Szia Ági:) Nagyon jó utat kívánok nektek, vigyetek sok naptejet mert úgy tűnik, hogy nagy a forróság odalenn:) Örülnék ha bejelentkeznél onnan is ha nálatok lesz a laptop, hogy szerencsésen megérkeztetek és könnyedén odataláltatok Matalába. Még egyszer minden jót és vigyázzatok magatokra! Kaló taxidí!
Igen, hazaérkeztünk, vasárnap este! SAJNOS! Nagyon jól éreztük magunkat a Star Beach Village Hotelban voltunk. Az első két nap nem tudtunk aludni, mert buliztak a holland érettségizők, de aztán a szoba cseréjével minden megoldódott. Knoszosz - Heraklion fakultatív kiránduláson voltunk, jó volt, de már így június elején is nagy meleg volt a "palotában" és a fővárosban is. Kocsit is béreltünk, megnéztük Rethymont és Chaniát, meg persze útközben is meg-megálltunk az érdekes és szép helyeken fényképezni és fürdeni. Hersonissos nagyon tetszett, igazi kis nyüzsgős hely, a part is jó volt. Ja, és az egyik nap felgyalogoltunk Koutulufariba is, mintha a mesében lettünk volna. Ha bármi kérdésed van még, szívesen válaszolok. Nekünk visszahúz a szívünk!!!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Krétán és tetszett Hersonissos.
Biztosan hamar elrepült az egy hét. Mivel ti is szállodában voltatok, gondolom nektek is volt félpanzió, de ha esetleg ettetek valami jó kis tavernában megírhatnád a nevét, ha emlékszel rá.
Írtad, hogy tetszett a part, milyen volt?
Koutulufari kb. mennyi km oda? Néztem róla képeket elég szép helynek tűnik.
Sziasztok, köszönöm az úti jókívánságokat, ugyan Dimitrisék nem írtak vissza, de facebookon bejelöltek, tehát léteznek!
ha tehetem jelentkezem!
Üdv mindenkinek! Ági
Igen, félpanziós ellátásban voltunk. Későn reggeliztünk és korán vacsoráztunk, így napközben egyáltalán nem voltunk éhesek, így nem ettünk tavernában, de egyébként rengeteg volt a környéken, főleg a "bárok utcájában".
A kis falu szerintem oda vissza 4-5 km volt. Mi a Spar melleti utcán mentünk fel, de visszafelé találomra jöttünk és egy olyan úton jöttünk le, ami szintén levezetett a tengerpartra a forgatagba, de beljebb mint ahol a Spar van, mert az már eléggé Gouves felé van.
Sok kis öböl van Gouves felé, ahol homokos a part, de a víz mély volt. A mi szállodánknak saját partja volt, bár ennek ellenére mindenki használhatta, azt feltétlen nézzétek meg.
Ti melyik szállodába vagy apartmanba mentek?
Köszi, hogy írtál.
Mi a Palmera Beach Hotelbe megyünk, képek alapján a parton van, saját partszakasszal, tavernával az alján.
Mi sem szoktunk eddig napközben enni, mivel elég jól elvoltunk gyümölccsel is a nagy melegben.
A félpanzió milyen volt nálatok, nemzetközi vagy inkább görög konyha?
A kis falucskát valószínűleg mi is megnézzük majd, bevállalva azt a néhány kilométeres sétát.
Fotók alapján nagyon hangulatosnak tűnik.
Nagyon jó utat kívánok nektek és izgalmas készülődést még holnapig! Érezzétek nagyon jól magatokat, és sok élménnyel térjetek majd vissza, amikről alaposan be tudsz majd számolni nekünk!
Sziasztok!
Hát itt vagyunk!!! A repülés isteni volt, végig tiszta időnk volt, láttuk az egész görög szigetvilágot- na jó csak a felét- az autóval a reptéren várt a pasi, névtáblával, igaz nem a megbeszélt autóval, de erre a fórum felkészített, az activiti is jól sikerült magyar-angol-görög mutogatós Matalát is egész jól megtaláltuk, a kezdeti nehézségeket leszámítva ( a gps megőrült és körbe-körbe vitt azaz csupa behajtani tiloson akart...) A szállásunk aminek kell megfelel, aludni járunk csak haza arra jó, kicsi de tiszta. A reggeli büfé, de persze nem egy osztrák minőség, viszont jóllakunk és ez a fő. Ma voltunk Preveliben, az valami csoda, bár búvárkodni a nagy hullámok miatt nemigen tudtunk, pontosan nem láttunk szinte semmit. Tegnap a Red beach-et látogattuk meg át a hegyen (strandpapucsban- ugye BoAt az én lábamon is röhögött!! de nekem van egy hegymászó strandpapucsom Ausztriában is azzal közlekedtem ki is röhögtek az osztrákok, de nem bírom ha a lábamnak melege van...) szóval az is csoda gyönyörű és nudis ami még jobb!! Most befejezem mert baromi lassú a net és az uram is sorbaáll majd még írok, ja és a benzin 1.7-1.8 nem semmi!
Üdv: Ági
Szia Ági:) Örülök, hogy szerencsésen odaértetek. Tegnap ránéztem a Matala webcam-ra, láttam, hogy csodás időtök van és nagy nyugi volt a parton is, meg a taverna-soron is. Remélem, hogy nem fogyaszt sokat az autó
sziasztok! Nézegetem itt az útikönyveket, ezzel kapcsolatban lenne a kérdésem, hogy a belitz féle vagy a marco polos útikönyvet érdemesebb beszerezni? Melyikben vannak hasznosabb infók?
Köszi előre is!
Nézegetem itt az útikönyveket, ezzel kapcsolatban lenne a kérdésem, hogy a belitz féle vagy a marco polos útikönyvet érdemesebb beszerezni? Melyikben vannak hasznosabb infók?
Szia:) Én bele szoktam lapozni mindkettőbe, aztán a térképek és a pénztárcám döntik el, hogy melyik legyen. Dícsérik a Lonley Planet könyveit, sajnos elég borsos áron lehet hozzájutni darabjához:( A leghasznosabb infókhoz mindeddig a különféle fórumokon jutottam.
Na eldőlt! Top 10 -est vettem, nagyon szupi, mivel egy hétre megyünk csak, tökéletes lesz és tényleg tartalmazza a legfőbb látnivalókat! Képekkel illusztrált, így azért ez nagy segítség a döntésben h merre is induljunk el.
Köszi Boat, hasonló elven választottam!