Erre sajnos konkrét választ nem tudok adni, mert mi nem próbáltunk most fix helyet kérni, de véleményem szerint ha nem foglalt az a hely amit szeretnétek akkor biztos lehet, mert egyrészt többletbevétel nekik , másrészt általában az utolsó napokon állítják össze az ülésrendet.
A tv2 tények május 16-i adásában egy nyilatkozatot kértek tőlünk a görögországi utazásokkal kapcsolatban. A nyilatkozatot azért vállaltuk el, hogy minden Görögországba utazót megnyugtassunk a helyzet békésségéről, arról, hogy a nyaralók továbbra utazhatnak. Ezt személyes tapasztalatunk alapján ÁLLÍTJUK! A leadott riportban kiemeltek egyetlen mondatot, ami abban a szöveg környezetben nagyon negatívnak tűnik, és semmit nem játszottak le abból, amit közben és azután mondtunk. A média kizárólag csak a negatív dolgokra koncentrált . Görögországban NINCS TURISTÁKAT ÉRINTŐ PROBLÉMA!!!!
Szerintem nem kell lemondanod én sem mondom le pedig a választások idején megyünk,és nem az EU-ból akarnak kilépni hanem az euró zónából,ami azt jelenti hogy kb január-1 Drachma lesz a pénzük.De szerintem nem fognak kilépni mert annyi pénzel tartóznak hogy a németek és a franciák bent fogják tartani őket.A görög átlag ember aki ráadásul a turistákból él az azon lesz hogy te minél jobban érezd magad.Kell hát ennél több.Szerintem ne aggódj nem lesz semmi különös dolog kint.Maximum Athénban és a nagyobb városokban lehetnek tüntetések,de ez a max amire számítani lehet.Én inkább magunkat féltem hogy mi lesz a forinttal.Ráadásul ha olyan lesz a helyzet akkor maga az utazásiroda fogja lemondani az utat,nem fog kockáztatni.
Neharagudjatok a kérdés miatt, de mivel még soha nem voltam Görögországban, és szinte csak hírekre alapozok, nagy szom orúság van bennem. A mai hírekben azt mondtak hogy nagy valószínűséggel Görögország kilép az Eu-ból....
Most mit kell tenni?
Lemondjuk a nyaralást??
vagy semmi nem lesz érezhető?
neharagudjatok, de nagyon félek a "kamu" hírek halltán is....
Még azt szeretném megkérdezni tőled, hogy már azt is tudjátok hogy melyk apartmanban lesztek, és hogy így már hogy tudjátok hogy Sartira mendtek van e lehetőség az autóbuszon fix ülőhely foglalásra!
Köszönöm!
Sancho.dl! Én is kívánok szerencsés utat, jó időt és szép nyaralást! Szívből kívánom, hogy édesanyád is jól érezze magát és szép élménnyel térjetek haza!
Ma ahogy néztem a webkamerát, nem lehetett rossz idő. Mindenki nagyon nyáriasan volt öltözve.
Még egyszer minden szépet és jót!
Üdv. Gudli
A Kalóztanya egy családi vállalkozás.És jelen pillanatban mèg folynak a munkálatok.Hamarosan nyit és lesz új árlista,túra árakról is kaptok tájékoztatót.Ezen felül a Kalóztanyának köszönhető az időjárás állomás és a webcamerák is.De amúgy a hónap végén nyit.A hajó túra pedig fürdő túra és most még elég hűvös a víz .
Nem tudja valaki hogy mikor nyit a kalóztanya?Mert sajnos a honlapukon még a tavai árak vannak írva,a kalóztúráról meg semmit nem lehet tudni.Egyébként egy kis negatívumnak tartóm,hogy szezon elején még mindig nem lehet tudni az árakról semmit,szerintem ilyenkor már kellene tájékoztatni a magyar turistákat,ha máshol nem akkor legalább itt.Ha egyáltalán olvassák ezt a fórumot.Vagy nem is nyit ki a kalóztanya?