közben én is megnéztem, amit írtál az úgy is van, de van olyan lehetőségük is, hogy Miloson a Sea Sun Sophia Travelnél vegyem áta a jegyet, ráfizetés nélkül.
Bár én igazándiból a Milos-Pireus jegyre gondoltam, nem a Milos-Szantorinire (bár ez ebben az esetben mindegy is, mert mindkettőre érvényes a fenti lehetőség).
Egyébként kiszállításnál elég jól fog a Seajets ceruzája, mert ha a jegyet a Paleologosnál veszem meg (Milos-Pireus) és Magyarországra kérem, náluk a futár (2-3 nap):25€, míg a gyors(?)posta (15-20nap): csak 15€...
A korzikai út szervezése már elég jól áll (nem volt egyszerű), megvannak a kompjegyek és az egyik szállás is, aug.19-én indulunk.
Milososn is meg lehet venni? Ez valahogy elkerülte a figyelmemet.
Akkor érdemes ott a szigeten átvenni, ha már úgyis ott vagytok.
Nekünk lesz egy napunk Athénba, valószínű azért kértem oda.
Vagy nem is tudom... miért nem Milosra kértem?? Tiszta zizi vagyok, biztosan kapkodtam.
Elétek is kijönnek a reptérre?
A mi szállásunknál (Veletas) azt írják az oldalon, hogy komp vagy repülő elé kijönnek... és emailben is írták, igaz azt kérdezték mikor érkezik a komp, de írtam h repülővel jövünk, biztos oda is kijönnek, ha már írják... nem?
A Korzika-témában egy kicsit még össze kell szedjem a gondolataimat...
Ha jól emlékszem nálunk is felajánlották az ingyenes transzfert, de miután én úgy szeretnék autót bérelni, hogy már a reptéren felvegyem és majdan a kikötőnél adjam le, nem emlékszem pontosan. Minden esetre szép gesztus részükről. Szerintem biztosan kimennek a reptérhez is.
Szia Sz. Otto!
Mi tavaly utaztunk így Kosra. Úgy emlékszem, lent a földszinten, jobbra voltak a belföldi bechekkoló pultok, de már nem vagyok biztos ebben. Mindenesetre nem nagy az athéni reptér és könnyen el lehet jutni bármelyik pontjáról a másikra. A csomagot én is megpróbálnám a helyedben rögtön továbbcsekkoltatni még Bp-n Milosra.
Odafelé nekünk 3 óránk volt, így nem volt gond, de visszafelé másfél óránk lett volna és a kosról Athénba induló gép majdnem 40 perc késéssel idult. Mi akkor becsekkoltattuk a csomagot, így csak nekünk kellett kijönnünk és újból becsekkolnunk, amire éppen csak 40 percünk maradt, de bőven elég volt.
Egy biztos, ha Budapesten becsekkolják a csomagod Milosra, nem száll fel a milosi gép nélküled, mert tudni fogják, hogy átszálló utasra még várni kell, azokat majdnem mindig megvárják, ha nem túl nagy a késés.
Sajnos hazaérkeztünk Milosról. Hamarosan felrakjuk a képeket és a beszámolót.
Most kicsit el vagyunk havazva, de jövő héten legkésőbb fenn lesznek a képek!
Igen, minden szigeten voltunk, mind más és más, mind gyönyörű!!!!!
Mindegyikről be fogunk számolni hamarosan! Csak legyen pár óra szabadidőnk. Most is takarítás, mosás közepette néztem bele a fórumba.
Éppen reklamálni akartam, hogy Babrék elvesztek.
Üdv itthon Babarék, kiéhezve várjuk az infókat. Inkább hagyjatok időt magatoknak, hogy redesen összeírjatok mindent, mint hogy összecsapjátok. Annyira nem sürgetünk.