Sziasztok!
Mi is hazaértünk, sokat álltunk a Macedon határon, mert ők épp nem vették fel a munkát. Az utolsó 3 napban volt némi hideg, és vihar, de a focit bent is lehetett nézni mindenhol, így nem volt unalom. Jó volt, és szerencsére nagyon jó csapat volt, nekem a második hét Nélkülük unalmas volt...
Az apartman nekünk jó volt, tiszta, és nagy volt, a tulaj hölgy Elli egy tünemény.
A kaja mint mindíg, isteni, nekem a majdnem mellettünk lévő étteremben volt a legjobb a gyros.
A tengerrel én nem voltam megelégedve, nekem koszos volt, lehet, mert én megszoktam Vrasnán a tiszta tengert. De meleg volt.
Álmos vagyok még nagyon, majd még írok. Dolgoznom kéne, de nem bírok.....
Sziasztok!
Most néztem a bejegyzéseimet, amiket nyaralásra elkészítettem [mit érdemes megnézni, görök kaják, görög szavak...], és észrevettem, hogy Thessalonikihez írtam olyat, hogy "Magic Park". Most ismét utánanéztem neten, és látom, hogy a Magic Park nyitvatartási ideje 18h-01:30. Ez még nem is lenne baj, mivel alapból későn fekszünk le aludni mindig, de hajnali 2kor indul vissza busz Szalonikiből Olympic Beachre? Vagy legalább Paraliára? Mert nagyon megtetszett a "varázspark" ezért örülnék, ha eltudnánk jutni oda Másik kérdésem, hogy Olympic Beachről [vagy Paraliáról] 16:00 körül [ugyebár az út kb 1 óra, meg mire megtaláljuk] indul-e busz Szalonikibe? És hol kell majd felszállni/ill. kb hol tesz le a busz Szalonikiben?
Szia dodus, Thessalonikiben van a Magic Park. Helyileg pontosan nem tudom megmondani, de a google.maps-en megtalálod. Nem nehéz odatalálni!
Ha jól emlékszem tavalyelőtt 24 euró volt kettőnknek a belépő, de odabent minden ingyenes volt.
A honlapon biztos van most is belépődíj feltüntetve.
Mi nagyon élveztük, hogy éjszaka van nyitva. Nem volt túl meleg, és sokkal hangulatosabb volt. Én nagyon ajánlom mindenkinek.
dodus: akkor fordíttatsd le googlelal Nem valami pontos, de jót lehet azon röhögni, hogy hogyan fordítsa le xD
Em. igen, azt olvastam, felnőtteknek 12euro a belépő, gyerekeknek 8euro
Akkor a buszozós kérdésemre tudja valaki a választ? Mert nincs kedvünk hajnali 2kor több órát gyalogolni
Most mégnéztem goolgemapsen. Úgy mutatja, hogy valami Thermi és Pylea között van.
Akkor most tesz le ott majd minket busz, vagy inkább kerítsünk valahonnan taxit? [kb 0 angoltudással ]
hű, még csak 8nap és indulunk! Már eléggé izgulok [na,nem csak a nyaralás miatt.] akkor mégegyszer felteszek egy kérdést, amit már régebben is feltettem [attól még az előző kérdéseimre is lehet válaszolni xD mert tényleg nem tudjuk mi legyen].
Szal akkor lesz valaki még rajtunk kívül [meg egy-két valakin kívül akik már írtak nekem] Olympic Beachen [vagy Paralián] július 10.-e és 20.-a között?
Mi majd csak augusztusban megyünk OB-re, de ha lehet, akkor szeretnék kérni képeket az Elli apartmanról, illetve bármi ötletet, javaslatot szívesen fogadok. (igyekeztem visszaolvasni) 2 család megy 6 "gyerekkel" 24-14 éves kor között.