Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 38 39 40 ... 466 467 468   >
Üzenet
  Gótika | #23561 Üzenet | 2007-03-24 15:31:39 |
Szia!

Igaza van ÉDES-nek sajnos itt Kecskeméten is panaszkodtak már az IBUSZ-ra a gyûjtõjáratok miatt.

Valóban drágábbak az Ibusz árai, és ez nem tükrözi azt, hogy arányosan jobbak lennének az apartmanjai mint az Apollón- é vagy a többi nagyobb irodáé például Görög szárazföldi apartmanok viszonylatában.

De biztos nem lesz semmi gond, és nagyon jó nyaralást!
  Jenike | #23571 Üzenet | 2007-03-24 17:23:20 |
Myra írta:
Sziasztok, utazik valaki az Ibusszal Paraliára? Érdekes, hogy velük valamiért nem nagyon utaznak az emberek. Csak a magasabb áraik miatt vagy hallott valaki bármi gondról?
Köszi elõre is.

Az Apollon-nal szerettem volna menni, de amit kinéztem, oda már nem volt hely. Vagy keresek más idõpontot vagy másik apartmant. De találtam az Ibusznál is olyat, ami tetszene. Emiatt kérdezem.

Az IBUSZ drágábban utaztat, ezért nem kapkodták el eddig az útjaikat. Az Apollon Travel olcsóbban tudja adni az útjait, ezért már több helyre nincs helyük.
Egyébként van olyan Görögországra szakosodott utazási iroda, amelynek a honlapján a mai napig ez szerepel az úticéloknál: "Az oldal frissítés alatt áll! Kérjük érdeklõdjön az irodánkban!" Na, velük biztosan nem utaznék!
jenike
  Myra | #23573 Üzenet | 2007-03-24 17:40:32 |
Sziasztok! Mindenkinek köszönöm az infot, sokat segített.

Tény, az Apollón-nál néztem ki a Menta 2 apartmant, de nincs hely arra az idõpontra már, ami nekem jó lenne. Ezért újra átnéztem a nálam levõ katalógusokat, s az Ibusz-nál szép az Oceanis, jó áron is van, hallottam róla sok szépet icon_smile.gif De nem tudtam, hogy az Ibusz-nak nincs busza... Akkor lehet lefoglalom az Oceanis apartmant, s buszt máshol. Nem tudjátok, melyik irodánál lehet csak buszt foglalni? ( felár nélkül ).
S ilyenkor a foglalási díjat, sztornóbiztosítást, balesetbiztosítást melyik irodánál kell foglalni ( szállás vagy busz ) ?

Elég sokat utaztam, Görögben is voltam már kétszer, 5 Kontinens irodával és a Grand Tours-sal, nem volt gond egyébként.
  Myra | #23575 Üzenet | 2007-03-24 17:42:41 |
Bár elgondolkodtató, mert ha szállás egyik irodánál, busz másiknál, akkor ugyan melyik "figyel" oda az emberre... azaz a busz elvisz-e az apartmanig, vagy kint melyik iroda dolgozóihoz lehetne fordulni... értitek.
Na ezt azért át kell gondolnom még. Milyen jó, hogy létezik ez a fórum icon_wink.gif
  Miskolciutas | #23577 Üzenet | 2007-03-24 17:54:28 |
Sziasztok!
Én most igy fogok utazni.Mivel az Apollonnál nem volt már-és máshol is elvétve-hely,az ismerõs ut.irodás ajánlott egy általa ismert kisebb irodát,és a házaz is ismeri,igy ezt választottuk.Elõre mondta,hogy busza nincs az irodának,csak a szállást bérli Sarttin,és Grand tours buszával fogunk utazni.Szerintem nem lesz ez olyan gond,már 2x utaztunk a Granddal,nagyon szivélyes,kedves sofõreik vannak,nem hiszem,hogy ne lehetne megbeszélni,hogy elvigyenek a házig...Ott meg akár a Sithonnal is egyezkedhetünk.Vagy arra gondolsz,hogy a szállással lenne valami probléma?Akkor ki segit?Bár amiket a telepitett id.vez.ekrõl hallottam és tapasztaltam,lehet,nem sokatvesztünk...Szerintem,ha van egy jó lehetõség,ne hagyd ki e miatt...
  Jenike | #23578 Üzenet | 2007-03-24 17:57:45 | Válasz a #23573. hsz-ra Előzmény #23573
Én nem gondolkodnék olyanban, hogy a buszozást külön helyen foglaljam le. Azt nem láthatod elõre, hogy az utazási iroda melyik, és milyen fuvaroztatóval köt szerzõdést, ezért a minõség szerencse kérdése is.
A storno biztosítást a szálláshely lefoglalásánál biztosan kell fizetned. Az utasbiztosítás szerintem interneten keresztül kösd meg, mert több ezer forintot tudsz megspórolni, valamint az igényidnek a legmegfelelõbb biztosítást is megtalálhatod.

jenike
  Miskolciutas | #23579 Üzenet | 2007-03-24 18:13:10 |
Myra!
Ha az Ibusznál foglalod aszállást õk meg tudják neked mondani,hogy melyik céggel fuvaroztatnak!Ekkor már tudsz dönteni,hogy vállalod-e.Ez egyébként -mármint a külön busz-komoly pénzek sporolását is jelenti,ha a vidéki felszállás felárát nézzük mondjuk több személyre...arról nem is beszélve,hogy néha kényszerbõl csinálja az ember.De persze augusztusban már többet tudok mondani errõl.
  Myra | #23580 Üzenet | 2007-03-24 18:28:04 |
Köszönöm az infokat! Kedvesek vagytok és segítõkészek.

