Háromszor voltunk busszal és épp a sok várakozás miatt szoba átvételkor meg más okok miatt is, kicsit függetlenitjük magunkat.Lesz idön lubickolni szorakozni mire a szoba átvehetö lesz. Tavaly N. Poriban a parton voltak kint wc-k,reméljük az idén is igy lesz, ha már sürgös akkor jo lesz az is. Az elsö két nap meg most amugyis a folyo parton lesz eltöltve sátorban.
Köszi a választ:)
Meglestem az albumod, ez a Narancspart gyönyörűűű!
Milyen messze van Nei poritól, hogy juthatunk el oda és mennyiért? (nem autóval vagyunk)
Sziasztok!
A gyrosról: a kecskehusis gyrost felejtsétel el. Ott vegyetek, ahol a görög is vesz, mert ott biztos nem rossz minőségű húsból készítik. Azt lehet bele kérni amit akartok, aki nem akar krumplit, símán el kell magyaráznia kézzel-lábbal mi a baja. Vagy OHI PATATA! ezt megértik:) Mi 3-n 3 félét eszünk mindig.
Tenger kéksége: minél tisztább az ég, annál kékebb a tenger és a nap minden órájában más árnyalatú, attól függően milyen szögben kapja a napsugarakat.
Köszönöm szépen a válaszod!!!!
Megnyugtatott nagyon,mivel mi eddig az Apollon-al mentünk,csak idén nem tudam a szervezéssel foglalkozni és lekéstünk róluk!!!
De így akk minden ok!!! Remélem most sem lesz semmi baj!!!
Akkor mi egyidőben leszünk kint Nei Poriban!!
Remélem nem lesz rossz idő...
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!!!Megnyugtatott nagyon,mivel eddig nem hallottam az utazási irodáról+!!!
De így már nyugodtan várom az utazást...csak még nagyon-nagyon messze van-....
Mi 3 napja döntöttük el, hogy mikor és hová menjünk, azóta csak az internetet bújom, hogy minél több infót megtudjak és már 2 éjszaka a nyaralással álmodtam:) Sőt már a listát is összeírtam, már én is nagyon várom, hogy mehessünk.
Na valahogy én is így vagyok vele...Az álommal meg csak az a bajom,hogy mikor felébredek akkor keresném a tengert és a partot de ki kell ábrándulnom,hogy ez csak egy újabb hétköznap és mehetek dolgozni !!!