Sziasztok!
Régóta olvaslak benneteket, és gyűjtöm a hasznos infókat.
Végre megvan az utazásunk időpontja és a szállásunk Tolóba. 9 éve már voltunk, és akkor eldöntöttük, hogy még visszamegyünk. Szeptember 3-24-ig megyünk autóval a Thetis lux stúdióban.
Elolvastam róla amit írtatok, de sajnos az nem derült ki, hogy mennyire felszerelt a konyhája (na nem nagy főzőcske, csak zacsis leves, esetleg egy kis paprikáskrumpli , mert inkább gyros )és, hogy törölközöt adnak-e.
Esetleg valakinek ötlete tranzitszállásra Szaloniki környékén?
Előre is köszi a válaszokat
Autóbérlés van, azt láttam. Egy napra 100 km-es megkötéssel 28 euró, megkötés nélkül 35. Úgy tudom mindegyik kölcsönzőbe ez az ár. Motorról nem tudok nyilatkozni, quadot pedig nem láttam egyáltalán.
Nem egyénileg foglaltuk, hanem irodán keresztül.
Kértem egyénileg is árajánlatot, de a 50-80 ezerrel többre jött ki, mint irodán keresztül.
Ki is akadtam rendesen, mert én úgy gondoltam, hogy egyénileg olcsóbb.
Viszont tavaléy Korfun egyénileg voltunk nagyon olcsón.
Mi Tolóban 3x voltunk az elmúlt időszakban, abból 2x a Thetis luxus apartmanban, először 2008-ban, aztán 2010-ben. Az Ibusznál foglaltuk a szállást, de egyénileg utaztunk. Átlagosan felszerelt mint más apartman (3 pohár, tányér, villa, kés, kanál.....) 2 lapos főzőlap, hűtőszekrény fagyóval. Edények a szokásosak, kisebb-nagyobb. Főzögetésre szerintem elég. 2008-ban volt még vízforraló is, de tavaly már nem. A luxus szerintem csak annyit jelent, hogy zuhanyzó helyett kád van.
2008-ban én nem nagyon főzőcskéztem, tényleg csak a minimálisat, pár dolgot előre megcsináltam itthon és totál befagyva vittük magunkkal, ki sem olvadt. Tavaly több mindent főzőcskéztem, mert másfél éves kislányunk is velünk volt, simán meg lehetett oldani mindent.
(az albumaink között találsz képet az apartmanról) remélem tudtam segíteni.
Közben már én is kapcsoltam, meg rá is találtam több helyen is itt a topikban. Olasgatok, infókra vadászva most 190. oldal táján tartok...
Mi is erre jutottunk, ezért lett irodás szállásunk, sokkal többe lett volna magánúton, bár akkor még úgy volt ketten megyünk...
Bocsi, most jutott eszembe hogy a 2010-es nyaralásról nem tettem fel képeket, ha privátban küldesz egy e-mail címet, szívesen küldök frisebb képeket az apartmanról....
Nem azt jelenti, amire Te gondolsz, hanem azt, hogy Anyukámék is velünk tartanak, aminek én nem kevésbé örülök. Már nem szerettek volna ilyen távolra utazni, aztán mégiscsak meggondolták magukat.
Így már nagyobb szállást kellett keresnünk.
Az sem rossz.
Mi most édeskettesben megyünk a férjemmel. Ott fogjuk a 23.házassági évfordulónkat ünnepelni.
Gyerek már nagy, és nem ránk vágyik, anyum meg a párjával külön utakon jár
Ha gondolod össze is futhatunk.
Ti melyik apartmanban lesztek?
Hát persze, hogy összefuthatunk
Mi a Stellában leszünk.
Most, hogy mondod, mi a 22.-et ünnepeljük kint, csak sajnos már másnap indulnunk kell hazafelé.
Látom, már az utaslistába is beírtad magad
Az indulást mikor tervezitek?
2-án reggel tervezzük az indulást, este megszállunk valahol, és másnap reggel indulunk tovább.
tavaly korfura lementünk egy huzamba, de azért ez egy kicsit messzebb van és úgy gondoltuk, hogy nagyon kényelmesen fogunk menni
Nálunk nem lesz tranzit-szállás, a párom nem akarja. Azt mondja, hogy csak a fáradtságot húznánk el 2 napra. Így mi dél körül indulunk, és amikor elfáradunk az már Görögországban lesz. Ott már bátran le állhatunk bárhol, ha úgy adódna. Egy tengerparti napfelkeltét is szívesen megnéznék.