Szia Melus!
Hát engem is érdekelne ez a két öböl! Néztem a videót de nem tudtam kideríteni hol lehetnek. Remélem azért megtaláljuk majd ezeket a strandokat is! Mi úgy szoktuk csinálni, hogy beülünk a kocsiba és minden színpatikus lehajtónál lemegyünk, hátha találunk valami szépet !!!
Jelentem, ma a vouchert is megkaptuk a Grand Tours utazási irodától. Szép lassan összeáll minden:)
Valaki kérdezte pár hozzászólással előbb, hogy kapunk e vouchert. Igen, kapunk
Nekem is vissza jeleztek ugyanezeket az árakat írták, azt nem értem, ha Kylliniből mennénk Poros felé ha meg veszem oda-vissza a jegyet ugyanannyiba kerül mint itt de a komp legalább kétszer annyit megy a tengeren. Ezeknél, hogy van az árképzés?
Szia Malika!
Én voltam. Nem tudom, egy vouchernak hogy kell kinéznie: mi egy számlát kaptunk, amin jelezve van, hogy kifizettük a hátralékot - emellett jött párhuzamosan egy e-mail, hogy a teljes összeget átutaltuk már - és e számla mellett volt egy papír qbe biztosítás összege.
A tietek lehet azért ilyen, mert nem busszal jöttök?
Hű az a part engem is érdekelne, hátha a nekünk hátralévő napok alatt még kiderül
Malika viszont múlt csütörtökön nekem még a 35€ árat adta meg Fiscardóból az irodás és nem mondott mást csak azt hogy 1-től valami fog változni majd most csütörtökön rákérdezek tőle ujra..
Köszi, Marcsi, ott a pont nálad!
Hát nem hiába na...
A másikat viszont hiába keresem, sehol nem lelek biztosat.
Az Agia Paraskevi lehet esetleg??
Egy képen hasonló lépcsők látszanak, de ez semmit nem jelent, mert tapasztalataim szerint sokan nem tudják mit fotóznak.
Egy kép- nem bizonyíték
Szia Melus!
Hát engem is érdekelne ez a két öböl! Néztem a videót de nem tudtam kideríteni hol lehetnek. Remélem azért megtaláljuk majd ezeket a strandokat is! Mi úgy szoktuk csinálni, hogy beülünk a kocsiba és minden színpatikus lehajtónál lemegyünk, hátha találunk valami szépet !!!
Szia Böbe!
Mint fentebb látod, Marcsi már megtalálta nekünk az egyiket
A másikat nem találom, pedig böcsületesen kutattam utána
Ez a Ti módszeretek jó, és mi is így szoktuk. Korfun és Zantén bevált.
De itt, ehhez egy hónap is kevés lenne, sajnos. Ráadásul sok helyen hosszú bekötő utakat látok, amiket aztán visszafelé is meg kell tenni
De még sokan mentek előttem, hátha rábukkan valaki az ominózus beach-re. Aztán remélem el is meséli majd!