A könyvet nyugodtan kölcsönkérheted (400 Ft) volt kiárusításban, kicsit csókos vagyok egy helyen. Mivel úgyis előttünk mentek szívesen odaadom.
Evia nincs túl messze, de nagyon nagy sziget és egy nap ott kocsi nélkül semmi. Viszont ha mégis bérelnétek autót akkor Halkidánál érdemes átmenni a hídon. Korinthosz kihagyhatatlan és sorolhatnám a többit is
Evia milyen messze van onnan kocsival? T. egyből azt mondta, hogy oda mehetnénk át Athén után. Én persze Kiklád-mániámat akarnám kiélni, de sosem lehet tudni. Vagy Hydráról is szépeket láttam... Hmm... ezen még sokat fogok töprengeni, azt hiszem...
Jesszasz, két hetet csak Athénban? Remélem, valamit félreértettem, mert ha ennyi idő kell rá, akkor nem fogom tudni T.-t meggyőzni, hogy még egy szigetre is menjünk el! Így is alig bírom lebeszélni arról, hogy ne akarja ez alkalommal bejárni az összes olyan helyszínt, mint pl. Mükéné, Korinthosz stb... Ezek irtó messze vannak, és most nem szeretnék kocsit bérelni. Ez izé, mégiscsak egy második nyaralás, és mint ilyen, alacsonyabb költségvetésűnek kéne lennie...
A mostani képeken már "kissé" nagyobbnak tűnik a lányod... Na igen, mióta sok ismerősünknek születtek gyerekei, hirtelen olyan kézzelfoghatóvá vált az idő múlása, és néha olyan hihetetlen, hogy alig pár pillanat alatt mekkorák lesznek a nemrég még kisbabák...
Köszi a könyvet, aranyos vagy, lehet, hogy élni fogok vele! Majd megnézem még, hogy mi van itthon, egy Athénos könyvünk biztos van, de nem tudom, hogy melyik. Nézegettem a kiállításon is, de nem nagyon láttam olyat, amit rögtön megvettem volna. (Az az igazság, hogy útikönyvet egyébként nem nagyon szoktam kölcsönkérni, mert útközben sokszor a kezemben van, szóval eléggé használom, ami azért nyilván látszik is rajta, úgyhogy visszaadáskor lehet, hogy kínos lenne. )
Szia Szilvi!
Nem biztos, hogy talizunk, elvileg a Te géped fél órával előbb száll le! :O Ha éhen halnánk, akkor hívlak, csak még nem tudom a görög számod!
Szia. A reptéren árulnak péksütit több helyen is, de készülj föl rá, hogy piszok drága, én a múltkor majd elájultam amikor egy kis üditőért 4 Eurót kértek.Ha felmész az emeletre, ott több étterem és kávézó is van de az indulási szinten is található jó pár, sőt még múzeum is van ha esetleg túl sok időd lenne...a McDonaldsban az emeleten is ihatsz egy kávét (normál áron), és onnan még a fel és leszálló gépeket is látni. Én is ott ücsörögtem tegnap egy fél órát
Ági
Szia Jorgos!
Nagyon köszönöm az információt! Alig várom már, hogy Athén utcáin sétálgassak és ízelítőt kapjak hangulatából! Szinte már csak "percek " kérdése...
Szép napot kívánok!
Sziasztok!
Mi a helyzet mostanában Athénban? Már vágom a centit és nagyon érdekel, megnyugodtak-e a kedélyek? Remélem igen. Ha van valami információ, nagyon megköszönném. (A hotel, ahová megyünk a Plakán van, a Parlamentnél.) Decemberben Jorgosz képei nagyon elkeserítőek voltak, szörnyű volt nézni a rongálás nyomait.
Szép napot kívánok Mindenkinek!