Majd megyek az Ibusz-hoz, megnézni melyik iroda buszával utaztat, mert az Oceanis apartman remeknek tûnik (Paralián).
Ha nincs rendben, akkor marad az Apollón, csak egy másik apartman, nem a Menta 2.

Mégegyszer köszönöm Nektek.
  Csutek | #23581 Üzenet | 2007-03-24 18:32:59 |
Valami képzavar lehet nálam. Az IBUSZ nem biztosít buszt bizonyos nyaralóhelyekre?
Azt megértem, ha egy kicsi iroda egyéni utakat szervez és ajánl egy irodát, ahol kedvezõ áron buszozhatsz. De az IBUSZ-nál ez nagyon fura.
  Rebeka | #23584 Üzenet | 2007-03-24 19:42:25 |
Kezdek izgulni: a hugom és családja éppen az IBUSZ-nál foglalt nyaralást Sartin. Kicsit fura volt számomra, hogy nem kérdezett, de régen felnõtt már, õ tudja mit csinál. Ráadásul az Ibusz árait nézegetve nem egy olcsó iroda és a szállásai sem jobbak mint máshol. Nyílván ezért van még választékuk. De hogy lehet az, hogy egy "ezer éves" irodának nincs saját busza? Nyílván ezért drágábbak az utak, hisz amit más iroda a buszos utaztatással nyer azt neki a szálláson kell behozni. Vagy rosszul gondolom? icon_confused.gif
  édes | #23586 Üzenet | 2007-03-24 20:04:38 |
Sartin a házai nagyon szuperek,általában a beachen vannak,ahol azért nem sok iroda bérel mert messze van a központtól.
Tavaly velük voltunk ,de autóval utaztunk.Csak indulás elõtt 1 hónappal mondták meg ki a partneriroda/ sithon travel /.Hogy miért nincs saját buszuk?Lehet,hogy költségkimélõ megoldás,fõleg repülõs útjaik vannak.De az biztos,hogy csak a szállás annyiba került mint a Zeusznál úttal egyûtt.
A Grand buszaira a debreceniek panaszkodtak tavaly,hogy gyûjõjárat volt,átszálltak Szegden ,volt aki valameddig állva utazott mert nem volt helye,csak miután ismét elosztották az utasokat.
  Csutek | #23588 Üzenet | 2007-03-24 20:42:03 |
Azt hiszem nem pártolok el az egyéni utazásoktól. Jó nekünk a saját, nem éppen olcsó autónk, ha egyszer megjavítják. icon_wink.gif
  Kissa | #23589 Üzenet | 2007-03-24 20:47:33 |
Sziasztok!

Ahogy itt visszaolvastam, az Aeolusról elég vegyesen találtam jót és rosszat. icon_confused.gif Viszont az áraik elég kedvezõek. És láttam, h leginkább a szállásokkal voltak problémák. Engem kifejezetten Zakynthos, Korfu és Parga érdekelne. Ha az itteni (bármelyik) szállással kapcsolatban tudna vki bõvebb felvilágosítást adni, hogy melyikbe érdemes menni és melyikbe nem, azt nagyon megköszönném.

Kissa
  Kvalcsi | #23683 Üzenet | 2007-03-26 10:19:18 | Válasz a #23589. hsz-ra Előzmény #23589
Szia Kissa!

Én Zakynthoson nyaraltam az Aeolusszal a Lukas apartmanban, mely Tsilivitõl kb. 3 km-re északra található az Amboula Beachen. Ezt a szállást nyugodt szívvel merem ajánlani, mert tiszta, gyönyörû a kilátás a tengerre minden apartmanból, kb. 40 méter a homokos tengerpart, van medencéje, 200 méteres távolságban több taverna és 3 supermarket (igaz, a legközelebbi drága). A nyüzsgõ városi élet Tsiliviben van, itt csendes minden, kivéve hétvégén, mikor a tengerparton discó van.
  Suzuki | #23685 Üzenet | 2007-03-26 11:10:17 | Válasz a #23577. hsz-ra Előzmény #23577
Sziasztok ! Mi évek óta az Apollontravellel utazunk ,szerintem nagyon megbízható , korrekt iroda!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem véletlen , hogy náluk február közepén már csak pár út foglalható!!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 38 39 40 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu