Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 371 372 373 ... 745 746 747   >
Üzenet
  Szunyi | #141777 Üzenet | 2010-06-30 10:14:56 |
Ez hátulról van fotózva!
  Szunyi | #141778 Üzenet | 2010-06-30 10:15:52 |
Szerintem is még hideg a víz! Pont ezért szoktunk mindig Augusztus végén menni!
  Napfény | #141831 Üzenet | 2010-06-30 17:09:12 |
Sziasztok!
Újra itthon,ma délelőtt hazaérkeztünk,s szívünk szerint már mennénk is vissza icon_cry.gif Odafelé 21 órás,visszafelé 24,5 órás lett a busz út,ami annak köszönhető,hogy mind a kétszer elterelték az autópálya forgalmát és a szerpentines "régi"úton kellett mennünk (ami persze gyönyörű volt és "gyomorforgató" icon_lol.gif Eddigi görög útjaink legszebbike volt Parga,még Krétánál is szebb,csodaszép kis városka icon_razz.gif A víz erre a hétre valóban lehűlt,20-22 fokos,ellenben előtte már kellemes 25-26 fokos volt.Aki most van kint és a webkamerát keresi,az az Utopia Studio-k mellett bal oldalon álló ház második szintjén keresse icon_smile.gif Szóval egyszerűen felülmúlhatatlan Parga,aki teheti uzsgyi,bizton állíthatom:nem fog csalódni icon_razz.gif
Napfény
  Lujzika | #141842 Üzenet | 2010-06-30 19:02:03 |
Sziasztok! Ma értünk haza Parga-ról. Ha valaki bővebb infót szeretne a Rina apartmanról, kérdezzen nyugodtan. Egyébként GYÖNYÖRŰŰŰŰ minden!!!!!!!!!!!!!!!!!!! icon_biggrin.gif
  Breki1 | #141845 Üzenet | 2010-06-30 19:20:06 |
Üdv itthon.

Lehet tudni vmi arról miért terelték el a forgalmat?

Ezek szerint van két új Parga fanunk icon_wink.gif
  Adrikanemeth | #141849 Üzenet | 2010-06-30 19:53:36 |
Sziasztok!

Üdv Nektek itthon!

Az elterelés engem is érdekelne, illetve megírnátok, hogy milyen árakra számítsunk?!

Előre is köszi! icon_smile.gif
  Maresz | #141860 Üzenet | 2010-06-30 20:37:58 |
Az elterelés minket is érdekelne.
Tavaly Korfura menet és haza fele jövet is megkóstoltuk a szerpentineket.
Odafele sztárjk miatt, haza fele baleset miatt kellett letérni az autópályáról.
Amilyen gyönyörű volt a táj, olyan félelmetesek is voltak a szakadékok.
Már alig várjuk, hogy ott legyünk!
Főleg ilyen hozzászólások után!
  Medea | #141861 Üzenet | 2010-06-30 21:01:33 |
Elterelés nélkül mennyi az út?Valter travellal megyünk a Christina apartmanba augusztusban..ha valaki velük volt esetleg ebben az apartmanházban akkor várom az infokat,a házról,buszról stb......
  Napfény | #141870 Üzenet | 2010-06-30 21:11:04 |
Sziasztok!
Odafelé azért volt elterelés,mert az esőzés alámosta az autópályát,s beszakadt a sáv egy része.Visszafelé nem mondták,de talán a sztrájk miatt icon_rolleyes.gif Bár erről csak most itthon hallottunk,mert odakint semmit nem érzékeltünk belőle.
Az árak nem elviselhetetlenek,ketten bőségesen megvacsiztunk 25 Euroból,de már 20 Euroért is ettünk finom grillezett polipot a Kryoneri Tavernában icon_smile.gif Az ásványvíz (1,5l) 30 cent,tej 2-2,2 Euro,gyros 2-2,3 Euro,mini kenyér (isteni finom ropogós,belül pedig finom puha) 50 cent,a gyümölcsök kicsit drágák,összehasonlítva a lefkadai árakkal.Italt érdemes visszafelé a két határ között venni,mert minden harmad annyiba kerül,mint Pargán.
És igen,mi is csatlakoztunk Breki a Parga Fanhoz icon_lol.gif
Szép estét,most megyek kipihenni az út fáradalmait icon_wink.gif
  Lujzika | #141879 Üzenet | 2010-06-30 21:50:52 |
Mi odafelé autópályán mentünk, nem volt kerülő, viszont még Röszkénél cserélni kellett a buszba valami kütyüt, ez kb. fél órás várakozás volt, aztán semmi gond nem volt, hál'Istennek. A macedón határon álltunk éjszaka két órát, kicsit nyomottak voltunk, de magyar idő szerint reggel 9 körül érkeztünk Pargara. Hazafelé szerencsére nem voltak vészes várakozások a határokon, de mi is kerültünk, az egyik alagutat lezárták, így szerpentinztünk. Igen, eléggé kanyargós, de a táj hihetetlen szép. Aztán Röszkénél cseréltek egy hátsó kereket icon_biggrin.gif, de ma délre Pesten voltunk úgy, hogy Lefkadáról fél 3-kor indultunk.
Minden csodálatos! Higgyétek el, kevés szebb táj van Parga-tól. Persze, kicsit drága, de megéri csak ott lenni, sétálni, átadni magad a szépségeknek és nem gondolni semmire, csak hogy szerencsések vagyunk, hogy mindezt láthatjuk és kicsit megélhetjük...
Ja, a Zsanett....mert ugye vitáztunk róla! Nos, kedves, aranyos és kezd belejönni a dolgokba. Nekünk véletlenül nem tettek be takarót a szobánkba, előtte tisztították, szóltunk Zsanettnek-az utcán véletlenül találkoztunk- egyből intézkedett, azonnal lett takarónk. Jót tudok róla mondani, bár tapasztalan és kezdő, mint bárki, aki még frissen végzett és sosem idegenvezetett.
Bocs, hogy hosszú voltam. Jó éjt! icon_smile.gif
  Rosabel | #141901 Üzenet | 2010-07-01 08:42:11 |
Sziasztok!
Úgy tűnik, mi az idei nyaralásunkat barátaink ajánlása alapján Pargára tervezzük. És bár érdemben nem tudok még hozzászólni a dolgokhoz, nagyon sokat olvasgattam, és igyekszem minden számunkra hasznos infót kigyűjteni. Remélem, lesz hely is last minute keretében, mert mi sajnos a férjem munkája miatt csak pár nappal előre fogjuk megtudni, hogy mikortól kap szabit. És azt is remélem, az én munkahelyemen nem fognak problémázni ezen, hogy egyik napról a másikra eltűnök (bár már mondtam hogy így lesz). Na szóval, örülök hogy itt egy helyen mindent megtalálok...
Egy nem pont idevágó kérdésem van: aki az aeolus-sal utazott, azok mikor indultak Budapestről?
  Breki1 | #141904 Üzenet | 2010-07-01 09:08:40 |
Szia

