Itt vagyunk Sartin a Relaxban, az idő nem túl strandolós, sokszor esik, de a víz kellemes, úgyhogy amint kisüt a nap futunk a partra.A tenger gyönyörű kék és tiszta. Az árak elfogadhatóak, úgy ahogy előzőekben valaki leírta.
Remélem lesz igazi strand idő is.
A magyar tényleg rengeteg, ez kicsit furcsa, de jó.
Majd jelentkezem, ha valakinek kérdése van, amiről eddig nem volt szó írjon!
A Nikos apartmanban vagyunk.
A Villa Marina kívülről tök jó, belülről nem tudom.
Köszi Ebdy az infót a V. Mariáról! Az accuweather szerint hamarosan 30 fok feletti hőmérséklet lesz Sartin:) Jó fürdést, kirándulást és nem utolsó sorban sok finom görög kajcsit kívánok Nektek-!
"Még régebben írtam, hogy többször voltam külföldön, elég messze is saját autóval és többet ilyet nem teszek. Mi csak ketten vagyunk, az autóm sem túl nagy, vezetni is csak én tudok és a benzin is nagyon drága,plusz fizető kapuk stb...
Nem éri meg. Busszal sokkal olcsóbb, tudok egy picit pihenni még ha valamivel hosszabb is lesz."
Hát izlések és pofonok, mi 2x voltunk busszal de megfogadtam ha soha többet nem megyek Görögországba akkor sem megyek busszal még1x, szerintem szörnyű... Meg az autózásnak van egy feelingje szerintem, az nekem túl snassz hogy felülök a buszra/repülőre és visznek, nem szeretem ha nem én irányítom a dolgokat
"Még régebben írtam, hogy többször voltam külföldön, elég messze is saját autóval és többet ilyet nem teszek. Mi csak ketten vagyunk, az autóm sem túl nagy, vezetni is csak én tudok és a benzin is nagyon drága,plusz fizető kapuk stb...
Nem éri meg. Busszal sokkal olcsóbb, tudok egy picit pihenni még ha valamivel hosszabb is lesz."
Hát izlések és pofonok, mi 2x voltunk busszal de megfogadtam ha soha többet nem megyek Görögországba akkor sem megyek busszal még1x, szerintem szörnyű... Meg az autózásnak van egy feelingje szerintem, az nekem túl snassz hogy felülök a buszra/repülőre és visznek, nem szeretem ha nem én irányítom a dolgokat
Mi is mindig autóva mentünk, és elképzelni sem tudom, hogy buszon "szenvedjek" plusz fél napot. Azért hozzá tartozik, hogy 5 fős a családom, így jobban megéri az autózás. Két főnél ez pont fordítva van.
Viszont előnye az autónak, hogy nem kell bérelni semmit, oda megyek ahová akarok. Ki lehet számolni, hogy a Meteorákhoz mennyiért van fakultatív program, és mennyiből lehet kihozni saját autóval... és így tovább.
Ja és igen a legfontosabb: nem vagyok senkihez kötve, akkor állunk meg amikor mi akarunk (nem többet és nem kevesebbet), és akkor eresztem el a végbéllehelletemet amikor csak akarom .
Persze mindenki másként szereti, de ez az én véleményem.
Mi rossz? Minket tavaly egyáltalán nem zavart. Szerintem mindenhol sok a magyar, ahová magyar utazási irodák szervezik az útjaikat. Eddig mindenhol hallottam magyar hangot
Sziasztok. Tegnap egész nap a narancsparton voltunk, gyönyörű idő volt. Mikor visszajöttünk Sartira, akkor láttuk, hogy vizesek az utak, szóval itt esett, de 7 km-el odébb nyár volt. Nagyon szép volt, tényleg gyönyörű, majd ha hazamegyek fölrakom a képeket, de eddigi életem során, ez volt a legszebb hely, ahol voltam. (mármint a Narancspart)
Este palacsintáztunk és koktéloztunk, de majd erről részletesen irok, ha hazamentünk. ui: Krisztos tényleg egy tündér..
Pl tömegnyomor, az, hogy lépten nyomon magyarba lehet ütközni, magyar az étlap magyar a bolti eladó, magyar verekszik az utcán.
Tiszta Siófok feeling ez, sajnos már nem az igazi Görögország.
Narancspart is addig szép pl hajnalban míg meg nem érkeznek azok a honfitársaink akik egyáltalán nincsenek tekintettel másokra.
Szerintem nem mindenhol sok a magyar én például Hydra-n egyetlen magyarral sem találkoztam hálisten, és pl Parga-n sincs ez a magyar áradat, remélem nem is lesz.