Köszi mindenkitől az infókat ,így már biztos ,hogy felkészülök valami ellenszerrel , mert amilyen szerencséntlen vagyok engem tutira megcsípnek.Vagy legfeljebb vigyázok!!!!
Köszi mindenkitől az infókat ,így már biztos ,hogy felkészülök valami ellenszerrel , mert amilyen szerencséntlen vagyok engem tutira megcsípnek.Vagy legfeljebb vigyázok!!!!
Böby
legjobb ellenszer meduza csipés ellen, az ouzo, de nagy mennyiségben, belsöleg kell alkalmazni
Böby
Ha megcsíp a meduza akkor a csipés helyét vizes homokkal dörzöld le az kiszedi a csalánozóit utánna 1 db kalcium pezsgőtabletta hogy ne legyen alergiás tüneted valamint a csipés helyére fenistil, hogy ne égjen és viszkessen. 1 óra mulva már el is felejted.
Most olvastam egy külföldi fórumon, hogy Nei Porinál és Leptokáriánál piszkos a tenger, mert a nagy esőzések miatt belefolyt a szennyvíz. A mostanában hazaérkezőktől kérdezem, igaz ez? Ja és azt írják, hogy rengeteg a szúnyog. Érdekel, mi a tapasztalat?
Most olvastam egy külföldi fórumon, hogy Nei Porinál és Leptokáriánál piszkos a tenger, mert a nagy esőzések miatt belefolyt a szennyvíz. A mostanában hazaérkezőktől kérdezem, igaz ez? Ja és azt írják, hogy rengeteg a szúnyog. Érdekel, mi a tapasztalat?
épp most beszéltem srácokkal akik szombaton és vasárnap érkeztek haza N.Poribol, a viz tiszta volt,a parton volt szemét a turistáktol
Szia!
Általában jó idő van,amit csak a tenger mellett tudsz elviselni!
Ha esik is az eső az olyan ,hogy kb 5-10 percben leszakad az ég és a víz az utcán hömpölyög (ami langyos) ,mivel ott kinn vízelvezető árokkal nem nagyon fogsz találkozni.....És az eső után nem kell 20 perc és olyan mintha semmi sem történt volna!!!
Legalábbis tavaly én ezt tapasztaltam!!!!
Szia!
Köszi az infót,emlékszem hogy sok a szúnyog,de csak estefelé nem?
Megnyugtattál hogy tiszta a tenger.
Esetleg nem tudod melyik a leghatásosabb szúnyogriasztó spray?