Sziasztok!....
Volt már valaki Thassos-on és Nei Pori-ban is?
Szia. Ha ebben a topikban teszed fel a kérdést, biztos, hogy mindenki Thassost javasolja, ha a Nei Porisban, akkor meg azt
Csarlszt picit korrigálnám abban, hogy nem csak autóval érdemes a szigetre menni. Sztem ő is arra gondolt inkább, hogy tulajdonképpen mindegy mivel mész, de jármű kell a szigeten. Ez lehet bérautó vagy motor vagy bármi mert sok szép látnivaló, csodás partok várnak.
Csarlszt picit korrigálnám abban, hogy nem csak autóval érdemes a szigetre menni. Sztem ő is arra gondolt inkább, hogy tulajdonképpen mindegy mivel mész, de jármű kell a szigeten. Ez lehet bérautó vagy motor vagy bármi mert sok szép látnivaló, csodás partok várnak.
Köszönöm, Fazika!
Pontosan így gondoltam!
Üdv. Csarlsz
Azoktól kérdezném, akik mostanában voltak a szigeten, autóval: nem érdemesebb Bulgárián keresztül menni....?
Kavala kikötőjéhez Sofián keresztül írja az utat, 11:45, 1079 km.
Tudom, hogy Keramoti-ból sűrűbben járnak a kompok, és a sziget is közelebb van, viszont az út: 12:25, 1197 km.
A másik kérdésem, hogy július 17-27-ig mennénk... milyen időre kell számítani? Idáig 4-szer voltunk Görögországban, de augusztusban, az remek volt
Mi Macedoniának mentünk s jöttünk is mivel az Rt petrolon szoktunk tankolni.S az ut is nagyon jo végig töb sávos jól lehet haladni. A másik meg ezen már jó párszor jártunk és ismerjük. Mig Bulgáriát meg csak tervezésben nekünk igy Thassos 1350km-be volt S azt gondoltam 11 ora alatt lemegy ,nem ment le 13 ora kellet a komp is bele számitva Keramotibol.várni szinte semmit nem kellett mivel fél oránként ment. Valahol emlék szerint Bulgária van olyan szakasz ahol szembe jövő is van és a törökök is arra mennek. Makedoniának meg lehet jönni végig a pályán. Söt egy úl pálya szakaszt át is adnak nem soká igy kicsivel rövidebb is.
Sziasztok!
Neten találtam szállást, magán úton. Ezzel kapcsolatban kérdeznék, hogy 3 napi szállásdíj (30%) utalásakor mennyire biztos, hogy lesz fedél a fejünk felett, ha odamegyünk? Ismeri valaki a HOtel Anna-t?
Köszönök minden segítséget. Most ismerkedem a szigettel, de a szállás az első... jövő hétre adnánk át ajándékként a szüleimnek az utat, mert visszük őket Addig szállást kell foglalnom
A kérdésem még, bár tudom, hogy szubjektív... de Golden Beach-en kívül tudtok még olyan helyet ajánlani, ahol homokos a part, és a közelben van minden: pék, éttermek, stb.? Szüleim nem biztos, hogy minden nap felfedező túrára fognak jönni, meg szeretem, ha mindben helyben van.
Köszi
A fővárosban Limenasban is homokos a strand (bár szerintem kicsi), és Limenariában is. Itt minden a közelben van. És talán Potos is hasonló, de majd írnak még okosakat mások is.
Megkérdezhetem a Golden beach miért esett ki a kosárból?
SZia! Nem esett ki a Golden beach, de ott már nem nagyon van szállás, ahova ne írtam volna... valószínűleg oda megyünk amúgy, pont azért, mert ott minden van... csak szerettem volna kedvezőbb árat.
Olvastam, hogy ajánlottad a motorcsónak bérlést egy régebbi kommentben, érdeklődnék, hogy tudsz-e olyan helyet ajánlani ahol lehet bérelni? A szállásunk Skala Ammouidában lesz majd.
Szia Momóka!
Szerintem nyugodtan elutalhatod a pénzt. Mi már évek óta így utazunk. Eddig nem volt gond. Először mi is féltünk így foglalni, de itt sok bátorítást kaptunk. Nem olvastam olyat, hogy valakit átverték volna. Szóval bátran! Van szállásfoglalás interneten topik, ott is sok mindent olvashatsz.
Sziasztok!
Ismeri vagy esetleg járt már valaki Thassoson a Panorama Apartmanban?
Ha igen akkor kérnék szépen egy kis infót róla és milyen messze van a parttól?
Köszönöm.
Sziasztok!
Ismeri vagy esetleg járt már valaki Thassoson a Panorama Apartmanban?
Ha igen akkor kérnék szépen egy kis infót róla és milyen messze van a parttól?
Köszönöm.