Szia!
Köszi az infót,emlékszem hogy sok a szúnyog,de csak estefelé nem?
Megnyugtattál hogy tiszta a tenger.
Esetleg nem tudsz ajánlani szúnyogriasztó sprayt,melyik a legjobb?
sziasztok! tudna valaki infót arról,hogy szeptember közepén,milyen az idő odakint,nei porinn,?és hogy üzletek sok van még olyankor nyitva?szoval mondjuk érdemes még ilyen késői időpontra is befizetni?nagyon gondolkodunk hogy szeptemberbe,pihennénk,még egy hetet.Előre is köszi a segítséget.
Ha úgy alakul akkor mind két ellenszert kipróbálom amit javasoltatok ,bár szerintem az Ouzot amúgy is,ez egy jó ötlet köszi.
Aranyházhoz közel milyen a part?Engem a idei autó bérlés árai érdekelnének,meg a Mythos sör ára.
Ha úgy alakul akkor mind két ellenszert kipróbálom amit javasoltatok ,bár szerintem az Ouzot amúgy is,ez egy jó ötlet köszi.
Aranyházhoz közel milyen a part?Engem a idei autó bérlés árai érdekelnének,meg a Mythos sör ára.
Üdv:Böby
Most a 450 ft-os benzinár mellett akarsz autot bérelni?Inkább kivisszük a sajátunkat tele tankolva macedoniában. Meg amugyis csak ouzot és metaxát iszunk sörrel higitva
Szeptemberben járó csóri utilapu vagyok. Eddig mindíg jó időnk volt.
Nei Porin történetesen október 1-10-ig voltunk a tenger isteni az ég
ragyogó. Én úgy tapasztaltam néhány év alatt, hogy Piéria és környéke
inkább szeptember elején nedvesebb, tavaly Leptokarián és Nei Porin
kicsit változékonyabb volt az idő, de a tenger mindíg tökéletes.
Bármikor kifoghatsz néhány nap rossz időt utazási időponttól függetlenül.
Safarne!
Szúnyogriasztó a Protect 5 citromos (nem reklám). Mi voltunk olyan arborétumban ahol hemzsegtek a szunyogok és szinte felhőkben jöttek. Spray után csak kerülgettek benünnket, de még ránk sem ,ertek szállni:)))))Nem szeretik a citromos és mentolos szagokat. Házi ajánlat a citromfű kivonat.
Szia! Nagyon köszönöm a jótanácsot,reménykedem benne hogy nekünk is bevállik majd mert engem nagyon szeretnek a szúnyogok,de elsősorban a kisfiam miatt kellenne a legjobb módszer.Szerintem az esti sétákhoz elengedhetetlen lesz!
Igen, sajna nagyon sok szúnyog van most, mi kedden érkeztünk haza Nei Poriból! Még szerencse, h a kislányom Off szúnyogriasztó krémét beraktam a táskába, mert volt egy este, h nem kentük be magunkat, és szinte vacsorázás közben, a szúnyogok is vacsiztak belőlünk, már alig bírtuk kivárni, h fizethessünk! Onnantól kezdve minden esti sétára bekentük magunkat! Az apartmanban 3 szúnyog írtó készüléket használtunk, kettőt mi vittünk, egy meg volt a szobán. Készüljetek fel ezekből!
Egy nap volt, h piszkos volt a tenger, zacskók, stb, medúzákkal nem találkoztunk, csak a már levált zselés búrájukat hozta ki a víz, vagy azok már halott ,medúzák lehettek azt nemtudom, de ártalmatlanok voltak. Most tiszta volt a tenger.
A Mythos sör ára május végén a következő volt:
Kis bolt: 1 db. 1.2, 6-os pack AKCIÓ-s 5.25, de ebből mindig csak 1 zsugor volt igaz reggel délben este is. A nem akciós 6.2 .
A parton tavernákban a csapolt 2.8-3.5 között