Igen ezt már tavaly is tapasztaltam, hogy a magyar belépés kicsit nehézkesen megy.. Ráadásul tavaly valaki betelefonált a határőrségre, hogy sokat váratnak.. Ennek köszönhetően még egy kicsit rádobtak a várakozásra..:S:S
Még valami.. Közvetlenül olyan busszal utaztatok ami Kefalóniára ment vagy más szigetre utazók is voltak veletek??
Nekünk szerencsénk volt, mert oda-vissza csak Kefaloniára utazók voltak a buszon és így a busz is átkompolt velünk a szigetre, nem kellett a csomagokkal bajlódni.
Szia Niki itthon
No kellett nekünk panaszkodni, hogy nem jön mostanában élményekkel: most nem győzzük a felhozatalt szelektálni Jut Skaláról is, Lassiról is, fakultatív is, meg autóbérlés, tavernák, árak stb. Szuper!!!!!!!! Beindult a szezon úgy tűnik, s a mi kis első fecskéink, ha nem is nagyon korán, de még éppen időben meghozták az infókat. Pedig én már kényelmesen hátradőltem, hogy mindent tudok, nem lesz már több újdonság, erre tessék! Nagyon örülünk, hogy jól érezted magad, hasznos dolgokat hoztál te is nagyon. Átfutom a saját "bakancslistámat" Kefalóniával kapcsolatban, mivel azonban mi egy hétre megyünk, nem hiszem, hogy kiegészítem még valamivel, mert melus igazolhat, hogy már így is bőven túlvállaltuk magunkat
Viszont ezeket a legfrisebb infókat bemásolom a doksijaimba
Zitas, köszönöm szépen, most nálunk teljes a határozatképtelenség autóbérlés ügyében De örülök, hogy nektek sikerült foglalni, szerintem mi is rápróbálunk lesz ami lesz alapon!
Kedves hazatérők: remélem megtámogattok bennünket idei képekkel is, már ha sikerült kiválogatni a csodaszépek közül a legszebbeket
Sajnálom hogy így jártatok...pont ezért ott inkább tenger gyümölcseit szoktam ajánlani a vendégeimnek és grillezett husikat mert azok már kipróbáltan jók ezen a helyen...
puszi nektek:Marcsi
Az árakat mindíg nézni kell !pl:a dodonis 1,50€ -ért árulja a gombóc fagyit ami adagban sem kis méret és végül is ez az igazi görög fagyi!!!! yami yami
sziasztok, nagyon jó idő van itt kefalonián. a repülőút sima volt, a szállásunkat bár 9-re itt voltunk csak fél 11-kor tudtuk elfogalni a takarítás miatt, de addig ittunk egy ouzot ami bárban 3 euró, Mytos sör szintén 3euró, a mytos boltban doboz 1.40
Zitas, és aki Svoronatara jön:
klasszikus gyros pitában de még tál sincs itt Svoronátán
a reptér melletti ammes beach nagyon szép, de csak egy egyszerű büfé van, és ha kedvelitek akkor jó hír, hogy tényleg a fejetek fölött 5 méterrel a tengerben lubickolva szállnak el a gépek, de ez eddig a napi 2 átlagban kimerül. én ezt imádom, úgyhogy nagyon élvezem
állítólag ma és szombaton több gép van...
A part menti sétányon az ammes apartman és étterem előtti taverna a katoupoulos nagyon jó.
moussaka 6.50.- máshol 8 euró, csibefasírt krumplival, paradicsommal 6.50, 1,5 víz 2 euró. napoletana spagetti 6.50, kardhal köret nélkül 9.50
ma estétől lesz autónk, úgyhogy egyebet később tudok mondani.
holnap megyünk terv szerint drogarati, melissani, sami, anti samos környékére, csütörtökön tervezzük myrtost, assost, ma este argostoli.
a levegő elvileg 29 fokos, de napon 45 fokot mutat a hőmérő, és nagyon párás az idő, úgyhogy az ember fiának angyon melege van, érdemes légkondit kérni, mi kértünk és itt a pythos apartmanban ez 7 napra 35 euró. nagyon áldjuk az eszünket, mert éjszaka sem hűl vissza különösebben a levegő, báááár nem tudom az okát de délután 4-5 körül feltámad a szél, ami picit elviselhetőbbé teszi a létezést
imádom kefalóniát már most, pedig még csak a repteret és Svoronáta egyes részeit láttam.
puszi mindenkinek ha tudok írok még.