Oké!
Tudomásul vettük, neked nem tetszik Sarti, de kezd unalmas lenni, hogy több hsz.-en keresztül, ezt hajtod! Mindenki oda megy ahova akar, miért kell lerombolni mások lelkesedését.... 1x elmondtad, oksa köszönjük szépen.
Egyébként a t_c címe: Sarti és nem Parga se nem Paralia
„Mert ezek közelebb vannak szerencsére, még lejjebb kevesebb honfitársunk jut el.”
„Egyetlen magyarral sem találkoztam hálisten, és pl Parga-n sincs ez a magyar áradat, remélem nem is lesz”
„Képzeld milyen lenne Parga tömve magyarral.”
Szerintem nem vagy kibékülve az élettel….. Ne stresszeld magad ezzel a MAGYAR gyűlölettel, árt a szépségnek! Ha nem tetszenek a magyarok akkor nyomás vissza India, vagy ami épp szimpi! Bocsánat HONFITÁRS!
Nahhhhh……….
Nekem spec. a hazaérkezőktől annyit kérek, hogy 3 szóban dobják már be ide is, hogy Belgrádnál a GAZELA híddal mi a helyzet. (Ne csak az Autóval G.O.-top_ba)
Jó nyaralást mindenkinek!!!
Lafka!
A híd nem készült még el, de várakozni sem kell, a forgalom akadálymentesen haladhat át a hídon. Asszem 60-as korlátozás van.
Sartiról:
Tényleg sok a magyar, de engem egyáltalán nem zavart, nem azért utaztam oda, hogy negatívumokat keressek....a táj, a tenger, az ízek, illatok elvarázsoltak az első nap, és akkor kezdtem magamhoz térni, mikor újra munkába kellett menni...
Szüleimnek, nagyszüleimnek kimondottan tetszett, hogy sok a magyar, nyelvtudás híján ők sokkal biztonságosabbnak érezték. Tudtak maguktól rendelni az étteremben, (az egyikben, mert volt ahol csak görög pincérek voltak). Megnyugtató volt nekik, hogy ha netalántán az autókkal történik valami, hamarabb, és ők is tudnak segítséget kérni, stb, stb....
Szóval kinek-mi....
Egyáltalán nem hajtottam, egy konkrét kérdésre válaszoltam illetve a nekem írt válaszokra reagáltam
plusz volt egy kérdés a képberakással kapcsolatban ott próbáltam segíteni.
Sokan mondták, hogy ebben a fórumban nem lehet Sartiról rosszat mondani mert jönnek az ilyen személyeskedő hozzászólások.
Hát én eddig kellemesen csalódtam ezzel kapcsolatban, köszönet is ezért a többieknek.
Semmi magyar gyűlölet nincs bennem csak én külföldre az adott országot megismerni megyek és nem azért amit leírtam !
Kár ide más személyeskedő dolgokat belekeverni, ÉS KIABÁLNI, senkise mondta hová menjél nyugi, a többiek megis értették.
Egyébként a témát már leis zártuk de most neked fontos volt beleszólni
Szval ha kibirod, hogy ne ilyen hangnemben reagálj újra akkor lezárhatjuk a dolgot.
én se azért utaztam oda elhiheted és aki ismer az tudja hogy Görögországban nem nagyon szoktam kifogásolni dolgokat éppen ellenkezőleg.
De ezek a dolgok eléggé zavartak, főleg, hogy olvastam előtte olyanokat akik akkor jártak ott mikor még kis falu volt.
Majd egyszer talán megtapasztalod, hogy milyen érzés az, ha egy igazi kis görög faluban a görögöt törve az anyanyelvén próbálsz szólni egy nénihez és meglátod, hogy könnyes lesz a szeme és hogy milyen szeretettel fogad és akkor úgy érzed, hogy igen megérkeztél.
Ez a hsz. korrekt!
Így el is lehet fogadni, más, távolabbi Gr. városban bensőségesebben kapja meg az ember az ottani fogadtatást.
Engem spec. csak a magyarokkal nem nyaralok szívesen mentalitás cseszett fel.
De ha most te gyűjtöd ki város név nélkül azt a 3 sort amit beszúrtam akkor látod is mire gondoltam..
De tudod mit? Béke sorainkra. Hisz PÁRTVÉDER-ünk tudná:
Hmmmm egyik nyaralóhely a másik, mit mondjak magának…
Előkotortam az 1999-ben és 2000-ben Sartin készült képeimet. Csak papíron vannak, sajnos nem tudom becsatolni. Nosztalgiával gondoltam rá, hogy 2000 július végén majdnem üres volt a Narancspart. Még nem volt büfé, se letúrt út, se parkoló, se napágy ernyővel, csak néhány vadkempingező nudista.
Én mindenesetre örömmel olvasom a friss szemmel is szépnek, jónak látók véleményeit. Épp a héten néztük meg ismerőseink idén májusban készült fotóit. Ők most voltak először, de őszre már tevezik, hogy kimennek mégegyszer. Valami csak van Sartiban, azon kívül is, hogy viszonylag közel van és az ország többi részéhez képest olcsóbb.
Sartiba utazók. Kívánom nektek, hogy ti is olyan szépnek lássátok Sartit, mint én láttam 1999-ben.
Olvastam a " másik írásodat " is. Milyen volt a szállásotok , remélem azért az idő is ok.-volt az esők miatt. Merre jártatok - ha volt rá időtök és lehetőségetek ?
Ha mostantól minden honfitársunk úgy gondolná, hogy nem megy pl.Sartira mert többen vagyunk ott mint Siófokon akkor valószinú, hogy kihalna fél Görögország!
Ha mostantól minden honfitársunk úgy gondolná, hogy nem megy pl.Sartira mert többen vagyunk ott mint Siófokon akkor valószinú, hogy kihalna fél Görögország!
Azthiszem ettől nem kell tartani, mert mint írtuk többen is, Sartinak húzása van. Még akkor is ha Siófokundoritiszt kapnak tőle többen. Én is...de ettől még honvágyam van oda, és majd megyek is kb. 7-8 év múlva. Addig irigykedem a most utazókra.