A film felejthetõ (sõt...), egyik éjjel belebotlottunk a tv2-n és csak azért néztük meg, mert nem tudtunk aludni, illetve azért, mert Korfun játszódott.
Kb. a felétõl láttuk, de nagyon sokat nem mutattak a szigetbõl. Viszont volt egy autós üldözés a Régi Erõdben. Érdekes volt látni a hely akkori "arcát".
Köszönöm a válaszodat. Még lenne egy pár kérdésem.
Mennyi idõ a transzfer a szállásig? Este 11 körül indul vissza a repülõ ugye? A transzfer busz mikor indul Korfuról a reptérre? HIrtelen ennyi.
Nikóca,
lehet még egy kérdésem?
A repülõn oda ültetek, ahova akartatok vagy a reülõjegyen rajta volt, hogy hova kell?
Még egy eszembe jutott. Melyik légitársasággal mentetek?
Köszi elõre is!
Kedves Endreszkriszti!Sajnálom, hogy a ti buszos nyaralásotok sem sikerült úgy ahogy elterveztétek...
Remélem azért Korfu kárpótolt benneteket is.Milyen volt Moraitika?Merre jártatok a szigeten?
"Ti repülõvel voltatok? Tényleg nem volt velük semmi gond? Nem tudsz valamit a Blue Sky apartmanról??? MI oda megyünk. "
Szia adriana!
Repülõvel utaztunk, nem volt semmi gond, visszafele késett a repülõ két órát, de kibírtuk, és nem idegeskedtünk rajta. Én meg voltam elégedve, színvonalas volt a szállás, jó volt a környék, az idegenvezetés a fakultatív kirándulások alatt szintén jó volt. Szerintem ne tarts az utazási irodától, nincs velük semmi baj. Én úgy látom, igyekeznek.
A Blue Sky kicsit messze van a központtól, de éppen ezért viszonylag csendes a környék, lehet aludni. Akik ott voltak, jó véleménnyel voltak az apartmanról. Ahogy én láttam, szép, gondozott ház.
Ha bármi kérdésed van, nyugodtan tedd fel.
Sziasztok!
Most csatlakoztam a fórumhoz és nem minden hozzászólást olvastam el.Augusztus 15-én indulunk Korfura(Sidari) autóval.Ami engem most konkrétan érdekelne, hogy milyenek az útviszonyok Grevenatól Igoumenitsa-ig?Bármilyen információt, fõleg az utazással kapcsolatban szívesen várok!Sziasztok!
Szia Lyzuska78!
Eszembe jutott més egy kérdés.Milyen a strand minõsége a strandon,és mennyire tiszta a víz?Éttermet tudsz-e ajánlani ami nem tul drága,és tengeri herkentyüket is lehet kapni?
Üdv Éva.
Hát igen, vészesen közeleg az én idõm, de úgy érzem, még sehogy sem állok...
Most volt egy holtpontom, amikor elapadt a lelkesedés, de ma reggel beindult az a kellemes bizsergés, ami a várakozást fokozza....és az energiatúltengésemet csak egy karaoke-buli tudja levezetni (na meg pesze az indulás...).
A bõröndünkben odafelé még garantáltan lesz hely, ha gondolod beférsz , de hazafelé már nem garantálhatok semmit, úgyhogy vagy ott maradsz, vagy a Freericsiék bõröndjébe is megpróbálhatsz bekéredzkedni a hazafelé útra...
Puszi mindenkinek...és kellemes várakozást és szupi nyaralást a mostanában indulóknak
Szia Eva56.
Igen van hûtõ, mélyhûtõ résszel, és fõzõlap (egy kicsi, egy nagyobb) és sütõ része is van. Van még vizforraló és egy kenyértartó.
Képeket is készitettem a konyháról, majd felteszem Zeusz apartman alá a képekhez.
Már csak bõ 2 hét, de jó neked! Irigykedem picit!
Sziasztok!
Minden most indulonak jó utat,nyaralást,pihenést és sok jóidõt a fürdözéshez!Bõ 2 hét múlva mi is megyünk.
Lyzuska78!Köszönöm a válaszodat,és várom a további beszámolót.Még kérdésem,hogy van-e hûtõ,és fõzõlap az apartmanba?
Üdv.:Éva.
Sziasztok!Jó utat, és jó nyaralást mindenkinek aki a napokban utazik!
Kicsur!Már csak 8 nap!!!!!De izgi mi?????
Látod lassan a Te napod is eljött:)
Nektek is nagyon jó nyaralást kívánok, érezzétek jól magatokat.És ha maradna hely a bõröndötökben szóljatok...megyek:)