Nem egyénileg megyünk. Buszos utazás lesz, de robogót szeretnénk bérelni, vagy ha kedvező az autóbérlés, akkor esetleg egy kis autót is. Még régebben írtam, hogy többször voltam külföldön, elég messze is saját autóval és többet ilyet nem teszek. Mi csak ketten vagyunk, az autóm sem túl nagy, vezetni is csak én tudok és a benzin is nagyon drága,plusz fizető kapuk stb...
Nem éri meg. Busszal sokkal olcsóbb, tudok egy picit pihenni még ha valamivel hosszabb is lesz. De a kirándulgatásokat nem hagyom ki. Gyűjtöm az ötleteket és információkat, hova érdemes ellátogatni.
Más: tényleg olcsóbb busszal utazni 2 embernek, mint autóval, de 3 vagy több fő esetén már megéri autózni (a mobilitásról és a többi előnyről pl. kibírhatatlan utastársak... nem is beszélve.)
Köszönöm szépen az infokat erről a skiathos témáról, tanulmányozom majd azt a kompmenetrendet, és szerintem bepróbáljuk valahogy, majd megírom mi lett belőle.Mi 3 felnőtt és egy kisgyerkőccel megyünk. Igaz, hogy a benzin drága, meg csak én tudok vezetni, de még így is inkább ezt vállalom be, mint hogy a éves Bence fiamat a buszon terelgessem, hogy senkit ne zavarjon, meg persze én sem vagyok az a típus, aki az alkoholgőzben mámorosan bűzlő embereket toleráljam. Persze, nem mindenhol van ez, de csak egyszer fogja ki az ember, és már meg van keserítve a napja. Akkor inkább a saját kis tempónkban lezötyögjük azt az ezer valahány km-t, kényelmes az autónk, a klímát akkor kapcsolom be, amikor melegünk van, ott állunk meg, ahol épp pisilni kell, vagy ahol kedvünk van, stb. Majd ott lesz rá két hetem, hogy kipihenjem magam, és persze ott is szabadabban lehet mocorogni, akkor és oda megyünk, ahová csak akarunk. Meg persze amennyi benzinre futja a pénzünkből
Köszönöm szépen az infokat erről a skiathos témáról, tanulmányozom majd azt a kompmenetrendet, és szerintem bepróbáljuk valahogy, majd megírom mi lett belőle.Mi 3 felnőtt és egy kisgyerkőccel megyünk. Igaz, hogy a benzin drága, meg csak én tudok vezetni, de még így is inkább ezt vállalom be, mint hogy a éves Bence fiamat a buszon terelgessem, hogy senkit ne zavarjon, meg persze én sem vagyok az a típus, aki az alkoholgőzben mámorosan bűzlő embereket toleráljam. Persze, nem mindenhol van ez, de csak egyszer fogja ki az ember, és már meg van keserítve a napja. Akkor inkább a saját kis tempónkban lezötyögjük azt az ezer valahány km-t, kényelmes az autónk, a klímát akkor kapcsolom be, amikor melegünk van, ott állunk meg, ahol épp pisilni kell, vagy ahol kedvünk van, stb. Majd ott lesz rá két hetem, hogy kipihenjem magam, és persze ott is szabadabban lehet mocorogni, akkor és oda megyünk, ahová csak akarunk. Meg persze amennyi benzinre futja a pénzünkből
Ha átnézel a Skolpelos fórumra, ott olvashatot, hogy a kompon az autó árának horror ára van.
Cofffos: köszi, majd részletesen is tanulmányozom azért indulás előtt
Lehet, hogy marad a sima hajókázás (persze ha lehet az is egyénileg), és ott skiathoson majd valami helyi közlekedést nézek (gondolom van ott is). A mi lehetőségeink is végesek. Tudod, megint nem vittük el a lottón az 5öst
Sziasztok "kintlévők" Az időjárási infó alapján 22,5 fokos a tenger.
Mennyiben fedi ez a valóságot?És ha fedi akkor mennyire teszi fürödhetővé a tengert?Mert sztem azért az kicsit hüvös....
Szerintetek Sartiról hogy lehet a legrövidebb úton eljutni Athénba ? A szigetről indul valami vízi közlekedési eszköz és onnan busz ?Kb hány kilométer ?És mennyi idő míg odaérsz ?Érdemes egyáltalán ?Tudom hogy csöppet messze van..
Szerintem Athénba nem érdemes Sartiról ellátogatni. Szalonikiből megy busz vagy vonat, de Athénra érdemes 2-3 napot áldozni, ha mindent meg szeretne nézni az ember.
Sziasztok. Fate, nem tudom, hogy hány fokos a tenger, de nagyon kellemes, meleg és gyönyörű szinű. Mi most jöttünk fel az apartmanba és csokira sültünk és nem fáztunk a vizben. Szuper nagyon...
Sancho! Én nem tudom, hogy hol láttál esőt, de itt nem esik. Süt a nap, néha befelhősödik, de nincs hideg, eső meg pláne.. Habár mi a Beach-en vagyunk, lehet a faluba esik De nemsoká megyünk fel, és megnézem...
ui: A Sassos gyrosát sokan dicsérték, hát nekünk annyira nem jött be. A fast food-os sokkal jobban izlett. De a felesége nagyon aranyos nő, (mármint a Sassos felesége) mindenáron meg akart itatni pálinkával....
Sziasztok. Timi