Jó kezdés, sokan visszaolvasás nélkül megkérdezik első hozzászólásként ugyanazt ami szerepelt már egykét oldallal előtte icon_biggrin.gif

Azért azt tudod, hogy a Last Minute nem így működik, hogy kiderül mikor van szabi és akkor biztos lesz Last Minute, hanem ha esetleg van akkor kell menni, ez így ahogy írod csak nagy szerencsével lehet.

Ha mindenképpen egy adott időponthoz kell ragaszkodnod akkor viszont érdemes akkor megnézni a LM-eket más helyekre is.

Tavaly úgy emléxem 9 körül indult a busz pestről, mi Szegeden szálltunk fel. Mivel fentről jön ez változó lehet. icon_wink.gif

Egyébként tavasszal itt ment, hogy gyorsan kell foglalni mert nem lesz hely.
Hát most is van mától több last minute is sokkal jobb árakon ahogy akkor meg is mondtuk.
  Cofffos | #141905 Üzenet | 2010-07-01 09:12:03 | Válasz a #141870. hsz-ra Előzmény #141870
Napfény és Lujzika...

Hihetetlen, hogy már vissza is jöttetek. Nem is olyan rég még a napokat számoltátok, az indulásig.

Írjatok sok-sok beszámolót.
  Breki1 | #141906 Üzenet | 2010-07-01 09:13:12 | Válasz a #141879. hsz-ra Előzmény #141879
Dehogy hosszú lehetne hosszabb is. icon_wink.gif icon_lol.gif

A Jón szigeteki hajókirándulás idén melyik strandnál állt meg?
  Rosabel | #141909 Üzenet | 2010-07-01 09:44:01 | Válasz a #141904. hsz-ra Előzmény #141904
Bocsánat, akkor elkerülte a figyelmemet az indulási időpont... Csak azért érdekes, mert nem biztos, hogy szeretnék Szegeden utolsóként felszállni a buszra. De ez az én parám.

Annyit azért csináltam, hogy kiírtam az indulási időpontokat a katalógusból, a naptáram ezzel van tele. Nagyjából tehát tudjuk, mire számíthatunk.
De mivel a szüleim is mennek, mostanában valamikor, úgy látom, helyből nincs hiány.
Amúgy nem vagyok már kezdő nyaralós, tisztában vagyok a foglalási metódussal. Azonban most nincs más lehetőségünk. Azért köszönöm a figyelmeztetést.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 371 372 373 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu