Tanácsot, eligazítást kérnék, hol lehet jegyet venni, a kocsival hol kell várakozni, a kompra parkolás után ki kell-e szállni a kocsiból, honnan tudom, mikor kell visszaülni a kocsiba, a fővárosba menjek, vagy Lefkimmibe. Mennyibe kerül a kompozás egy autóra+két felnőttre?
Köszönöm az ajánlást!
Ha többieknek van még ötletük, azokat is szívesen veszem.
Mindenre úgyse jut idő, de majd úgy csinálom, hogy a legtöbb javasolt látnivaló beleférjen. Mi soha nem pihenni megyünk, ha nyaralunk
Azért nehezen hiszem, hogy ezzel a panorámával bármelyik benitsesi szállás vetekedhet
Paleokastritsán a Bouganville apartman volt a kedvenc szállásunk. 83 lépcső az útról, de megérte!!
Bouganville apartman képei
Tanácsot, eligazítást kérnék, hol lehet jegyet venni, a kocsival hol kell várakozni, a kompra parkolás után ki kell-e szállni a kocsiból, honnan tudom, mikor kell visszaülni a kocsiba,A fővárosba menjek Lefkimmibe. Mennyibe kerül a kompozás egy autóra+két felnőttre?
hol lehet jegyet venni? a kikötőben a fizetőkonténereknél...
Hol kell várakozni?? Ahol találsz helyet, a jegyen rajta lesz melyik hajó hova áll be annak a közelébe parkoljatok le...
Honnan tudom mikor kell visszaülni??? Mielőtt megérkeztek a kikötőbe már ha tudtok akkor a hajón is beülhettek az autóba, de ha nem megy akkor leszállás után valahova félreáll a sofőr és ott beülsz...
A fővárosba menjek-e vagy Lefkimibe? Ha Sidari a végcél akkor érdemesebb a Fővárosba Kerkyrába jegyet váltani, mert Lefkimiből hosszú az út Sidariig... A jegy Lefkimibe autó plusz két fő kb 45euró körül, Kerkyrába 60-65 euró egy útra...
Már csak azért sem csalom meg Benitsest, mert az apartmanba ott van egy csomó cuccunk amiket évek alatt felhalmoztunk, és az idén még egy robogót is kint hagyok valószínű, meg egy motorcsónakot is Ne kelljen mindig hazacipelni... Az apartman raktárában elférnek...
3 Lidl van a szigeten, egy Lefkimi közelében, egy a reptér közelében, és egy arra amerre mentek majd Sidari irányába Kerkyrából a kikötőből kifele.... ...
Hú, bocsánat, hibáztam, mert ezek nem az én képeim, csak a netről loptam az imént, nekem még nem volt digigépem, mikor utoljára ott jártunk (úgy 15 éve).
De az illető nevében köszönöm a dicséretet
Az előbbi fotók gazdája: Natascha a HolidayCheck-ről. Őt illeti a dicsérő szó!!!
Kepkypa!
Vedd ki a raktárt Benitsesen, és szállj meg egyszer a Bouganville-ben
A viccet félretéve, így már érthető, én max azt csináltam volna első látogatásomkor, hogy Paleokastritsán alakítok ki raktárat