mi sokszor skála Potámia Carrefour expres ben vásároltunk "ha az also uton mész s a kereszteződésél nem a tenger mamma grill felé hanem jobbra " ha pedig tovább s a kereszteződésben jobbra Potámia Navagio fele fogsz jobb oldalban találni egy nagy marketet. enni : Coraliban jó .Panagia panorama jó . gyrost Migio ha odafigyel akkor jó másképp mindent rak bele de jó amugy ,mamma grill egyszer ettünk ,és mégg a paron ahogy vannak a tavernák azokat is kiprobáltuk de a nevük nem is maradt meg nem vált be.ettünk még többször Potosban a sétálon lefelé különbőző helyeken. Limenasban a parton sétálva végig. nagyjábol ezek jutottak eszembe.ha peddig nagyon gyorsan akartunk venni akkor ahogy a golden beach bekeritett auto parkolonál van egy kis market .
Sziasztok! A segítségeteket kérném. Először mennénk Thassosra Limenászban a Vicky apartmant néztük ki. Volt ott esetleg valaki? Jó és rossz egyaránt étdekel. Köszönöm!!!!!
Köszönöm a segítséget
Biztos meglatogatjuk a piacot és a halasat is. Mert egészségügyi okok miatt nem eszünk tejterméket, lisztet és cukrot (paleozunk) úgyhogy kicsit félek mit fogunk tudni enni.. Higy fogjuk tudni megértetni magunkat hogy mit szeretnénk
Tele van minden friss zölséggel és gyümölccsel, meg grillezett húsokkal, meg fogjátok tudni oldani. A Captain étteremben pl. olyan isteni finom a grillezett polip, hogy csak na!
Szia, mi a Viki apartmanban, Skala Potámiában voltunk (és megint oda megyünk). A fővárosban én nem szállnék meg, nagy a nyüzsi, bár lehet, hogy valaki azt szereti. A Golden Beach kb. 15 percnyi autózásra van Limenas-tól és nagyon szuper szállások vannak. Könnyen elérhető a sziget legtöbb jó strandja.
A Thasos.hu-n találsz jó szállásokat és Ági szívesen segít.
Üdv
Lala
Szia, velük még nem utaztam, de a Golden Beach tuti jó választás. Mi is ott laktunk és megint oda megyünk. Innen a sziget többi strandja is könnyen elérhető (Paradise;Livadi beach, stb). A sziget túloldala sincs innen messze, illetve a főváros is könnyen elérhető.
Üdv
Lala
Köszi !
Kicsit féltünk tőle mikor lefoglaltuk, mert tavaly Bulgáriában voltunk, egy hasonlóan hosszú parton és tömeg volt, de az nagyon remélem itt nem kell csalódnunk.
Úgy tervezzük, hogy 3-4 napra bérlünk robogót/quadot és akkor ami távolabb van azokat megnézzük, egyébként pedig ha lehet akkor gyalog fedeznénk fel a többit néztem, hogy gyalog el lehet menni a Márványparthoz. Máshová esetleg?
Valahol a fórumban olvastam, hogy a Paradise beach is megközelelíthető gyalog, kb. 2 órás út, szóval szerintem aznap menjetek kirándulni majd inkább, amikor a járművet bérlitek. Kicsi a sziget egyébként, a fontosabb látnivalókat be tudjátok sűríteni talán pár napba. (bár ugye kinek mi a fontosabb )
A Golden beachen fogsz találni azért szellősebb területeket is, mármint ahol nincsenek annyian. A szigeten pedig szebbnél szebb strandok, pici öblök vannak, ahol fürödhettek.
...ami távolabb van azokat megnézzük, egyébként pedig ha lehet akkor gyalog fedeznénk fel a többit néztem, hogy gyalog el lehet menni a Márványparthoz. Máshová esetleg?
Ha szerettek sétálni, gyalogtúrázni, az Ypsario túrát ki ne hagyjátok.
Itt írtam róla bővebben.
Azt vegyétek azért számításba, hogy jó eséllyel augusztusban nagyon-nagyon meleg lesz.