Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 37 38 39 ... 536 537 538   >
Üzenet
  Simenc | #34415 Üzenet | 2007-07-04 07:16:01 |
h.apci

Kösz a segítséget de ezeket az oldalakat már én is láttam!
Abban bíztam, hogy hátha véletlenül lencsevégre kaptad az apartmant!
Különben a megadott oldalakon szerintem az ugyanolyan nevû hotel és nem az apartman látszik!
Nem baj jövõ hétvégén ugyis kiderül!
Simenc icon_biggrin.gif
  H.apci | #34430 Üzenet | 2007-07-04 10:12:32 |
simenc!
Hogy Te milyen vagy... icon_lol.gif Mondtam, hogy nézz szét a neten! icon_rolleyes.gif

Ez a Hotel, jobbra látszik a kerítés, attól jobbra az út túloldalán van az apartman.

Lásd itt (várni kell rá, mert PDF!): https://www.ibusz.hu/katalogus/pdf_files/43/28_33.pdf

Caca | #34438 Üzenet | 2007-07-04 11:26:16 | Válasz a #34400. hsz-ra Előzmény #34400
Egyik tagtársunk összeollózott innen egy hasznos tanácsokkal teli hozzászólás-egyveleget.KÉT LIDL VAN!Ezért mindenkinek igaza van icon_biggrin.gif
  H.apci | #34443 Üzenet | 2007-07-04 12:03:16 | Re:
caca írta:
Egyik tagtársunk összeollózott innen egy hasznos tanácsokkal teli hozzászólás-egyveleget.KÉT LIDL VAN!Ezért mindenkinek igaza van icon_biggrin.gif

Ezt most tudod, vagy csak kikövetkeztetted? icon_confused.gif Mielõtt félreértés esnék; itt nem az a kérdés, hogy kinek van igaza, hanem, hogy Ti és a többiek megtalálják, amit keresnek, legyen az a Lidl, vagy bármi más! icon_razz.gif
  Anyta71 | #34448 Üzenet | 2007-07-04 12:07:03 |
Sziasztok!

Benéztem az index Tolóról szóló fórumára. Volt valaki aki szinte csak negatívumokat írt Tolóról, hogy oda aztán többé soha nem megy,tök lehangoló volt. Visszajöttem ide, hogy egy kicsit feldobódjak, hisz tõletek még nem nagyon hallottam róla rosszat. A tolói halvendéglõs sztori nagyon tetszett, oda be fogunk nézni. icon_biggrin.gif
  Vojandi | #34458 Üzenet | 2007-07-04 12:51:22 |
Tolo valóban változott az elmúlt évek során. Veszített bájából, egyre "nagyvárosiasodik". Engem az elsõ ott töltött csodálatos nyaralásom emléke fûz hozzá.
A Lidl-lel kapcsolatban tényleg nem arra megy most, hoyg kinek van igaza, ez nem vita. De tényleg szeretném tudni, hogy a "miénket" valóban megszüntették-e? Én arar tippelek, hogy áthelyezték, azt vitték bejjebb Nafploinba.
  Vojandi | #34460 Üzenet | 2007-07-04 12:54:52 |
Anyta, mindenki asszerint csalódik vagy elégedett, hogy mit vár el egy helytõl. Én amitelvártam Tolótól, annál nekem még többet adott. Szóval csak pozitívan tudok róla beszélni. Negatívan csak a strandot tudom emlegetni. Szép a víz, minden okés azzal is, de borzalmas a tömeg, az ember úgy fekszik a homokban egymás mellett, mint a heringek és a legdurvább, hogy míg egyszer a vízben voltunk és a szél feltekerte a polifoamunkat, mire kimentünk a vízbõl, odatelepedtek páran közvetlenül a polifoamunk mellé, úgy hogy már nem volt hely többet kiteríteni. Sõt az egyik nõ rajta állta matracomon és még akkor sem vette észre magát, mikor majdnem kirántottam a lába alól.
  Caca | #34465 Üzenet | 2007-07-04 13:32:45 | Válasz a #34443. hsz-ra Előzmény #34443
Nem kikövetkeztettem,hanem valaki innen összeollózott egy külön helyre hasznos infókat,ott olvastam!!!!
  Vojandi | #34467 Üzenet | 2007-07-04 13:35:09 |
Igen, Breki írta ezt pár hete:

