Sziasztok!Tud valaki az unitravel utazási irodáról véleményt mondani,Még nem utaztunk velük,szeretnék minden infót akár negatív akár pozitív.Köszi előre is!
Üdv.Betti
Szia!
2x utaztam már velük, egyszer busszal Sartira, egyszer repülővel Rodoszra.
A buszos út elég szervezetlen volt, 2010-ben voltunk, ekkor a Németh Travelnek adták ki az utaztatást és sajnos ők nagyon nem voltak a toppon (de ha jól tudom a Németh Travel már megszűnt létezni, úgyhogy most nem tudom kikkel utaztatnak), viszont a helyi képviselő nagyon kedves és segítőkész volt, szállásunkkal sem volt semmi gond, szóval alapvetően jó nyaralásunk volt.
Tavaly pedig repülővel mentünk Rodoszra, ott semmi hiba nem volt: kellemes utazás, remek szállás, segítőkész idegenvezető.
Végül idén is velük megyünk Zakynthosra, mert sajnos a már leelőlegezett Santorini utunkat visszamondtuk, a közvetlen charter hiánya miatt. Bízom benne az idei nyaralás is olyan jó lesz, mint a tavalyi volt!
Hova utaznál?
Mi már kétszer utaztunk velük. Kifogástalan volt, szuper apartmanokkal. Idén is velük megyünk nászútra Kefalóniára.
Megbízhatóak.
Tavaly pl. a rodoszi reptéren eltűntek a csomagjaink, és az idegenvezető addig jött-ment, míg meg nem találtuk a csomagokat. Korrekt volt, nem hagyott magunkra minket.
barbeszka"
Sziasztok!
Az Invián keresztül foglalt már vki utazást? Ha igen, mik a tapasztalatok? Megbízható, ha rajtuk keresztül foglalunk?
Köszi előre is!
Igen, mi foglaltunk, minden rendben volt velük, rendesek voltak.
Most kaptam egy hírlevelet az Aeolustól, amiben illetékmentes akciót hirdetnek a repülős utakra!
Eddig előfoglalási kedvezmény volt (14%), és most ,hogy annak vége, most van ez az illetékmentesség, de lényegében csak meghosszabbították az akciót és más nevet adtak neki.