez azért megnyugtat. A nudizásról csak annyit, hogy többek között azért választottuk Matalát mert a közelben állítólag elég jó nudis strandok vannak...
A cápákat pedig nem piszkáljuk!! (nem is tudom ki az a marha aki lát egy cápát és piszkálni kezdi, ahelyett hogy hanyatt-homlok rohanna ki a partra...hihetetlen!)
További jó hétvégét, üdv: Ági
Ági, vond be a gyereket egy kis fordítói munkába, korrekt beszámolók találhatók EZEN az oldalon a naturista strandokról. A Matalához legközelebb eső naturista strand a Kokkinói, vagyis a Red Beach, gyalogosan gyorsan megközelíthető, mindössze egy meredek "kaptató" az oda vezető út. Én vadul kapkodtam levegő után, de nagyon megérte a fáradozást, gyönyörű kis strand. A Komosi strand nagyon széles, hosszú, ott is megtalálhatjátok a számításotokat:)
Ez alapján tervezünk mi is egyet - kettőt meglátogatni...
Jó kis link, köszönöm. Falassarnát ki fogom próbálni:) Matalából Kali Limenest és Lendast terveztem meglátogatni a változatosság kedvéért, de az útviszonyok miatt Lendas maradt a tarsolyban.
Semmi baj, a kicsi zöld és irigy emberkék is hamar visszaváltoznak a napsütés hatására, (főleg ugye a görög nap hatására...)
Egyébként szerdán csengett a telefonom, egy pasi angolul vartyogott bele, még szerencse, hogy ott volt a nagyobbik lányom, mert Krétáról keresett az autókölcsönzős pasi, hogy itt áll a reptéren a kocsival, hol vagyunk... mire a lányom elmondta, hogy várjon türelmesen, mert csak egy hónap múlva megyünk, kiderült, hogy elnézte az időpontot és május 18.-án várt minket, de jót röhögött és mondta, hogy sorry!
Szóval már nagyon várnak minket, de mi is őket!!
További jó hétvégét, üdv: Ági