Itt szeretném megköszönni mindenkinek a sok infót amit ebben a topicban írt

Az elsõ 25 oldalt végigolvastam utólagos engedelmetekkel a fontosabbakat ide bemásoltam
https://www.sg.hu/listazas.php3?id=1088419454
  Zumike | #34478 Üzenet | 2007-07-04 14:32:48 | Válasz a #34400. hsz-ra Előzmény #34400
Bocs Andi, nem ellentmondani akartam, de mi csak azt az egyet láttuk, amit leírtam. De nekem gyanús, hogy Napflionból két úton is meg lehet Tolót közelíteni, mert mi kocsival nem arra voltunk, mint ahogy a fakultatív uton a busz ment!
De ezen tényleg fölöseges rágódni, biztos ott is van egy áruház ahol Te mondtad, meg ott is ahol mi!
  Somijudit | #34488 Üzenet | 2007-07-04 14:51:16 |
Bocs, hogy beleszólok a vitába, de a Lidl Napflio Tolo felé esõ részén van, ha busszal mentek, balra jól látható. Közelében van a piac, ami szerintem érdekesebb felkeresni, nagyon sokféle zöldség-gyümölcs és hal van, valamint egy kis bazár rész. A Lidl miatt felesleges átmenni Napflioba, mert Toloban is be lehet vásárolni és jelentõsen nem olcsóbb, de pédául rengeteg féle Feta sajt van, több kilós kiszerelésben is/Vödörben!/. Visszafelé a közelében van a buszmegálló egy nagyobb halbolt elött, itt fel lehet szállni. Reggel 8-tól folyamatosan van buszjárat, 1-1,50 euro /pontosan nem emlékszünk/ a jegy ára. Mi 3-4 szer voltunk Napflioba, nem szabad kihagyni, csodás kis vároka.
A belsõ részrõl nem irok, azt mindenki felfedezi/remélem!/, de ha lementek a tengerpartra és elindultok balra a hegy alatt, akkor jobbra lent a tenger, balra a sziklafal tele virágzó kaktusszal és narancssárgára érett gyümölcsével, amit feltétlenül kóstoljatok meg! Csodá látvány!
A másik ami szerintem kihagyhatatlan az Hydra szigete
  Vojandi | #34499 Üzenet | 2007-07-04 15:42:58 |
Sziasztok!
Nem húztem fel magam, hanem az izgatott, hogy hogy lehet valami nem ott, ahol volt? icon_smile.gif Szóval mi ezt h.apcival csak tisztázni akartuk. És h.apci volt olyan kedves és vette a fáradtságot, hogy e-mailt írt tolói ismerõsének és megkérdezte. Az eredmény: az általatok emlegetett "baloldali" Lidl tényleg ott van Nafplioban. Az általam írt "jobboldali"-t megszüntették, de két éve még ott volt. Ez azért volt fontos nekem, mert sokan az én beszámolóm alapján (mint h.apci si) készülnek fel, aztán meg koppannak és akkor biztosan szídják a felmenõimet icon_smile.gif
  Zumike | #34503 Üzenet | 2007-07-04 15:52:47 | Válasz a #34499. hsz-ra Előzmény #34499
Na szerencsére ez a Lidl ügy megoldódott!
Egyébént én tavaly jártam úgy, hogy kerestem a "Tolói halvendéglõst" az Andi által megadottak alapján, de sajnos be volt zárva. icon_cry.gif
Most a friss képek alapján valóban be is azonosítottam, hogy ez volt az amirõl az Andi írt, de nagyon elhagyatott volt, sohasem találtuk nyitva. Lehet nem volt jó augusztusban a "haljárás" icon_wink.gif
  Somijudit | #34507 Üzenet | 2007-07-04 16:12:35 |
Örülök, hogy mindenkinek igaza volt! Visszagondolva 2006 augusztusára, még annyira új volt, hogy akkor ültették a fákat és a növényeket a parkolóba!
  H.apci | #34519 Üzenet | 2007-07-04 17:02:45 |
Még egyszer (és remélem utoljára) Lidl! icon_rolleyes.gif Megerõsítem, hogy valóban mindenkinek „igaza van”, de nem ám úgy, ahogy egyesek gondolták! icon_eek.gif Utánajártam. Megbízható forrás („a neve elhallgatását kérõ helyi informátorom” icon_lol.gif , akit soha többet nem zargatok hasonló kérdésekkel) szerint a Lidl valóban ott volt, ahol vojandi írta (a tábla állítólag most is ott van, bár én nem láttam), de elköltözött, s most a leírt helyen Napflion-ban van; tehát csak egy van! Jó vásárlást az ezután utazóknak! icon_wink.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 37 38 39 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu