Na azt nem tudom, hogy ilyen fenyőt kapsz-e kint, de egyébként ha kint majd kérdezgetsz róla, lehet, hogy tud valaki segíteni - mondjuk a szállásadótoktól, de a kertészetben is érdeklődj, ha nincs is, hátha tudja, hol lehet kapni.
Próbáltam utánanézni, de nem találtam semmi erre vonatkozót, hátha valaki fizetett már kártyával és elmeséli.
Többször voltunk már, de még egyszer sem jutott eszembe, hogy kártyával fizessek, talán azért mert ott mindig hipp-hopp mennek a dolgok. Beállunk az autók sorába, amik a kompra várnak és a kipattanok mindig a jegyes bódénál a már kikészített összeggel (3,50 személy, 16 euro autó, ha minden igaz) és már veszem is a jegyet - nagyon gyorsan megy - hogy a kompnál oda tudjuk adni. Egyébként meggyőződésem, hogy kártyát is elfogadnak.
Egyébként kis eltéréssel akkor lesztek kint, amikor mi.
Köszönöm Messinia! Mi is mindig előre elkészítjük az aprót a kapukhoz is, ne akkor kelljen keresgetni. Ezért is örülök mikor megosszátok a legfrissebb infókat az árakkal kapcsolatban. Szépen elkülönítve tárolom, így rögtön kéznél van :)Ez a kérdés csak most vetődött fel bennem, mármint a Keramotis, de valószínű, hogy arra is betárazzuk az aprót. :)Először megyünk Thassosra, nagy várakozással vagyunk, de tudom, hogy gyönyörű lesz!!!!
Nem fogtok csalódni, ez tuti. Mi negyedszer megyünk, és mivel imádjuk a szigetet, plusz valami közelebbi helyre akarunk eljutni a gyerek miatt, ahol ráadásul a tengerpart pont neki való, ezért maradtunk most is Thassosnál.
Hol lesz a szállásotok?