Sziasztok! Megírnátok hogy lehet megtalálni a kompjegyek árát. Valahogy sehogy nem meg. Ha jól láttam Volosból és Thesszalonikiből is megy komp Skopelosra. Köszi
Az Aeolus buszai eddig valóban megálltak Kecskeméten és Budapesten, de az fel is volt tüntetve eddig, de most nincs, ezért gondolom, hogy idén nem jönnek, mi menjünk Pozsonyba, ha velük akarunk utazni.
Az Aeolus buszos utazásoknál van Magyarországi felszállás mint eddig. Az oldalukon fevannak tüntetve a felszálló helyek. A útvonal: Győr , Tatabánya , Budapest , Kecskemét , Szeged. E útvonal: Miskolc , Gyöngyös , Budapest , Kecskemét , Szeged.
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy nagyjából mennyibe kerülhet Thesszalonikiből elkompozni Skopelosba? Próbáltam megkeresni, de semmilyen dátumot nem fogad el, azaz nem mutatja, hogy mennyibe kerül.
Egyébként az Aeolusszal szerettünk volna menni, de így, hogy nincs buszút...most gondolkozunk más alternatívákon,mert repülővel nagyon, nagyon drága. Szerintetek semmilyen esély már nincs arra , hogy indítsanak buszos utat?
Üdv, Zsuzsi
Szia!
Ha minden igaz Thesszalonikiből is kell, hogy legyen,mert ezt a neten megtaláltam. 7 óra alatt van ott, és ez a komp csak nyáron közlekedik.(Van gyors komp is, ami azt hiszem 5 és fél óra alatt van ott.) De az is lehet, hogy volt, csak most már/még nincs.
Nem készül az idén senki Skopelosra kocsival?
Jó lenne valakit találni aki volt már egyénileg autóval. Igazából a kompos része nem áll össze a dolognak mert nagyon eltérő árakat hallottam. Idei menetrend még nincs fenn de jó lenne tudni hogy tavaly mennyi lehetett egy személyautó+ 2 gyerek 2 felnőtt ( márha van a gyerekekre kedvezmény). Augusztus végén mennénk. Ha valakinek van használható inója nagyon megköszönném.
Most néztem meg a hsw.gr oldalon holnapi Volos-Skopelos és holnap utáni Skopelos-Volos útvonalat 2 felnőtt, 2 5-10 év közötti gyermek és egy 4.25 m-nél kisebb autóra oda 152,5 euro (felnőtt 24, gyerek 12, auto 80,5 euro) vissza 146 euro (felnőtt 23, gyerek 11,5, auto 77 euro) összesen: 298,5 euro.
Előfoglalásra van 15% kedvezmény, csak menetrend kellene már meglegyen, ami április körül várható. 10 év feletti gyerek 17 euro oda, vissza 16. 5 év alatti gyerek ingyen utazhat. 4.25 méternél nagyobb kocsi 96,5 oda, vissza 92 euro.
Volos-Glossa kicsivel olcsóbb lehet, és rövidebb a komp út. Attól függ, hol lenne szállásotok. Én Panormosra mennék...
www.skopelosweb.gr Jó studiok vannak. Privát nyaralók meg pláne!!! Csak nem válaszolt (Jasemine), mikor árakat kérdeztem, de majd figyelem.
Köszi az infót. Mi Stafilosra megyünk. Glossa is jó nekünk főleg ha olcsóbb mivel autóval át lehet menni, nem nagy a sziget. Én is ezen az oldalon keresztül foglaltam le a szállást. Jó pár helyre írtam az árak miatt de csak pár helyről válaszoltak . Azért sikerült találnom egy barátságos apartmant 4 főre elég jó áron.
Ag.Ioannis mellett is van egy meseszép homokos kis strand
Egy rövidebb lépcsőn lehet lejutni ellenkező irányban a kápolnától.
Van vmi büfészerűség is,de mi nem mentünk túl közel hozzá
Nem volt túl bizalomgerjesztő
Aztán ott van még Kastani,Armenopetra,Milia
Tehát,ha homokos strandra vágysz-meglesz
hú,köszönöm a gyors válaszokat!
ennek örülök!
lenne még egy kérdésem:igaz,hogy nagyon sok tengeri sün van a legtöbb helyen?
ill. lenne még kérésem:mesélnétek kicsit a városról meg a tavernákról,ajándékboltokról?-van több vagy csak 1-2?
Esetleg városról tudtok képeket berakni?
Most megyek először Görögországba és tengerpartra is és nem igazán tudok dönteni:Korfu,Kefalonia és Skopelos között gondolkodok
úgyhogy kíváncsi vagyok mindenre!
most folytatom is a visszaolvasásokat is azért