Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 365 366 367 ... 490 491 492   >
Üzenet
  Sancho.dl | #192663 Üzenet | 2012-08-02 07:23:51 | Válasz a #192662. hsz-ra
Szia Szabó Éva!

Ne aggódj, nem fogsz medúzával találkozni. Engem tavaj nyáron megcsípett egy a bokámon és a karomon. Semmi bajom nem lett tőle, csak égett egy picit. Utána elmúlt, majd este vacsora közben minden előzmény nélkül megint nekiállt égni, de ezenkívül semmi más baj nem volt. Zakynthoson azonban nem találkoztam medúzával... Görögország nekem is nagy szerelmem, mindenhol tele vagyok görög holmikkal icon_smile.gif Most vettem magamnak egy nagy görög szászlót és kitettem a szobámban icon_smile.gif
  Vivien64 | #192672 Üzenet | 2012-08-02 09:25:41 |
Sziasztok! icon_smile.gif

A Syrtakiben is jól főznek,bőséges a tál? Árban is jók?
Sancho hol van jó árban lent Görög tál Agios Sostisban?
Olé-oléban?-vagy hol? -megírod nekem?Köszii!!
Üdv: Vivien icon_razz.gif
  Andra | #192673 Üzenet | 2012-08-02 10:07:28 | Re:
Köszi sancho.dl! icon_smile.gif

Akkor Laganast olyasminek képzelem el, mint Korfun Sidarit.
Mi augusztus végére, szeptember első hetére tervezzük a nyaralást, addigra már az angol tinik is talán hazamennek, elvégre sulikezdés lesz náluk is. icon_smile.gif
Még nincs meg a konkrét cél, de én nem szeretek kétszer ugyan oda menni. A Grand Tours kínálatából már csak itt nem jártam és Nei Porin, ezért gondoltam Zakynthosra.
Csak már olvastam róla rossz véleményt is (bár tudom, hogy ilyen véleményt minden helynél találhatok), ezért kicsit jobban tartottam tőle, de a képeid alapján szép hely lehet ez is. icon_smile.gif
  Vivien64 | #192676 Üzenet | 2012-08-02 10:16:58 |
Sancho Szia! Olvastam a beszámolódat, klafa nagyon meg a fotók is icon_biggrin.gif lenne még egy kérdésem ami fontos mindenki számára..
Ha autót bérel az ember és bármi probléma van,akár nekünk jönnek vagy bármi azt akkor azonnal be kell jelenteni?-azonnal felkell hívni a tulajékat?
Vagy éppen akik ott vannak környező lakókat kell aktivizálni ha nem jó a telefon?-azért ez nagy gáz sztem,hogy nem jók a mobilok!!!! icon_confused.gif
Köszi icon_wink.gif
  Andra | #192678 Üzenet | 2012-08-02 10:25:44 | Re:
sancho.dl!

Olyan jó látni, hogy más is ilyen Görögország őrült, mint én. icon_smile.gif
Tavaly két pesti barátnőmmel voltunk Neos Marmarason, de úgy láttam, hogy őket nem kapta el az a bizonyos "görög érzés".
Pedig rengeteget nevettünk, állandóan mentünk valamerre, fürödtünk is, de azóta se hallottam tőlük, hogy fú, de visszamennék, vagy bármi hasonlót. Ők nem lettek szerelmesek az országba.
Engem viszont már legelőször megfertőzött és azóta sem tudtam belőle kigyógyulni. icon_smile.gif
  Bridzs | #192680 Üzenet | 2012-08-02 11:05:28 |
Andra!

Ne foglalkozzál a negatív véleményekről Zakynthossal kapcsolatban, mert gyönyörű sziget, káprázatos természeti adottságokkal és meseszép színekben pompázó növényzettel:-) Én is Görögország szerelmese vagyok, ahogy először jártam ott megfertőzött, minden évben ott nyaralok, nem tudok és nem is akarok máshová menni:-) nos voltam már jó pár helyen, de Zante nagyon magával ragadott mind közülicon_smile.gif
Korfun, Sidarin 2 éve voltam, itt Zantén/Laganas sokkal bulisabb és zsúfoltabb, mint sidari...de itt ez sem zavaróicon_smile.gif Mikor Ti mentek már valóban nem lesznek angolok, pont az az időszak, mikor még vannak, de nincs zsúfolásig teli, jó lesz nagyon:-) nekünk elhiheted:-)
  Sancho.dl | #192716 Üzenet | 2012-08-02 17:57:05 | Válasz a #192672. hsz-ra Előzmény #192672
Szia Vivien!

Sajnos Agios Sostisban nem tudok éttermet ajánlani, mert mi a Laganasi részen voltunk a belvárosban. Ott van egy étterem a Blue Waves utcájában ahol van görög tál, akár két személynek is elég, kb. 11 EUR. Az utca végén van a Zante park Hotellal szemben. Agiosról inkább azok tudnak írni, akik ott voltak icon_smile.gif Nekünk az messze volt icon_smile.gif
  Sancho.dl | #192717 Üzenet | 2012-08-02 18:04:37 | Válasz a #192673. hsz-ra Előzmény #192673
Szia Andra!

