Pro,kontra evvel kapcsolatban nekem is valami ilyesmi az elképzelésem.
Valami first minute megoldást találnánk célszerűnek, mint idáig is tettük.Aztán miképpen alakúl a jövő zenéje,nos manapság talán ez a legszarabb kérdés amivel itt és most egyátalán lehet foglalkozni. 2009 ??
Némelyik irodánál amennyiben már az előleget vagy az egész részvételi összeget befizetted, nem emelik az árakat. Ezt az utazási szerződésben feltüntetik, érdemes elolvasni foglalás előtt, így tudod, hogy mire számíthatsz!
Az viszont valóban rossz hir,hogyha a befizetésed után árfolyamváltozás ,,áll be",rá kell fizetned.Tehát sajna egy úthoz ezt bele kell kalkulálni,legyen némi tartalék,ha úgy hozza a sors....
Ha megveszed most az Eurot és azzal fizetsz akkor talán ki tudod számolni mibe is fog kerülni a nyaralás...Vagyis ez akkor jó ha kint foglalsz mert még itt nálunk nem fizethetsz vele sajna..
Ez jó hír, az már nem tudom jó hír-e, hogy folyamatosan követik az árfolyamváltozást, amikor befizetem az utat, még nem tudom, mennyibe is fog kerülni mire indulunk.
Szerintetek?
szepeva
Tegnap hallottam a hirt,hogy a jövőben az utazási irodáknak a teljes költséget kell megjeleniteni az úticélokhoz,nem lesz külön feltüntetve az illeték,stb...ez jó,nem?Külföldön csomagárak vannak régóta,ez legalább a pozitivum...
"Az azért vicces, hogy repjegy "teljes ára" 9,900 forint volt, amit meg végül fizettem, kb. 45,000."
Persze mert a repjegy "teljes ara" nem tartalmazza a taxot es a tobbi vicek vackot! Egy pelda: Dublinba mentem nekem is 12 e korul volt a jegyem es mivel nem kertem semmi extrat (priority etc) ezert csak 30 lett a vege
Persze ez ha a reptarsasag oldalan foglalsz fel is van tuntetve mi mennyi a koltsegekbol.
Az eddigi kedvenc tapasztalatom: nagyon gyorsan kellett önálló charter repjegyet vennem Kos szigetre, a Neckermanntól interneten rendeltem, bankkártyával fizettem. Ment is gördülékenyen, szombati napon vettem, hétfõi (09.01.) indulással, természetesen postai levél megérkezésére esély sem volt. Semmi gond, a reptéren elfogadták a kinyomtatott visszaigazolást, és kézzel(!) megírták a repjegyet.
Hazajövök, és 09.03-i feladási dátummal ott volt a postán küldött visszaigazolás is... Jót nevettem rajta. Nagyon hasznos volt így utazás után. (Oké, tudom, a számlázás miatt mindenképpen kell küldeni valamit.)
Az azért vicces, hogy repjegy "teljes ára" 9,900 forint volt, amit meg végül fizettem, kb. 45,000.
Szállást egyébként interneten szokásom foglalni, általában ez a legolcsóbb: https://www.wshtravel.com és a második alkalommal már kedvezményt is ad, csak persze nem magyar nyelvû. De én mindenkinek csak javasolni tudom a csak repjegy-önálló szállásfoglalás kombinációt, van jó magyar oldal is.
Iden mint mar joparan tudjatok a Travel.Hellasz.hu-val utaztunk! Maximalis elismeresem Joxnak es Agninak is. Koszonjuk! Mindketten nagyon segitokeszek es nem utolso sorban a szallasokkal semmi problemank nem volt. Sot! A 3 szallasbol talan ketto kiemelt figyelmet erdemelne, mind minoseg mind vendeglatas teren... 7edik nyaralasom volt Gorogorszagban. Kerdesre szivesen valaszolok...
Oh, hát persze, hogy elmesélem, már nagyon várjuk. Már most ráz a hideg attól az érzéstõl, mikor az a rengeteg ember egyszerre fog tapsolni és énekelni....
A hölgy aki az utazási irodából felhívott, nevetett a telefonba, ahogy "meghallotta, hogy egy kõ esett le a szívemrõl", annak hallattán, mikor közölte, hogy megjöttek a jegyek....)) na már csak várni kell...
Igaz, egy kicsit még odébb van, de így elõre is nagyon jó szórakozást Madonnához, és majd meséld el milyen volt.
Én nem vagyok egy nagy Fan, de szeretem a számait, viszont egy koncertjét, ha egyszer, netán sikerülne Budapestre csábítani biztos bevállalnám. Látványban is nagyszerût nyújthat és egy jó zene hozzá, akkor az már csak perfect lehet
Legyünk pozitívak és gondoljuk azt, hogy csak megvárják, míg lezárják a jelentkezést az útra, és akkor együtt jönnek meg a jegyek, és azután adják csak oda mindenkinek.
De szerintem is, piszkáld csak õket minden nap, és akkor csak csinálnak valamit az ügyben elõbb vagy utóbb.
Na most barinõm beszélt velük az elõbb, azt mondták, hogy csüt. vagy pénteken megjönnek a jegyek, múlthét pénteken azt mondták, hogy hétfõn vagy kedden, hát ez olyan fura....nektek nem lenne?vagy csak én látom ennyire negatívan??tényleg magas nekem, hogy mi tart ennyi ideig 4 hétig, gyalog hozzák vagy mi?már másra nem tudok gondolni:-))utolsó pillanatba adnák át a jegyeket, ez is fura, na de csütörtökön bemegyek...ha még akkor se lesz meg na akkor nagyon dühös leszek...remélem csak túl lihegem a dolgot, szóval csak pozitívan inkább, mert nem akarom bevonzani a negatív történéseket