Én egyet értek Brekivel!Teljesen más volt a hangulata Sartinak amikor én először jártam ott 1996-ban...magyarral nem igen találkoztunk, ami nekem tetszett,hogy magyar hangot nem hallottunk...sajnos ez mostanra megváltozott!
Szia Verébke!Az árak változóak.Gyros 1,80-2,50 között,sajtos kifli a pékségben,0,80 csomagolt zsemle/6db/ 2-2.20/között.Gyros menü üdítővel 2 adagos 6eu.Zöldség paradicsom 0,70-090 közt.Gyümölcsöt érdemesebb az út szélén árulóktól venni.Mikor ott voltam egy szatyor sárgabarackot vettem 1 euróért,az apartmanban lemértük 4,5kg volt.Ha konkrét élelmiszert akarsz nézd meg több helyen,mert van eltérés!!!Ajánlom a sárga diszkontot,Sassossal szemben.A görög lidli drága! Szió,és jó nyaralást!
Kedves Forumozok!
Itt vagyunk Sartin. Az ido es a tenger csodalatos! Kevesebb a nyaralo, mint amit elozo evekben megszoktunk. Sok az ures apartman. A taj csodalatos, a narancspart szep tiszta. Remelem mindenki eljut ide, aki szereti Sartit! Udvozollek Benneteket: Eva
Elég rossz dogokat olvasok Görögországról. Remélem a nyaralást nem befolyásolják az események. Bízom benne, hogy Sarti elég messze van Athénhoz és probléma és baj mentes lesz minden.