Nagyon szívesen. icon_smile.gif Szerintem addigra az angoloknak kezdődik a suli és szépen hazarepülnek, de hidd el amúgy sincs olyan sok gond velük. Csak kiabálnak de nem nagyon balhéznak és másokhoz nem szólnak. Én már kétszer jártam Nei Porin, itt még soha. Először furcsa volt, kellett egy pár nap, amíg elkaptam az ottani feelinget, de utána már nagyon jól éreztem magam és tetszett. Rossz véleményt minden helyről olvastam, mert mindig van ami valamiért nem jön be valakinek. Tudod nekem van egy mondásom: Jól érzem magam, mert jól akarom magam érezni. És ehhez tartom magam. Szándékosan nem arra figyelek, hogy mi a rossz, hanem hogy mi az ami tetszik. Nem foglalkozom vele hogy kosz van, vagy szemét és hogy este esetleg bejön egy szúnyog, vagy nem olyan hideg a sör. Ha én végre kinn vagyok, akkor akár egy kartondobozban is el lakom, csak ott lehessek. Ezt is sokszor írtam és nem azért mert igénytelen vagyok, hanem mert ha nyaralni megyek, akkor nem az a legfontosabb, hogy miért rugdossák a sörösdobozt a járdán. Én nem tartottam Zakynthostól és nem is csalódtam icon_smile.gif Nagyon jól éreztem magam és bármikor szívesen visszamennék icon_smile.gif Örülök, ha a képeim meggyőztek és hidd el érdemes ellátogatni Zantéra icon_smile.gif
  Sancho.dl | #192718 Üzenet | 2012-08-02 18:09:15 | Válasz a #192676. hsz-ra Előzmény #192676
Szia Vivien!

Ngyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszett icon_smile.gif
Rögtön szólni kell, ezért is adják meg az elérhetőségeket. Nem tudom mi lehetett a gond a mobilokkal, de nem lehetett róluk telefonálni, igaz ez egy kis falu volt a hegyek között, lehet hogy nem volt rendes térerő. Vezetékes telefonról viszont tudtunk beszélni és ha valami baj van és megkéritek a helybélieket, nagyon kedvesek és segítőkészek. Tulajdonképpen mindenki beszél angolul, így bármit lehet tőlük kérni és segítenek is telefonálni is, elmagyarázni, hogy hol is vagytok, meg ilyenek. De a legjobb óvatosnak lenni és elkerülni a bajt icon_biggrin.gif
  Sancho.dl | #192719 Üzenet | 2012-08-02 18:16:05 | Válasz a #192678. hsz-ra Előzmény #192678
Szia Andra!

Valóban kevés ilyen bolond van, mint én. A szobám, az autóm és mindenem tele van görög dolgokkal icon_smile.gif Most vettem egy nagy görög zászlót és azt is kitettem a szobámban icon_smile.gif Anyukámmal voltam Sartin nyár elején és őt bizony elkapta. Azóta is nem győzi mondogatni és mesélni az élményeit icon_smile.gif Bizony aki nem tud ráérezni, vagy nem ezt várja az nem érzi jól magát, de mi akik tudjuk mit érzünk és mit keresünk, mi minden évben újra és újra átéljük azt a csodát, amit ez a gyönyörű ország nyújtani tud nekünk icon_smile.gif Szeretném még nagyon szokszor átélni és meglátni a tengert, érezni az illatokat, csodálni a naplementét és inni a Mythost egy tavernában, vagy az apartman erkélyén barátokkal körülvéve és érezni a boldogságot, hogy ott lehetek...
Az emebrek, a fák, a kaják, a tájak, az épületek... minden ami felejthetetlenné teszi azt a pár napot, amíg ott lehetünk. Szerencsére azért sokan vagyunk, akik megfertőződtek és ez egy olyan kór, amitől boldog az ember és esze ágában sincs kigyógyulni. Ismerd meg Hellászt és boldog leszel...
  Nakos | #192744 Üzenet | 2012-08-02 22:05:53 |
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy járt-e már valaki az Agios Sostisban található Hotel Zante Sun-ban és ha igen megosztaná-e tapasztalatait?
Előre is köszönöm!
  Vivien64 | #192749 Üzenet | 2012-08-02 22:43:58 | Válasz a #192718. hsz-ra Előzmény #192718
Értem Sancho köszike icon_wink.gif és amikor telózol nekik ha nincsen komolyabb gond akkor azt mondják,hogy menjél tovább igaz?
Nem semmi lesz!!! icon_smile.gif Szióka
  Vivien64 | #192750 Üzenet | 2012-08-02 22:47:46 | Válasz a #192719. hsz-ra Előzmény #192719
És bizony ez így is van! Mi ugyanezt érezzük legalább is jómagam vagyok görög imádó de úgy látszik sikerül azért néha megfertőzni a többieket is icon_smile.gif
Nagyon szépen írtál a görög életről dióhéjban, igen aki ezt nem érzi annak tök mindegy hova megy... icon_confused.gif
  Sancho.dl | #192753 Üzenet | 2012-08-02 23:27:03 | Válasz a #192749. hsz-ra Előzmény #192749
Szia Vivien!

Nos az igazság az, hogy nagyon ritka az olyan autó Görörghonban, ami nincs egy picit megtörve icon_smile.gif Szerintem ez direkt hozzátartozik az ottani élethez icon_smile.gif De tényleg így van, hogy ha meg tudtok egyezni, akkor elmehetsz icon_smile.gif
  Sancho.dl | #192754 Üzenet | 2012-08-02 23:29:33 | Válasz a #192750. hsz-ra Előzmény #192750
Szia Vivien!

Azt írtam le amit érzek. Igazad van, aki nem érzi ezt, annak mindegy hova megy...
Nekem eddig is sok embert sikerült megfertőznöm és kedvet csinálnom Görögországhoz, ezután sem adom fel és osztom meg mindenkivel az élményeimet, kalandjaimat icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 365 366 367 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu