Utitársat keresek Thassosra buszos úthoz ,hogy ne keljen felárat fizetni. Thassos appolon travel június 10. 34,900 ft sürgős lenne, mert ez nagyon jó akció és elfogynak a helyek. Nő vagyok és női utitársat keresek. olicica2013@gmail.com
Sziasztok! Valaki nem megy esetleg autóval júliusban Thassosra? Ez lenne az első utunk autóval és gondoltuk jobb lenne nem egyedül neki vágni. Az indulási időpontban rugalmasak vagyunk, csak jó lenne minél hamarabb letisztázni, hogy júliusban pontosan mikor, hogy tudjak szállást foglalni. Ketten vagyunk a párommal és van egy 7 éves és egy 22 hónapos kislányunk. Előre is köszi. Láttam az utazólistát, hogy vannak beírva indulások autóval Thassosra, de nem tudom, hogy kell felvenni a kapcsolatot az indulókkal. További szép napot. Ezt kiírtam a Sarti fórumra is, mert még Sartis is szóba jöhet. Attól függ, hogy hova sikerül csatlakozni valakihez
Sziasztok! Valaki nem megy esetleg autóval júliusban Thassosra? Ez lenne az első utunk autóval és gondoltuk jobb lenne nem egyedül neki vágni. Az indulási időpontban rugalmasak vagyunk, csak jó lenne minél hamarabb letisztázni, hogy júliusban pontosan mikor, hogy tudjak szállást foglalni. Ketten vagyunk a párommal és van egy 7 éves és egy 22 hónapos kislányunk. Előre is köszi. Láttam az utazólistát, hogy vannak beírva indulások autóval Thassosra, de nem tudom, hogy kell felvenni a kapcsolatot az indulókkal. További szép napot. Ezt kiírtam a Sarti fórumra is, mert még Sartis is szóba jöhet. Attól függ, hogy hova sikerül csatlakozni valakihez
Mi Vourvouroura megyünk júliusban. A nap még nem fix. 4-5-6. Melyik nap mentek, és honnan?
Sziasztok!
Ha nem jön közbe semmi akkor július 3-án indulunk Thassosra. Azt szeretném kérdezni, hogy jön e valaki autóval ekkor Görögországba? Az utazólistában sajnos nem találtam ebben az időpontban senkit. icon_sad.gif
Köszi előre is!
Szép napot Nektek!
Sziasztok!
Ha nem jön közbe semmi akkor július 3-án indulunk Thassosra. Azt szeretném kérdezni, hogy jön e valaki autóval ekkor Görögországba? Az utazólistában sajnos nem találtam ebben az időpontban senkit. icon_sad.gif
Köszi előre is!
Szép napot Nektek!
Larik!
Ne keressetek társat! Főleg ne ismeretlent! Mindkettőtöknek rosszab lesz.
Hidd el, hogy jobb egyedül, hiszen saját ütemben haladhattok.
Ha valami történik a kocsival a társ általában úgysem tud segteni, max. otthagyni az út szélén.... Az assistance elintéz "mindent".
Talán akkor bevállalható az több autós utazás, ha ismered a másik vezetési stílusát és habitusát. Különben csak nyűg.... Egyszer Te akarsz megállni, egyszer ő, perzse tuti, hogy nem egyszerre. A (szerencsére egyre rövidebb) főutas szakaszon csak várogathatjátok egymást, mikor előzni kell a teherautókat......
De ez az én véleményem.
Köszi Balazsh! Tényleg igazad van. Igazából azért szerettem volna, mert félek, hogy eltévedünk. Van GPS, de sajnos vitt már félre minket egy párszor ezért én személy szerint nem nagyon bízok benne.
Tudsz esetleg valami tuti jó útvonal leírást amit kinyomtatva tudnánk használni??? Köszi szépen előre is! Üdv: Klára
Köszi Balazsh! Tényleg igazad van. Igazából azért szerettem volna, mert félek, hogy eltévedünk. Van GPS, de sajnos vitt már félre minket egy párszor ezért én személy szerint nem nagyon bízok benne.
Tudsz esetleg valami tuti jó útvonal leírást amit kinyomtatva tudnánk használni??? Köszi szépen előre is! Üdv: Klára
Eltévedni nem lehet. Sőt, szinte lehetetlen.
Az E75 Thassalonikiig, onnét pedig Kaval az irány (E90), Kavala után pedig már Thassos is ki lesz írva.
Larik, tényleg ne aggódjatok ezen, simán oda fogtok találni, mi anno, mikor először mentünk Thassosra szinte nem is használtuk a gps-t annyira egyértelmű volt minden. Görögországban már rögtön pályára álltok fel, ami nagyon egyszerűen követhető, ahogy Balázs is írta. Ráadásul nagyon lehet haladni, mi úgy nyomtuk neki, hogy még a kompnál se kelljen várni.
Bár a kompok is szinte félóránként mennek, azzal sem lehet gubanc, beálltok a sorba, egyikőtök kiszáll megvenni a jegyeket, és már mehettek is fel a hajóra.
(bevallom nekünk egyedül elsőre Keramotiban nem sikerült megtalálni a kompkikötőt, pedig kisváros, és elég hatalmasak az hajók, amik bent állnak.... de egy bácsika megmutatta ).
Hát így utólag fogalam sincs.
Ahová be kell sorakozni autóval, attól mi jobbra kötöttünk ki, a kompok másik oldalán. Szóval nem volt nagy eltévedés, csak a kikötőnél mentünk máshová. De rögtön meg is láttuk, hogy hová kell menni.
Egyébként marha jó ötlet ez a kövessük a kocsik keréknyomát, mert a kikötőig tényleg látni az úton a nyomvonalat...
Már most szerintem csukott szemmel is odatalálnánk.
5letet kérnék segítség képen.
Thassosra mennék kistestű kedvenccel, szállás foglalva aug. 26-szept.07-ig, de utazás bizonytalanná vált, olyan busz is szóba jöhet ahol az utastérbe vihető az eb.
Segedelmeet előre is köszönve; Gyuri