a 2 db 2 fős studió nem lehet , megkérdeztem ,nem szednek szét minket , 4 ágyas apartmant fogunk majd kapni .
ez most komoly ??!! gratula az esküvőhöz !!!!!
akkor megnyugodtam más is tervezi már a jövő évi nyaralást ,nem csak én.
itt a fórumon valaki írta hogy lehet megszűnik a tombola . nem örülnék neki !!!
Nekünk tökéletesen megfelelt. Igaz, túl sokat nem is tartózkodtunk a szálláson. A konyha felszerelése elég régimódi. Egész héten a rezsón melegítettünk vizet a kávénak, majd az utolsó nap találtunk rá egy leharcolt vízforralóra A takarítás is érdekes volt. Négy napig semmi, majd két nap egymás után takarítás. Szerintem mikor kedve volt a néninek, akkor takarított
Fakultatívon még nem tudom, hogy részt veszünk-e. Egyedül a hajókirándulás mozgat, de lehet azt is majd a kikötőben foglalunk. Első napmajd megnézzük a lehetőségeket. Nagy bajban vagyok. Rengeteg gyönyörű öböl van Karpathoson, és túl kevés időre megyünk,
Édes "baj" ez Maja megértelek.Mi négy éve voltunk Karpathoson 10 napot és -bár barangoltunk naphosszat-,maradt hiányérzetünk,mert az általunk kedvelt helyekre már nem tudtunk visszamenni;ez volt az ára,hogy a Szigetet keresztül-kasul bejárjuk..
Ma telefonáltak az IBUSZ irodából,hogy Costa del Solt-t "nyertük".
Az első öröm után (mondjuk egyáltalán nem számítottunk rá,Szicíliát vártuk befutónak) a részletekben (fontos részletekben) jött a hidegzuhany
Első körben a szállás,amit kaptunk egyáltalán nem nyerte el a tetszésünket..;sőt .
A katalógusban nem szereplő három csillagos www.hkristal.com -t kaptuk.Egyszerűen nem tetszett,messze volt a tengertől,rossz értékelésekkel...
Második bibi az időpontban rejlett;ugyanis a felkínált időpont 09.16-22-ig szólt.A katalógus szerinti utazás erre a desztinációra a szombati nappal volt megjelölve.(halaszthatatlan elfoglaltságom van 16-ra)
Végeredmény.Rodosz 09.18-25ig Hotel Lagonas Beach
Az ügyintéző Hölgy elmondása szerint Szicíliába az általunk megjelölt hétre minden szállás le van már foglalva.
Tanulság? Igen van,nekünk nem jött be a tombola,nem nyertünk és maradunk az utóbbi időben bevált magánszervezésnél(még ha drágábban jövünk is ki a végelszámolásnál
Sajnálom, Marcsi, hogy nem jött össze Szicília. Úgy tűnik, hogy leginkább a repülős-apartmanos kombináció éri meg leginkább. Azért jó nyaralást kívánok Rodaszon. Tavaly nagyon Rodoszt szerettem volna kapni. Akkor még volt önellátással is szállás.