Újra itt vagyok, csak az elmúlt napokban minden másodlagos volt a Pargáról szóló térképek,fórumok mellett így volt mit behoznom...
Urbia!
Örülök, h akkor jöttök ti is. Már kezdtem aggódni, h senki nem jön abban az idõpontban.
Bár a szállások igen elfogytak, csak azt nem értem, h mások nem olvasgatnak elõre arról a helyrõl ahova mennek?
Ezért lehet, h valaki Zakynthosban is csalódott.
Nagyéva!
Ha gyalogosan szeretnénk eljutni a linchosi strandra, merre induljunk? Ott tudni fogjuk? Lesz tábla?
Hogyan kell elképzelni a vízitaxit? Menetrend van? Csak megbeszélésre jönnek?
Ha gyalog megyünk, visszafelé tudunk azzal menni?
És hogyan lehet eljutni a Sarakiniko beachre? Szintén vizitaxival?
Én is nagyon sajnálom! Szolidaritásból mi is elmegyünk egy kicsit "szenvedni"!
Andra | #33547 | 2007-06-29 07:35:23 | Válasz a #33489. hsz-ra
somijudit!
Mikor mentek? Állítólag tegnapig mondták Görögországba a hõgutát, remélem, most már befejezte egész nyárra.
Nem szeretném, ha akkor is ilyen hõség lenne,mikor ott leszünk.
Azért ez nagyon durva hõfok, nem is tudom hogy lehet átvészelni.
Aug.9-én megyünk, hatodszor megyünk Görögországba, mindig augusztusba, mindig nagy meleg volt de jól bírtuk. Ilyen környezetben könnyebb elvielni, mint a meleg irodában. Kolléganõm fia most van Paralián majd ha megjön beszámolok róla hogy milyen volt, hogy bírták
Andra | #33550 | 2007-06-29 07:54:15 | Válasz a #33549. hsz-ra
somijudit!
Mi is aug.9-én megyünk Pargara!!! Autóval mentek vagy busszal?
Igazad van, ilyen helyen sokkal jobban el lehet viselni a meleget, de nekem akkor is durva a 46 fok.
Andra | #33551 | 2007-06-29 07:54:59 | Válasz a #33548. hsz-ra
Andra | #33553 | 2007-06-29 08:00:54 | Válasz a #33552. hsz-ra
Azt hittem, hogy ez nem Parga, mert nekem piros tetõs házak rémlenek, és megtéveszetett ez a sok fehér ház.
Ilyen szögbõl még nem is láttam Pargat, gyönyörû!!!
Köszi a képet!
Andra!
Szlovák busszal megyünk, mivel hazain már nem volt hely, Szegeden fogunk felszállni kicsit izgulok is, nem a nyelvtõl félek, hanem hogy sokat kell várni, nem felejtenek-e ott bennünket! Remélem hogy nem lesz probléma az utazással, egymásra találunk a busszal!
Sziasztok! Ma érkeztünk haza szép volt nagyon. Össze szedem a gondolataimat , hogy érthetõ legyen minden most túl fáradt vagyok hozzá 26 órai utázás után erre készüljetek. Hát tudok sok jót mesélni de azért problémák is voltak. De bõvebben mindent leírok. Ja pénteken 6-os erõsségû foldrengés volt Pargán de már mikor ott voltunk is mozgott a föld eggyik reggelre a sétáló utcán felrepedek a kövek.